Agykontrollról mindent ide!
-
Agykontrollal lehet sejtrezgésszámot módosítani? Vagy pl. testhőmérsékletet? Bioenergiákat összpontosítani? "
Rezegnek a sejtek? Nahát, ez új. Nekem eléggé nyugisnak tűnnek, már amelyik sejtjeimet látom... Meg egy még élő tojás sem nagyon csinálja... Na mindegy. Ha a sejtrezgésszám fikció, akkor természetesen lehet agykontrollal módosítani... :P Bioenergia ugyanígy.
Bioenergiával az a vicces, hogy még ezós körökben sincs megegyezés, hogy mi az. Ahány áltudomány, annyi meghatározás a bioenergiára
Oké, pontatlanul fogalmaztam: nem a sejtekre gondoltam, hanem arra, hogy a szénben a kristályszerkezeten a rácspontokban vannak a kötött helyzetű pozitív ionok és közöttük hőmozgást végeznek a külső héjból leszakadt szabad elektronok. A szén alapú szerkezetekben ezek az elektronok bizonyos körülmények között rendezett "rezgő" mozgást is végezhetnek....Bocs, nem sejt-ről, hanem nano részecskékről, elektronokról lett volna szó...Mivel ha jól tudom szén alapú a földi élet. Ezen mozgás meg energiát termel, mint minden mozgás. Nem? Pontatlanul fogalmaztam az igaz, de amely folyamatra gondoltam, az valós. Szal ez nem hipotézis...Miből is állnak a sejtek? Na most, ha a szén alapú vegyületekben van ilyen mozgás, az kihat a sejtre is? Valószínű, nem? Ahol vannak szabad elektronok, ott lehetséges. Kérdés: a testünkben vannak szabad elektronok? Nem kell válaszolni....
Mindegy, csak úgy megjegyeztem...