ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Chievo - Roma H 2,50
Empoli - Inter D 2,70
Palermo - Fiorentina V 1,85
Siena - Juventus H 4,60
Treviso - Ascoli V 2,10
szorzó: 120,6292

viszëm tányára kápá'ni a fogait..seccperc álátt készën lösz ám á munká...
háromnyomásos földmûvelés egy személyben...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A Mónika show-ban:
Vendég:
- Az élettársam felhívta a Westel telefonunkról annak a b*zi, k*csög cigánynak a kurv@ját.
Mónika:
- Megkérhetném, hogy a telefontársaság nevét ne mondja ki?
NAGYON DURVAAAAAA!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ne értsétek félre nem nézem azt a szart, ezt a neten találtam ilyen szemelvénygûjteményben...na ON
London, április 27., 19.40 A Roma és a Fiorentina is vinné a francia középpályást.
Válogathat az ajánlatok közül az Arsenal idei BL-menetelésének egyik legjobbja, Robert Pires. Mint már közöltük, a veterán futballista nem akarja elfogadni a londoniak egyéves szerzõdésajánlatát, ezért vélhetõen távozni fog. Az érdeklõdõk között ott van az Ágyúsok legutóbbi áldozata, a spanyol Villareal és a Serie A 4. helyéért óriási csatát vívó két csapat, a Roma és a Fiorentina.
- Mindkét alakulat felvette velem a kapcsolatot, de engem egyelõre csak az foglalkoztat, hogy megnyerjem a BL-t az Arsenallal - mondta a korábbi Marseille játékos.
Mondjuk ezis kamu hír, de ezt el tudnám képzelni <#ravasz1>#ravasz1>
Mért? ki õ? az Atyaúristen? annak képzeli magát az tuti, de különben csak egy surmó féreg...
"lehet fogalma sem volt hogy van ilyen opciója a Fiorentinának"
Ezt te magad elhiszed? Mer én nagyon nem. Annál is inkább mert a féreg elõbb bepróbálkozott DDV-nél, de õ elutasította, és akkor jöt a moggiféreg tipikus gennyes hátsótámadása...elõlrõl nem megy, akkor majd hátulról...ha te ezzel etikailag és erkölcsileg egyetértesz, azt inkább nem kommentálom.
[i]"nehogy meglepõdjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt"[i]
szép is lenne...de méginkább jellemzõ...ismét bizonyítaná moggi, hogy a Jóisten földi helytartójának hiszi magát...holott emberileg nemhogy két doboz májkrémet, de két teherautónyi száraz tehénszart sem ér...
":)"
Szerintem ez marhára nem vicces...inkább szánalmas és gyomorfogató...mint ahogy moggi is és a juve is...
nehogy meglepõdjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt:)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Most olvastam két cikket a www.violanews.com oldalon, és a következõket írják a Pasqual ügyrõl.
Összefoglalva nagyjából annyi, hogy Mancini, az Arezzo elnöke törvényt sértett azzal, hogy eladta Pasqual 50%-át a Juventusnak. Mégpedig azért, mert amikor a Fiorentina megvette az elsõ 50%-ot, akkor a szwerzõdésbe belefoglalták, hogy a másikfelére is opciónk van, tehát mi licitálhatunk elõször. Namost ezt Mancini szépen seggberúgta, és ezért a firenzei vezetõség jogi eljárást fontolgat. Firenzében bejelentették, hogy mindent megtesznek majd az igazuk törvény elõtti bebizonyításához.
Remélem sikerül...az sem érdekelne ha DDV bevetné minden befolyását, de ez a két szemét, Mancini és Moggi gusztustalanul össszejátszanak...én DDV helyében mindkettõt perbe fognám és a gatyát leperelném róluk.
FORZA VIOLA!
101 Palermo - Fiorentina labdarúgás 3.10 2.60 1.85 V 14:45 V apr.30 Olasz A
hármasban van a meccs!

EZAZ! BULI VAN! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
MEGVAN AZ ÖSSZES KIBASZOTT ÉRETSÉGI TÉEL YEYEYEEEEEEEEEEE!!!
ON
HÉTVÉGÉN PALERMOT GYAPÁLUNK ÉS MEGLESZ A 4. HELY YEYEYEYEYEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
FORZA VIOLA! FORZA FIORENTINA! FORZA RAGAZZI!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Tonitok otthon fog maradni, mert tudja ha mégegyszer Sziciliába jönne akkor táskában távozna :P
semmi ilyesmi

itt az lesz, hogy:
1. Pasqual marad Firenzében, és jövõ nyáron a két klub annak rendje s módja szerint összecsap a 100%-os tulajdonjogért (ez nekünk nem sok jót ígér, lásd: Miccoli, Maresca, Chiellini).
2. Moggi már most tesz egy ajánlatot nekünk a másik 50%-ért, ez esetben lásd a legelsõ mondatomat, majd azt követõen az 1. pont lép életbe.
3. Az egész csak arra megy ki, hogy Moggi a 4M-ért megvett 50% Pasqualt eladhassa nekünk teszem azt 5-6-ért. Valahogy így: "Kedves DDV, ugye meg akarod tartani Pasqualt? Nos, ha igen, itt az 50%, vedd meg tõlünk mondjuk 5,5-ért. Ha meg nem, hát legföljebb jövõre elvisszük"
és ez az undorító benne...moggi egy patkány...
(egyebkent en is a fiorentinanak drukkolok, de csak olvasom a forumot :))
ahonnan az én biztos forrásom vette az már annyira nem, mert egy torinoi (merdajuventino) sportbulvárpletykalap: Tuttosport
most ezt rakd össze valahogy :D:D