496
Agykontrollról mindent ide!
-
rohadt alma #95 Szerinted ki írta az Agykontrollsikerek című könyvet?
Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye
Akik tanfolyamra jelentkeztek azok nyitottak voltak rá.Ugye nem gondolod komolyan,hogy elutasítva álltam hozzá és elvégeztem a tanfolyamot? -
#94 nekem egyértelműen bejött... ez szerintem egyáltalán nem üzlet,bár gondolom jól keresnek ezek az emberek. Ajánlom figyelmetekbe az Agykontrollsikerek című könyvet,nagyon érdekes dolgok vannak benne.
Szerintem az alapvető hiba nálatok az,hogy eleve úgy viszonyultok ehhez,hogy ez kész lehetetlenség,és hülyeség... Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye,és akkor tényleg sírhattok a "kidobott" pénz miatt...
Én mindenknek csak ajánlani tudom. -
#93 Hm.
Nekem is ez a véleményem. Két éve végeztem, lejjebb már írtam róla, szerintem is csak egy üzlet!
Ha valami nem müxik, vegyél egy kazettát, cd-t, (1800 Ft)stb.
Még mindig nem megy? Gyere el egy újabb tanfolyamra!
Ha még mindig nem megy, vegyél könyvet is....
Azonkívül a négy nap csak a "hiteles" történetek felsorolásáról szólt...
Ismét csak: -
HUmanEmber41st #92 jah.
De mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó.
Ha rohadt almának nem tetszett, így járt.. -
Ízi rájder #91 Olvastam az első 2 könyvét Jose Silva-nak. Egyszer alkalmaztam a módszert, mert 2 napja sehol sem találtam a lakáskucsomat. Visszafelé kell számolni 100 tól 1-ig, nagyon-nagyon lassan (nyugodt körülmények között). És képzeljétek egyszercsak eszembe jutott, hogy melyik kabát zsebébe tettem.
Gyakoroltam előtte pár héttel az egész visszaszámolósdit, beállítottam az órámat, ha elaludnék felkeljek időben. Többször bealudtam.
Azt hiányoltam, hogy nem magyaráznak a könyvben. Nem tudjuk meg, hogy a gyakorlatban elsajátított feladatok miért vannak így.
A fakírokról annyit, hogy üveget esznek, kitanulták ennek a gyakorlatát. Ezzel keresik a kenyerüket, azért csinálják.
Egyszer egy éjszakai rádióműsorban hallottam, hogy kísérletet végeztek 100 emberen, hogy égő cigarettát hozzáérintettek a karjához az embernek azzal a szóval, hogy csak egy ceruzával érintik (az embereknek be volt kötve a szemük), nagyon kevésnek lett égési sérülése. Aztán ezt fordítva is kipróbálták, azt mondták a ceruzára, hogy cigi. Pár százalékuknál égési sérülés tüneteggyüttese jelentkezett.
Ezek tények, hogy ha fázol és a meleg 35 fokos nyári időre gondolsz eljutsz oda, hogy nem fázol. Tehát a két szélsőséges állapot között, egy közép nyugalomba kerülsz. És szerintem nagyon sok mindennel ugyanígy lehet eljárni. -
HUmanEmber41st #90 hmm.. -
rohadt alma #89 Az emberek sok haszontalan dologról gondolják azt,hogy az megváltoztatta az életüket.Csak ismételni tudom a 2006. feb. 01. 22:56 #77 hozzászólást. -
HUmanEmber41st #88 Hát ha neked nem jött be, attól még másnak bejöhet nem???? -
rohadt alma #87 Talán valamelyik másik tanfolyammal...
Ezen mosolygok.
Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.
Ilyen nem hangzott el.Nem is tudom mit értsek rajta.
-
HUmanEmber41st #84 Talán valamelyik másik tanfolyammal...ilyen negatív megközelítést még életemben nem hallottam tanfolyamot végzett emberektől..
Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.
Ez igaz, de nem egyszerűbb megtanulni, mint újra és újra kikísérletezni??
Én spec nem találtam semmi olyan tehnikát, ami ne működött volna, pedig van egypár.. -
rohadt alma #83 Mire gondolsz? -
HUmanEmber41st #82 Valamivel keverheted a dolgot... -
#81 Akkor sikerült olyat találnod, ahol "az egy üzleti vállalkozás amiből valakik biztos jól élnek.Ők a hiszékenység vámszedői.Részben olyan dolgokat tanítanak amiket más forrásból ingyen is megtanulhatsz.Másrészt meg becsapnak.A pénzedért olyanra tanítanak ami nem működik."... :D -
rohadt alma #80 10 éve kiprobáltam. -
#79 Abszolút nem értek veled egyet. Én most végeztem Kecsón, nagyon pozitív tapasztalatokkal. Pl. azóta sokkal jobban alszom, ez csak egy példa a sok küzül. Amíg valaki nem megy el, és nem csinálja végig, annak szvsz gőze sincs az egészről. -
HUmanEmber41st #78 Elvégezted?
A hozzászólásod alapján ítélve nem.
Akkor meg addig ne adj tanácsokat, míg nem szereztél tapasztalatot ez ügyben.
THX -
rohadt alma #77 Az agykontrollról annyit,hogy az egy üzleti vállalkozás amiből valakik biztos jól élnek.Ők a hiszékenység vámszedői.Részben olyan dolgokat tanítanak amiket más forrásból ingyen is megtanulhatsz.Másrészt meg becsapnak.A pénzedért olyanra tanítanak ami nem működik.
Aki pénzt ad ilyen tanfolyamokra az rosszul teszi.
Aki gondolkodik rajta ne tegye.
-
#76 Mármint amit lejjebb a linken találtam -
#75 Én azért kipróbálom ezt a relaxációt -
#74 így van! -
HUmanEmber41st #73 Hajrá !!!!
Egyre jobban és jobban !!!!
-
#72 Nos megvolt a tanfolyam első 2 napja Kecskeméten. Nekem nagyon tetszett, és már most pár dolgot máshogy látok, mint eddig. Domján Laci elég szimpatikus ember, és szerintem elég jól tanítja az agykontrollt. A 2 napos előadáson eddig megtanultam relaxálni, lazítani, kontrollálni az alvást, az ébredést, a szubjektív kommunikációt, az elmetükre technikát, a pohárvíz technikát, a háromujj technikát és még sok-sok mást is. Mindezeket csak akkor tudom alkalmazni, ha folyamatosan gyakorlom. Ha gyakorlom, akkor menni fog, és meg tudom változtatni azokat a dolgokat az életemben, melyeket szeretnék. Szóval én nagyon pozitív véleménnyel vagyok eddig az agykontrollról. -
#71 Amennyire tudom, a jogik a legerősebb agykontrolosok.
Azért a légzés, szívverés lelassítása, tetszhalál, az előbb említett 100as szög a torkon átverve. - Ezek nem színpadi mutatványok, sokkal mélyebb tartalommal bírnak. Hogy valaki ennyire tudja kontrollálni az agyát, illetve agyával a testét, nem kevés gyakorlás kell. -
#70 Na, a jan. 21-i kecskemétire van jegyem :) -
#69 A kis jóöreg természetfeletti -
HUmanEmber41st #68 Namost.
Ha egy olyan ember csinálja magán az említett dolgokat, aki nem yogázik, az életveszélyesen sérül, meghal.
Rajtuk pedig nyomot sem hagy..
Namost ezt könnyű úgy elintézni, h trükk, meg átverés, de amikor komoyabban kezdenék tanulmányozni, olyan dolgokkal találkoznak, amiket 1 természettudós nem tud igazán értelmezni -
Zsoldos #67 Ebből miért is következik, hogy létezik mas? Elhiszem, hogy érdekesebbek a misztifikált dolgok, meg hogy léteznek mérhetetlen erők, stb. De attól, hogy az ember iranyitani képes a testét az agya segitségevel az atlágosnal magasabb szinten is, számomra nem következik "valami más" létezése is. -
HUmanEmber41st #66 Olyan mély transzba jusson, h "megmondhassa a szervezetének" ez most nem fáj.
A másik dolog sztem üzenet értékű a materialista gondolkodásúaknak: van a látható, mérhető dolgokon kívül még valami más is.. -
imate01 #65 kérdezzétek a mestert ha bármi problémátok lenne
-
#64 Nem sokat konyítok ehhez, de assszem wan nálunk egy ilyen kazi vagy mi, hogy dumál a krapek, alatta meg ilyen 'zümmögés' megy...
'Aszongya' a krapek: '..a kazetta másolata nem hatásos..' -
#63 25.000 Ft -
#62 Mennyibe kerül most a tanfolyam?
(
Akkor sem értem, hogy mi a célja azzal, hogy össze-vissza döfködi magát? ) -
#61 banyek, nem kaptam jegyet a jövő heti előadásra
Marad a januári előadás Kecskeméten... -
HUmanEmber41st #60 Szal ez a filmes társaság éppen leleplezni akarta ezeket a jógikat, aztán ők döbbentek meg a legjobban...
de nem létezik ilyesmi, kár is vele foglalkozni..
ehh..
Meg ez amúgy is az Agykontroll topic.. az működik.. -
#59 Ja.
Néhány évvel ezelőtt láűttam egy Cseh Ismeretterjesztő filmet () amrlyikben hiteles képekt mutattak egy frissen felfedezett állatfajról.
A kisállatot olajfalónak nevezték el mert tökéletesen alkalmazkodott a modern ember környezetéhez úgy, hogy olyan kőolajszármazékokkal táplálkozik amelyek a folyókba, csatornákba, aszfaltra kerültek.
De tényleg.
Nagyon sokan felhördültek, komolyan vették, ezért egy másik filmet kellett csinálni amiben elmondták, hogy vicc volt az egész...
Ismét kérdezem:
Mi a francnak kell szög a torokba, azután magán átszúrni? (létfontosságú szervek????)
Ami sok az sok!!! Levágta a nyelvét azután visszaragasztotta??? Mivel? Működött utána?
Ez blődebb mint az agyasok levágott és kinövesztett ujj esete. -
HUmanEmber41st #58 Hm én láttam egy dok. filmet erről, a röntgen kimutatta, h a 100-as szög tényleg ott volt a torkában, az egyik meg átszúrta magán úgy, hogy hasba be, háton ki jött a tű.
Volt egy jógi, az meg levágta a nyelvét és visszaragasztotta.
A film nagy része ezzel telt el, h kikockázgatták az eseményt, és szakértők nyilatkoztak..
De nem kell hinni a hókuszpókuszokban...
Ilyen nincs, mert nem létezhet, aztán kész.. -
#57 hokuszpokusz az lenne,ha nekiállnék kántálni vmi hülyeséget,mint a macskajajj c. filmben az öreg,h megakadályozza az esküvőt
a gépi agymanipulácio nem hokuszpokusz
ha a gépi mahinálás az,akkor az is hokuszpokusz, amikor eléd áll 1 hülyegyerek,hogy "most pedig álmos vagy,nagyon álmos"
na,én a hülyegyereket helyettesitettem 1 géppel,mer nem vok kiváncsi a felesleges blabla szövegére :P -
#56 A hókuszpókuszt az elalvás kapcsán mondam, Soulhunter ettől még nem lett jógi.
De ha átszúrkálja magát, biztosan jól fog aludni.
Az intenzív osztályon. (de még akkor sem jógi). -
#55 Nem hiszem, hogy a szervezetét szúrkálja, max a bőrét...
De mi a francnak kell átszúrkálni bazi nagy kötőtűkkel?
Ja és itt ne keverjük az agyasokkal mert ők nem szúrkálnak. -
HUmanEmber41st #54 Az is hókuszpókusz amikor a jógi bazinagy kötőtűkkel szurkálja át a szervezetét?
Hát igen...egyszerű trükk..
Ez is csak egy trükk..hókuszpókusz és kész.. :) :)