ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    Toni szerintem tuti nem megy az Interbe...:) azoknál csak pofáznak össze vissza, habzó szájjal, hogy Toni így, Toni úgy...meg minden igazolásukat olyan gusztustalanul kommentálják hogy az nem is igaz...ez az Oriali vagy ki a tököm...csak a pofáját jártatja...de semmi nincs mögötte...csak azért csinálják ezt a gusztustalan "igazolókampányszöveghadjáratot" az Internél, hogy feszültséget keltsenek...ja nem mondatm még? a tisztelt internacionalisták Toni mellett leigazolják Tavanot, Cassanot, Ronaldot és Van Nistelrooyt is...:) (ezeket mind már kék-feketében látják (ezt többször nyialtkozták))..szóval szerintem kevés szánalmasabb dolog van mint amit az Inter művel...egy szavukat nem lehet elhinni...:)

de persze ha jó pénzt fizetnek ám vigyék Tonit...etrőszakkal Firenzében tartani nincs sok értelme...és tartom továbbra is hogy Toni nem egyenlő a Fiorentinával, mint ahogy egyik másik spíler sem...:) (persze kurvára fájna ha elmenne, de most mit tudok tenni? )

tényleg Gábor...te mit szólnál egy Bojinov (+pénz) = Barzagli üzlethez?

(csatlakozom Zsééhez olyan szempontból, hogy Bojinovot nem biztos hogy el kéne adni, ám Barzaglit meg mindenképpen szeretném lilában látni...szóval ez így elég faramuci helyzet nekem...)