ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    hát...kiakasztó ami megy mostanában mindenhol...a juvésok meg egyszerűen (egy-két kivételtől eltekintve) szánalmasak...nem is kommentálom ezt tovább...de azért leírom azt amit én gondolok...inkább essen ki a csapatom tisztességesen, minthogy végigcsalva megnyerje a bajnokságot...de lehet hogy belém szorult egy kicsivel több becsületesség mint amennyi kellene...ennyit erről...ez itt ne legyen téma...csak ennyit szerettem volna, ezt is azrét mert nem egy helyen szóba hoztak bennünket is, hogy a Fio így, a Fio úgy...de akkor itt ragadnám meg az alkalmat és mindenki aszámára világossá tenném a mi ügyünket:

mi csőd miatt kerültünk hátrébb, amit egy faszkalapnak köszönhettünk, és semmi bűncselekémny a klubbal kapcsolatban (VCG-vel igen, de a klubbal nem) nem merült fel, és egyáltalán nem is volt indokolt a visszasorolásunk, mert ha hagyják hogy jogutód legyen a DDV által létrehozott klub, akkor az adósságokat megkapjuk de maradunk a B-ben, és ki tudja mi lett volna akkor...tehát ha így vessszük, akkor a liga elvett tőlünk 2 évet, és visszaadott egyet...tehát még mindig lógnak nekünk egy évvel...és alátámasztja az is, hogy a Fiorentina 93 óta a liga feketelistáján volt...tehát pont kapóra jött egy alapos kibaszás a klubbal...de ezt se ragozzuk tovább, mert most nem mi vagyunk a téma, mert nekünk semmi ilyen ügyletünk nem volt mint a juvénak, és ez is csak a "mi vagyunk a sárosak, basztassunk másokat" a juve fórumokon (pár kivétellel) a napokban általánossá vált tendencia része...ennyit erről...beszéljenek a saját sarukról, és ne másokat mószeroljanak...

csak ennyit szerettem volna...afféle szolgálati közlemény...

FORZA FIORENTINA!