2122
ACF Fiorentina 1926
  • Monoton
    hát ezmikomment?
  • gabber_saviola
    de azért, igen kajak jólett :)
  • bmffm856
    de azé jó lett
  • gabber_saviola
    nem arra válaszoltam Peti :P

gondoltam, hogy kam mert a kacsaponthun nincs is foci :)
  • bmffm856
    ezt a cikket én írtam néminemű helyzetparódiaként...

www.kacsa.hu -> kacsa -> hápháp LOOOOOL
  • gabber_saviola
    tessék vagy a Real
  • Monoton
    nahh majd beszélek az új elnökünkkel ezügyben is! :DDDDD
  • gabber_saviola
    ha vki elvinné, akkor Milan,Manchester vagy a Barca esetleg :)
  • bmffm856
  • gabber_saviola
  • bmffm856
    Toni Sopronban?

A www.kacsa.hu információi szerint, az olasz AC Fiorentina aranycipős csatáráért, Luca Toniért a Barcelona, az Internazionale, a Manchester United és az AC Milan után bejelentkezett a magyar bajnokság 10. helyén végző FC Sopron is. A helyi csapat mindenese, Vízer Máriusz lapunknak elmondta: "Jelenleg is tárgyalások folynak Tonival és az ügynökével, és természetesen Corvinoval is többször talákoztunk, és azt hiszem bátran kijelentehtem, hogy közel állunk a játékos leigazolásához". A firenzeiek sztárja, a Hűség Városából távozó szintén olasz Giuseppe Signorit lenne hivatott pótolni, amennyiben a transzfer létrejön. Az esetleges vételárról információinmk nincsenek, de Vízer Urat ismerve biztosak lehetünk benne, hogy nem fukarkodik, ha a csaaptáról van szó. Az üggyel kapcsolatban egyébként Toni ennyit mondott: " Nagyon csáíbtó ajánlatot kaptam Sopronból, és szeretném kipróbálni magam külföldön is, amihez tökéletes célpont lenne, a nagymúltú magyar bajnokság.". Egyelőre többet nem tudni, várjuk a fejleményeket.
  • bmffm856
    egyre viccesebb...már a Milan is bejelentekzett ÁLLÍTÓLAG Toniért...akkor szánoljnk csak...Barcelona, Inter, Manchester, Milan...ki a köetkező? :lol: :lol:

ahopgy röppennek fel ezuek a hírek, úgy leszek egyre biztosabb benne, hogy az egész csak kamu...

FORZA VIOLA! FORZA LUCA TONI!
  • Monoton
    nm
  • bmffm856
    ez bakker valami kegyetlen jó lett :DDDDDDDDDDD

köszi szépen :D:D
  • Monoton

hubazz ezigy kicsit durva lett!

viszont ha lasabbra veszem akkor szörnyű /még ennél is/ minőségromlás!

szval a tanácsom: ne szeress ennyi csapatot! :P :DDDDDDD
  • gabber_saviola
  • bmffm856
    nevezzük inkább zrikának Rosaboy...:P
  • gabber_saviola
    akkor meg csak direkt hergelni akartál lilafiú :P
  • bmffm856
    tudom...:) nekem semmi bajom ezzel a színnel...:) (zárójelben jegyzem meg, hogy annyira tetszik a Palermo meze, hogy kint Olaszországban majdnem elcsábultam egyre, csak aztán lila identitásom megtiltotta ezen tranzakciót nekem...:D )
  • gabber_saviola
    nem értem ezeket a Magyar embereket, mert tőlünk nyugatra teljesen márképp néznek erre a színre :)

nem szar érzés , ha akar akkor menyjen, Grossot sem sajnálom egyáltalán
  • bmffm856
    nem inkáb marad bugyirózsaszínben... :D:DDDDDDDDDDDDdd

ja amúgy Toszkána is ugyanolyn fasza lenne mint Szicília...:) na de nem ragozom tovább...én is tudom milyen szar érzés mikor az ember csapatát szétcincálják...tehát majd meglátjuk...majd akkor hiszek el bármit is, ha olyan mezben látom...

VIOLA!
  • gabber_saviola
    Palermóban is kiteszi a lelékt (de nem az asztalra :P)

jó neki Szicilia, nem kell holmi lilába öltözni :ASDasdasdasdasd
  • bmffm856
    hát én őszintén szólva Corvino és DDV helyében kicsengetném azt a 15 millát Barzagliért...Firenzei születésű, szeretne Firenzében játszani, és száz hogy a lelkét kitenné a pályán a csapatért...
  • gabber_saviola
    felejtsd el -.-
  • gabber_saviola
    Zamparini azt mondta erre az transzferre , hogy csak kp és csak 15 milla az ár :)
  • Zséé
    Én mindig az leszek :) Miért?
  • bmffm856
    Toni szerintem tuti nem megy az Interbe...:) azoknál csak pofáznak össze vissza, habzó szájjal, hogy Toni így, Toni úgy...meg minden igazolásukat olyan gusztustalanul kommentálják hogy az nem is igaz...ez az Oriali vagy ki a tököm...csak a pofáját jártatja...de semmi nincs mögötte...csak azért csinálják ezt a gusztustalan "igazolókampányszöveghadjáratot" az Internél, hogy feszültséget keltsenek...ja nem mondatm még? a tisztelt internacionalisták Toni mellett leigazolják Tavanot, Cassanot, Ronaldot és Van Nistelrooyt is...:) (ezeket mind már kék-feketében látják (ezt többször nyialtkozták))..szóval szerintem kevés szánalmasabb dolog van mint amit az Inter művel...egy szavukat nem lehet elhinni...:)

de persze ha jó pénzt fizetnek ám vigyék Tonit...etrőszakkal Firenzében tartani nincs sok értelme...és tartom továbbra is hogy Toni nem egyenlő a Fiorentinával, mint ahogy egyik másik spíler sem...:) (persze kurvára fájna ha elmenne, de most mit tudok tenni? )

tényleg Gábor...te mit szólnál egy Bojinov (+pénz) = Barzagli üzlethez?

(csatlakozom Zsééhez olyan szempontból, hogy Bojinovot nem biztos hogy el kéne adni, ám Barzaglit meg mindenképpen szeretném lilában látni...szóval ez így elég faramuci helyzet nekem...)

• gabber_saviola
    Te még mindig Fio fan is vagy? :P
  • Zséé
    Sztem Bojinov mellé már nem kéne pénz. Ér annyit mint Barzagli. De én nem támogatom ezt az üzletet :) Mondjuk elég kicsi rá az esély, hogy megvalósuljon ez a dolog...
  • gabber_saviola
    ezt én is olvastam :)
    de Toni szvsz megy az Interbe
  • bmffm856
    érdekes hírt olvastam egy perccel ezelőtt...Corvino felajánlott egy ilyen üzletet a Palermonak: Bojinov + pénz = Barzagli

hát ezzel szerintem mindenképpen jól járna mindkét fél, és a mi szemszögünkből az is előny, hogy ha eladunk egy csatárt, Toni egyre valószínűbb hogy marad...az pedig nagyon jó lenne :)

FORZA VIOLA!
  • bmffm856
    pedig alap...:P
  • McFrost
    ja ,ezt nem tuttam:P
  • gabber_saviola
    István a Fiorentina nincs benne a bundabotrányban :P
    [pojénkodik]
  • bmffm856
    A milka tehén csak festve van...:P
  • McFrost
    ehhh
    Milka tehén is bundás:P meg lila is:P
  • gabber_saviola
    :P
  • bmffm856
    szurkolok ma este a ti fiataljaitoknak a Zebrák ellen...:)
    jut is eszembe zebra...egy vicc...mindenféle rosszindulat nélkül...

- Mi a Zebra?
    - ???
    - Bundás állat.
  • bmffm856
    első gólunk szerzője:

Andrea Paolucci
    Született: Pescara, Olaszország
    Születés ideje: 1986. 11. 23.
    Klubja: Fiorentina

• gabber_saviola
    gratulálok, talizunk a döntőben :P