2122
ACF Fiorentina 1926
-
emesenen...:) -
Zséhaverodat hol hagytad? :) -
25' Gol! Fiorentina 1, Reggina 0. Stefano Fiore (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Christian Brocchi in seguito a un contropiede.
27' Gol! Fiorentina 2, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un colpo di testa da posizione molto ravvicinata palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Dario Dainelli con suggerimento di testa.
35' Gol! Fiorentina 3, Reggina 0. Martin Jorgensen (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra.
64' Gol! Fiorentina 4, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Tomas Ujfalusi con cross.
65' Gol! Fiorentina 5, Reggina 0. Valeri Boijinov (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Luis Jimenez in seguito a un contropiede.
81' Gol! Fiorentina 5, Reggina 1. Nicola Amoruso (Reggina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Giandomenico Mesto in seguito a un contropiede.
84' Gol! Fiorentina 5, Reggina 2 Nicola Amoruso (Reggina) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di destro palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.
FORZA VIOLA! -
Játszik a csapat! Játszik a csapat! Játszik a csapat! Játszik a csapat!
74' Fiorentina [5 - 0] Reggina
25' [1 - 0] S. Fiore
27' [2 - 0] L. Toni
34' [3 - 0] M. Jørgensen
64' [4 - 0] L. Toni
65' [5 - 0] V. Bojinov
ennél többet nem kell mondani...:)
FORZA VIOLA! -
pár rosszcsont romanista randalírozása a szájtunkon...:) (olyan szánalmas hogy szavakba önteni nem lehet :P):
no comment:
számtanpélda:
Összesen 70 ember szavazott az AC Fiorentina Magyarország honlapjának szavazásán. Ebból 48 a negyedik helyre, 11 az ötödik helyre, 4 az elsőre és 4 a harmadikra, 3 a nyolcadikra, és senki nem szavazott a második, hatodik, hetedik helyekre. A szavazók hány százaléka volt Romanista?
-
mindkettő igaz...de szerintem egy hármast berámolunk nekik...aztán vagy kapunk egyet vagy sem...:) de a győzelem tuti...:)
FORZA FIORENTINA! -
Zséé #1276 nem nekünk kell izgulni a fejlemények miatt, szóval mi páholyból figyelhetjük a dolgokat :P
Amúgy nem a nagy arányú győzelmeinkről vagyunk híresek, szóval a lényeg hogy nyerjünk holnap :) -
érhető hogy kiállnak a klubuk mellett, de ez onnantól már nem a klub melletti kiállás amikor a Fiorentinát, a Milant, meg a többit veszik elő habzó szájjal, hogy de ők mígy meg úgy...engem ez idegelt fel...de tényleg ne legyen a merdajuve itt tovább téma...:)
inkább beszéljünk arról mennyire verjük el a regginát a hétvégén...:P -
Zséé #1274 figy nem ér annyit az egész ügy, hogy sokmindenkivel összevesszél. Várjuk csak ki a fejleményeket. Érthető, hogy a juvésok kiállnak a csapatuk mellett, és úgyse jutsz dülőre velük... :) -
hát...kiakasztó ami megy mostanában mindenhol...a juvésok meg egyszerűen (egy-két kivételtől eltekintve) szánalmasak...nem is kommentálom ezt tovább...de azért leírom azt amit én gondolok...inkább essen ki a csapatom tisztességesen, minthogy végigcsalva megnyerje a bajnokságot...de lehet hogy belém szorult egy kicsivel több becsületesség mint amennyi kellene...ennyit erről...ez itt ne legyen téma...csak ennyit szerettem volna, ezt is azrét mert nem egy helyen szóba hoztak bennünket is, hogy a Fio így, a Fio úgy...de akkor itt ragadnám meg az alkalmat és mindenki aszámára világossá tenném a mi ügyünket:
mi csőd miatt kerültünk hátrébb, amit egy faszkalapnak köszönhettünk, és semmi bűncselekémny a klubbal kapcsolatban (VCG-vel igen, de a klubbal nem) nem merült fel, és egyáltalán nem is volt indokolt a visszasorolásunk, mert ha hagyják hogy jogutód legyen a DDV által létrehozott klub, akkor az adósságokat megkapjuk de maradunk a B-ben, és ki tudja mi lett volna akkor...tehát ha így vessszük, akkor a liga elvett tőlünk 2 évet, és visszaadott egyet...tehát még mindig lógnak nekünk egy évvel...és alátámasztja az is, hogy a Fiorentina 93 óta a liga feketelistáján volt...tehát pont kapóra jött egy alapos kibaszás a klubbal...de ezt se ragozzuk tovább, mert most nem mi vagyunk a téma, mert nekünk semmi ilyen ügyletünk nem volt mint a juvénak, és ez is csak a "mi vagyunk a sárosak, basztassunk másokat" a juve fórumokon (pár kivétellel) a napokban általánossá vált tendencia része...ennyit erről...beszéljenek a saját sarukról, és ne másokat mószeroljanak...
csak ennyit szerettem volna...afféle szolgálati közlemény...
FORZA FIORENTINA!
-
Zséé #1272 "A Bayer Leverkusen védőjét, Jens Nowotnyt a Fiorentina szemelte ki.(origo)" :DDDDDDD
Mekkora baromság már! jó hogy nem azonnal Desailly-t szemeljük ki... -
na akkor hogy tisztázzuk a dolgokat...az érintett nyilatkozata a pletykákkal kapcsolatban...saját fordítás, a forrás meg van jeölve, és hivatalos a forrás, tehát nem vonható kétségbe, hogy igaz:
LucaToni: "Szerződésem van a Fiorentinával, és remekül érzem magam Firenzében."
Luca Toni mai nyilatkozata a klub félhivatalos honlapján, a www.violanews.com-on jelent meg. A csatár a következőt mondta el az internetes lapnak:
"A nemzeti válogatott játékosa vagyok, reményeim szerint a világbajnokságra is visznek, de nincsen bérelt helyem a csapatban, mert mindannyian jók vagyunk, és Lippi mester fogja eldönteni ki játszik majd. Szomorú vagyok Vieri kimaradása miatt, de örülök Pipponak, mert élete legjobb formájában van. Vacsoránál (az edzőtáborban -a szerk.) sok szerencsét kívántam a rómaiaknak, szeretném hogy megnyerjék az Olasz Kupát, inkább mint hogy befussanak elénk a negyedik helyre a bajnokságban.
A jövőm? Szerződésem van a Fiorentinával, remekül érzem magam Firenzében, mi okom lenne távozni?! A negyedik helyezés? Kemény lesz, de megpróbáljuk, már csak két forduló van hátra, igyekszünk megőrizni a pozíciónkat."
2006.május 3. szerda, 19:35 -
Zséé #1270 "A Benfica jobbszélsőjét, Simao Sabrosát a Fiorentina is kiszemelte." origo.hu
kamu, de jólenne...
-
Toni nem megy sehova
Firenze, április 28., 15.45 Az Aranycipő-verseny éllovasa marad Toscanában.
Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke ígéretet tett arra, hogy nem engedi el a klubtól sem a góllövőlistát 28 góllal vezető Luca Tonit, sem Cesare Prandelli vezetőedzőt, noha a szezonbeli remeklésnek köszönhetően mindketten kelendő "árucikké" váltak.
A Fiorentina jelenleg 4. a bajnokságban, azaz ha így marad, jövőre a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat az együttes. Az elnök hangsúlyozta, nem óhajtja egy ilyen fontos megmérettetés küszöbén elveszíteni kulcsembereit.
- Nem tudom, kik találják ki az ilyen alaptalan pletykákat - mérgelődött Della Valle -, főleg, hogy semmi valóságalapjuk nincs, egyszerűen hamisak. Az edző jól érzi magát nálunk, nemrég hosszabbította meg a szerződését, és itt is marad, akárcsak Toni. A BL-kvalifikáció reális elképzelés, de majd akkor gondolkodunk rajta, ha sikerült.
beteszem mégegyszer, mert idegesítő pletykák terjengenek... -
köszi...:) meg lehet az a BL...a Roma még megy a San Siroba...és ahogy nézem éles lesz a vége a Milannak is...
a mi meccseink:
Reggina (h)
Chievo (i)
a Roma meccsei:
Treivso (h)
Milan (i)
innen akár a Roma szerezhet 4 pontot is...ha mi megverjük a Regginát...meglesz ez...FORZA VIOLA! -
nah kitartás kövi meccseken már nyerhettek felőlem :) -
nem hinném hogy gond lenne...azért nem barbár népségek laknak arrafelé... -
:(((((((((((( -
Zséé #1264 mostmár csak Toni jusson haza egyben :DDDDDDDDDDDDd -
1 Gol Segnati 0
-
jaja...:( -
Zséé #1261 sajnos gólra játszák :( -
azért ezek árulkodó adatok...nem biztos hogy jobbak voltatok...:) de tény...a 3 punti a tietek...:(
Palermo Fiorentina
41.7% Possesso Palla 58.3%
1 Gol Segnati 0
9 Azioni Attacco 11
4 Tiri in Porta 2
4 Tiri Fuori Porta 8
1 Tiri Bloccati 1
1 Corner a Favore 6
25 Falli Commessi 20
12 Fuorigioco 4
2 Ammonizioni 4
0 Espulsioni 0
24 Tackles 11
70.8% Tackles Vinti 72.7%
65.7% Accuratezza Passaggi 63.3% -
Zséé #1259 azér remegtetek a végén. sebaj! roma nemnyert -
jók voltatok, de mi jobbak -.-
peace -
elmondtam neki mit ne csináljon, vagy megérti vagy nem -
fiúk kérlek benneteket ebből itt legyen elég...köszi. -
cinikus vagy vele, jaj isten ments hozzám ne gyere -
Zséé #1254 azzal, hogy beírom a friss eredményeket? sorry, többet nem írok semmit, csak nyalok a palermo topikban :DD -
és flémet keltesz a Roma topikban -
hát azért azon is sok múlik...de Romában átment amúgy a meccs vízilabdába...4-4... -
Zséé #1251 nem, csak jót mulatok rajtuk hogy mikre nem képesek. a Fió dolgok meg msnen folynak -
hallod Péter ezt a Zsé haverodat látom jobban érdelki a Roma meccs -
és 1-0 a Palermonak...:( -
Zséé #1248 3-3 a roma :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
szeva Lombi! :D:D nem is tudtam hogy regeltél ide is...ma reggel néztem amikor, és akkor láttam meg...:)
semmi különös nicsnen..szurkolok, hogy szerezzünk 3 pontot Palermoban...:)
FORZA VIOLA! -
:D:D -
Csao Toni!! Na mi a pálya? -
Zséé #1244 2-3 :DD -
Zséé #1243 ők ikszelnek :P