Agykontrollról mindent ide!
  • Ízi rájder
    Olvastam az első 2 könyvét Jose Silva-nak. Egyszer alkalmaztam a módszert, mert 2 napja sehol sem találtam a lakáskucsomat. Visszafelé kell számolni 100 tól 1-ig, nagyon-nagyon lassan (nyugodt körülmények között). És képzeljétek egyszercsak eszembe jutott, hogy melyik kabát zsebébe tettem.
    Gyakoroltam előtte pár héttel az egész visszaszámolósdit, beállítottam az órámat, ha elaludnék felkeljek időben. Többször bealudtam.
    Azt hiányoltam, hogy nem magyaráznak a könyvben. Nem tudjuk meg, hogy a gyakorlatban elsajátított feladatok miért vannak így.
    A fakírokról annyit, hogy üveget esznek, kitanulták ennek a gyakorlatát. Ezzel keresik a kenyerüket, azért csinálják.
    Egyszer egy éjszakai rádióműsorban hallottam, hogy kísérletet végeztek 100 emberen, hogy égő cigarettát hozzáérintettek a karjához az embernek azzal a szóval, hogy csak egy ceruzával érintik (az embereknek be volt kötve a szemük), nagyon kevésnek lett égési sérülése. Aztán ezt fordítva is kipróbálták, azt mondták a ceruzára, hogy cigi. Pár százalékuknál égési sérülés tüneteggyüttese jelentkezett.
    Ezek tények, hogy ha fázol és a meleg 35 fokos nyári időre gondolsz eljutsz oda, hogy nem fázol. Tehát a két szélsőséges állapot között, egy közép nyugalomba kerülsz. És szerintem nagyon sok mindennel ugyanígy lehet eljárni.