• rgranc
    #22
    Számos gyengéje van az FZ5-nek (a videó röhej, a manuális fókusz hiánya kínos), a dizájn olyan amilyen, de azért ilyet ír a szerző itt hogy "A váz tetején található vaku gombnyomásra ugrik fel, de sajnos nem elég magasra és már ránézésre is gyerekjátéknak tűnik a mérete alapján" míg az S2 IS-nél (amelynek szinte ugyanilyen vakuja van) semmi ilyesmit nem jegyez meg.

    Még röhejesebb a következő: "Az LCD mérete felett is eljárt az idő, lassan alapkövetelmény a kompakt kategóriában ... a 2" vagy ennél is nagyobb méret" miközben az S2 IS-ről ezt írja: "A kihajtható-forgatható kijelző mérete végre használhatónak mondható: 1,8"-os méretűre nőtt, bár a kategóriában mostanság egyre inkább a 2" és ennél nagyobb méretű LCD kijelzők jellemzőek". Ezt annak tudatában tessék olvasni, hogy ott vannak legfelül, a cím mellett az adatok: "FZ5 - LCD kijelző: 1,8", 130 000 pixel" ill. "S2 IS - LCD kijelző: 1,8", 115 000 pixel"

    Nos ez csak kettő idézet, de akár már csak e kettő idézet alapján is, van valaki aki nem merné részrehajlással vádolni a szerzőt?