Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
  • Bucser
    "Sztem a benti magyarok 90%-a támogatja a kintiek függetlenségi törekvéseit."

Bocs de akkor valszeg a fennmarado 10%-ban vagyok...

Egyébként nem tudom hol tanultátok az állampolgárság fogalmát de az állampolgárság kötelezettségekkel és jogokkal jár!!!!!

Ilyen faszsággal jöttek a választáskor hogy ez nem olyan állampolgárság mint ami a magyarországon élő magyaroké... Kérdem én hát akkor milyen??? Én csak egyféle állampolgárságról tudok. Arról amelyik adót fizet és amelyik szociális juttatásokra jogosít fel többek között... Milyen másfajta állampolgárság létezik?? A "magyar vagyok de más közöm nincs hozzá" féle?? vagy milyen?? gondolkodjál már el....

Magyarveréshez: odakint szerb vagy román vagy szlovák veri a magyart itthon meg magyar veri a magyart.. melyik a jobb??? Odakint a verések összekovácsolnak a közös politika összekovácsol itthon meg hála a nagy pártoknak szétválaszt. Először azt kéne megértetni az emberekkel, hogy nem létezik két magyarország ahogy a Fidesz gondolja és nem hazaáruló az aki nem úgy gondlkodik mint ők. Egy ki TOLERANCIA kéne a másik felé aki nem olyan mint én minden szempontból és ez az ami hiányzik egész Közép-Európából!!!