ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    na akkor hogy tisztázzuk a dolgokat...az érintett nyilatkozata a pletykákkal kapcsolatban...saját fordítás, a forrás meg van jeölve, és hivatalos a forrás, tehát nem vonható kétségbe, hogy igaz:

LucaToni: "Szerződésem van a Fiorentinával, és remekül érzem magam Firenzében."

Luca Toni mai nyilatkozata a klub félhivatalos honlapján, a www.violanews.com-on jelent meg. A csatár a következőt mondta el az internetes lapnak:

"A nemzeti válogatott játékosa vagyok, reményeim szerint a világbajnokságra is visznek, de nincsen bérelt helyem a csapatban, mert mindannyian jók vagyunk, és Lippi mester fogja eldönteni ki játszik majd. Szomorú vagyok Vieri kimaradása miatt, de örülök Pipponak, mert élete legjobb formájában van. Vacsoránál (az edzőtáborban -a szerk.) sok szerencsét kívántam a rómaiaknak, szeretném hogy megnyerjék az Olasz Kupát, inkább mint hogy befussanak elénk a negyedik helyre a bajnokságban.
    A jövőm? Szerződésem van a Fiorentinával, remekül érzem magam Firenzében, mi okom lenne távozni?! A negyedik helyezés? Kemény lesz, de megpróbáljuk, már csak két forduló van hátra, igyekszünk megőrizni a pozíciónkat."

2006.május 3. szerda, 19:35