Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
-
Hát igen, a kettős állampolgárság egy olyan mézesmadzag volt, amit mindenki (hazai-külföldi egyaránt) csak megszívhatott ígyvagyúgy (kivéve a Fideszt, aki politikai erőt kovácsolt belőle magának)
Anyagi támogatást is adunk, sőt, ha kell sztem a megfelelő személyek az itteni titkosszolgálatoktól esetleg egy kis felbujtási járulékot is kaphatnak :))
Népszaporultat: Van egy olyan vélemény, hogy az okosabb népek nem szaporodnak jelentős mértékben, csak az IQ_Lite-ok. Miért? Egy okos magyar felméri, hogy két gyereket is alig tud eltartani (2 ember 2 gyereke = stagnálás), tehát nem csinál hatot, míg egy bugyuta belekezd a gyerekgyártásba (vagy azt se tudja, hogy miazzza fogamzásgátlás), oszt majd lesz velük valami.
Tehát ez inkább a környék IQ szintjéről ad egy jellemzést :)
"Ha valahol valaki ki merte ejteni a szándékát az elszakadásról az tudtommal mindig valamilyen szinten megjárta"
Ezért írtam, hogy csak nagycsoportosan van értelme. 1/2 millió aláírás, ugyanekkora tüntetés, és az egyén sértetlen marad, de párszáz-1000 esetén csúnyán elverhetik
Sztem a benti magyarok 90%-a támogatja a kintiek függetlenségi törekvéseit.
Hangosan ezt a már lent említett revizionizizmus miatt nem lehet (nem szeretnénk az első állam lenni, akit kibasztak az EU-ból)
Viszont, ha már elindult valami komoly, akkor mögéjük állhatunk ....