ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
A Parma FC középhátvédjét, Paolo Cannavarót a Palermo és a Fiorentina is vinné.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
Na itt a tippsorom tippmixre...necces...de ha bejön nem kevés pénzecske üti a markomat...:)

Chievo - Roma H 2,50
Empoli - Inter D 2,70
Palermo - Fiorentina V 1,85
Siena - Juventus H 4,60
Treviso - Ascoli V 2,10

szorzó: 120,6292

bmffm856
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

bmffm856
ejj de szép :DDDDDDDDD
viszëm tányára kápá'ni a fogait..seccperc álátt készën lösz ám á munká...

háromnyomásos földmûvelés egy személyben...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
egyre jobb szmájlikat szerválunk...:DDDDDDddd

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856

gabber_saviola
:ASD:AS::AS:ASDASASdsdasd

bmffm856
OFF: nem állom meg hogy be ne tegyem...

A Mónika show-ban:
Vendég:
- Az élettársam felhí­vta a Westel telefonunkról annak a b*zi, k*csög cigánynak a kurv@ját.
Mónika:
- Megkérhetném, hogy a telefontársaság nevét ne mondja ki?

NAGYON DURVAAAAAA!!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

ne értsétek félre nem nézem azt a szart, ezt a neten találtam ilyen szemelvénygûjteményben...na ON

Pirest most a Serie A-ba csábítják

London, április 27., 19.40 A Roma és a Fiorentina is vinné a francia középpályást.

Válogathat az ajánlatok közül az Arsenal idei BL-menetelésének egyik legjobbja, Robert Pires. Mint már közöltük, a veterán futballista nem akarja elfogadni a londoniak egyéves szerzõdésajánlatát, ezért vélhetõen távozni fog. Az érdeklõdõk között ott van az Ágyúsok legutóbbi áldozata, a spanyol Villareal és a Serie A 4. helyéért óriási csatát vívó két csapat, a Roma és a Fiorentina.
- Mindkét alakulat felvette velem a kapcsolatot, de engem egyelõre csak az foglalkoztat, hogy megnyerjem a BL-t az Arsenallal - mondta a korábbi Marseille játékos.

Mondjuk ezis kamu hír, de ezt el tudnám képzelni <#ravasz1>

gabber_saviola
"két doboz májkrémért" <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

bmffm856
"Moggi akit akar azt nagy valószínûséggel megszerzi"
Mért? ki õ? az Atyaúristen? annak képzeli magát az tuti, de különben csak egy surmó féreg...

"lehet fogalma sem volt hogy van ilyen opciója a Fiorentinának"
Ezt te magad elhiszed? Mer én nagyon nem. Annál is inkább mert a féreg elõbb bepróbálkozott DDV-nél, de õ elutasította, és akkor jöt a moggiféreg tipikus gennyes hátsótámadása...elõlrõl nem megy, akkor majd hátulról...ha te ezzel etikailag és erkölcsileg egyetértesz, azt inkább nem kommentálom.

[i]"nehogy meglepõdjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt"[i]
szép is lenne...de méginkább jellemzõ...ismét bizonyítaná moggi, hogy a Jóisten földi helytartójának hiszi magát...holott emberileg nemhogy két doboz májkrémet, de két teherautónyi száraz tehénszart sem ér...

":)"
Szerintem ez marhára nem vicces...inkább szánalmas és gyomorfogató...mint ahogy moggi is és a juve is...

9csöves9
Moggi akit akar azt nagy valószínûséggel megszerzi,ugyhogy lehet szidni meg stb neki lehet fogalma sem volt hogy van ilyen opciója a Fiorentinának

nehogy meglepõdjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt:)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
remélem jutunk valamire...nagyon kéne Pasqual jövõre is...merda moggi merda mancini...

<#taps><#eplus2><#taps>

bmffm856
Fejlemények a Pasqual ügyben.

Most olvastam két cikket a www.violanews.com oldalon, és a következõket írják a Pasqual ügyrõl.
Összefoglalva nagyjából annyi, hogy Mancini, az Arezzo elnöke törvényt sértett azzal, hogy eladta Pasqual 50%-át a Juventusnak. Mégpedig azért, mert amikor a Fiorentina megvette az elsõ 50%-ot, akkor a szwerzõdésbe belefoglalták, hogy a másikfelére is opciónk van, tehát mi licitálhatunk elõször. Namost ezt Mancini szépen seggberúgta, és ezért a firenzei vezetõség jogi eljárást fontolgat. Firenzében bejelentették, hogy mindent megtesznek majd az igazuk törvény elõtti bebizonyításához.

Remélem sikerül...az sem érdekelne ha DDV bevetné minden befolyását, de ez a két szemét, Mancini és Moggi gusztustalanul össszejátszanak...én DDV helyében mindkettõt perbe fognám és a gatyát leperelném róluk.

FORZA VIOLA!

bmffm856
majd a nyereményembõl meghívlak egy sörre...:D:D

gabber_saviola
jaj ne, inkább ad nekem azt a pénzt :P

bmffm856
én is esküszöm megteszem :D:D

gabber_saviola
esküszöm megteszem :)
101 Palermo - Fiorentina labdarúgás 3.10 2.60 1.85 V 14:45 V apr.30 Olasz A

hármasban van a meccs!

bmffm856
kb én is...:)

bmffm856
elöl elképzelhetõ máshol nem hinném...szerintem Toni kivételével mindenki ott lesz...kell a pont...ha nyernénk, a Roma meg nem nyerne (mindkettõre van esély) már-már a zsebünkben lenne a BL indulás...Prandelli nem kockáztat...FORZA VIOLA!

összességében én elégedett leszek egy döntetlennel is, csak roma ne nyerjen

gabber_saviola
tarcsik lesztek szvsz

gabber_saviola
:DDDDddddddd

bmffm856
jaja...vagy segítségül hívják Chuck Norrist...Isten irgalmazzon Palermo városának...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

mer? Majd kimenekítik helikopterral :)

bmffm856
egyébként hallod erre én is gondoltam...lehet hogy Prandelli meghúzza, hogy otthon hagyja Lucát és Pazzini, Bojinov, Jimenez trióval megy...én tuti ezt csinálnám....

bmffm856
OFF
EZAZ! BULI VAN! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
MEGVAN AZ ÖSSZES KIBASZOTT ÉRETSÉGI TÉEL YEYEYEEEEEEEEEEE!!!
ON

HÉTVÉGÉN PALERMOT GYAPÁLUNK ÉS MEGLESZ A 4. HELY YEYEYEYEYEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

FORZA VIOLA! FORZA FIORENTINA! FORZA RAGAZZI!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

gabber_saviola
:DDDDDDDDDdddd

Tonitok otthon fog maradni, mert tudja ha mégegyszer Sziciliába jönne akkor táskában távozna :P

Chievo elhoz 1 pontot rómából a szokásos 11-esükkel :)

bmffm856
Roma megy Veronába...majd szurkolunk McFrostnak...:D

bmffm856
a félidõ lehet...de beszéljünk a második félidõrõl is...:) Toni kétszer villan és meglesz a 30. végeredmény: 1-2 :DDDDDDDDD

neeem, csak üzletet ajánlottam :) Amúgy roma kivel meccsel?

gabber_saviola
1-0

bmffm856
ennyire lebecsülöd a fiainkat Zséé? :DDDDDdd

ok! Ha nem hát nem! Akkor 0-3 lesz :DD

gabber_saviola
:DDDDDDddd
semmi ilyesmi

egyezzünk meg egy 0-1-ben (a ti érdeketekben) :DDD

gabber_saviola
végetek :)

bmffm856
egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy DDV ezt csinálná...de mindegy...ez van...

szerintem nem patkany, csak van uzleti erzeke. A helyeben a fiorentina is -es minden mas csapat is- ugyanezt csinalna (es sokan csinaljak is).

bmffm856
ezek pusztán elvek...ha elõlrõl nem megy, hátulról fúrom meg...ez moggi törtetõ taktikája, és visszataszító erõszakossága, a mindenkit aki az utamba áll eltiprok, meg az ehhez hasonló merdajuvevonásai azok amik forgatják a gyomrom...

itt az lesz, hogy:

1. Pasqual marad Firenzében, és jövõ nyáron a két klub annak rendje s módja szerint összecsap a 100%-os tulajdonjogért (ez nekünk nem sok jót ígér, lásd: Miccoli, Maresca, Chiellini).

2. Moggi már most tesz egy ajánlatot nekünk a másik 50%-ért, ez esetben lásd a legelsõ mondatomat, majd azt követõen az 1. pont lép életbe.

3. Az egész csak arra megy ki, hogy Moggi a 4M-ért megvett 50% Pasqualt eladhassa nekünk teszem azt 5-6-ért. Valahogy így: "Kedves DDV, ugye meg akarod tartani Pasqualt? Nos, ha igen, itt az 50%, vedd meg tõlünk mondjuk 5,5-ért. Ha meg nem, hát legföljebb jövõre elvisszük"

és ez az undorító benne...moggi egy patkány...

Hat akkor meg foleg nem ertem mi a problemad, az Arezzo annak adja el a jatekosat (vagy annak 50%-at) akinek akarja, ha annyira kell a fiorentinanak, miert nem ok ajanlottak elobb 4 milliot? Nem ertem hogy ez miert baj, igy mukodik a jatekos piac, mar eleg reg ota. Aki hamarabb ajanl tobbet, az nyer.

bmffm856
kis pontosítás a hszedben, úgy látom félre értetted...nem a Fiorentina kapott 4 millió eurót hanem az Arezzo...mert Moggi pofáján olyan vastag bõr van, hogy ha a Fiorentina elutasította az ajánlatát, ami megtörtént, akkor hátulról támad, és az Arezzotól szerzi meg a felét a játékosnak, tehát az Arezzo kapott 4 milliót és nem mi...ez pedig így azért teljesen más...:(

Szerintem ezen nem kell annyira felhaborodni. A Fiorentina kapott 4 millio eurot, es meg a jatekos is nala marad. 1 ev utan meg majd mind a 2 csapat licitalhat a jatekosra es aki nagyobbat licital ahhoz a csapathoz megy. Szoval ha a Juve azt szeretne hogy nala jatszon Pasqual akkor meg par milliot ra kell koltenie.
(egyebkent en is a fiorentinanak drukkolok, de csak olvasom a forumot :))

bmffm856
ok :) remélem kacsa...de ha az is, amit írtam kommentként a dologhoz, moggiról a juvéról meg a mamutokról akkor sem vonom vissza...:)

mindenesetre a juve oldalán még nem írták. szóval várjunk csak vele :)

bmffm856
ahonnan olvastam az biztos forrás: ViolaNews
ahonnan az én biztos forrásom vette az már annyira nem, mert egy torinoi (merdajuventino) sportbulvárpletykalap: Tuttosport
most ezt rakd össze valahogy :D:D