Agykontrollról mindent ide!
 • dronkZero
  #375
  "Veld ellentétben velem többször is előfordult, hogy a gyerekem pár méterre tőlem, ajtókkal, falakkal elválasztva beütötte vmilyét és én megéreztem anélkül, hogy dunsztom lett volna róla, hogy mi történik benn a szobába. Ugye nem az a magyarázat, hogy röntgenszemem van?"

  Egy anya _folyamatosan_ aggódik a gyerekéért. Amikor "bejön", akkor szokás azt mondani, hogy megérezte a bajt.
  Inkább arról kezdj el statisztikát vezetni, hogy az összes "megnézem, mi van a gyerekkel" szituációból hány olyan, amikor tényleg történik baj? Gyanítom valahol ezrelékes nagyságrendben lenne sikeres/sikertelen "megérzések" aránya...

  "Hagyd már abba a szkepticizmust és ne becsülj alá minket embereket."

  Próbálj már elszakadni a szubjektivitástól! :D

  "Amit nem ismersz, ne vitatkozz abban a témakörben."

  Ezt majd én eldöntöm, jó? :P

  " Te viszont ebben a témakörben nem vagy "kompetens". Még szubjektív személyes tapasztalataid sincsenek, nemhogy halvány elképzelésed. Bocs."

  Rossz topic, agykontrollról éppen van személyes tapasztalatom. :D
  Emellett pont azt kritizálom az áltudományokkal kapcsolatban, hogy annyira légből kapottak, hogy eleve nem _lehet_ hozzá érteni. Hogy még aki ért hozzá, _az_sem_tudja_miről_beszél_. (lásd földsugárzásos cikk)

  Emlékeztetnélek egyébként arra, hogy én csak kételkedek, nekem nem is kell semmihez értenem. Nem én állítom, hogy értek hozzá. Én általában csak a kínos kérdéseket teszem fel, amik szinte MINDIG függőben maradnak.

  Viszont addig is, míg az adott témában nem győz meg egy hozzáértő(és hogy mikor vagyok meggyőzve, azt én döntöm el), addig a saját véleményemet fogom hangoztatni.

  Illetve van az a kategória, ami már kapásból ellentmond a valóság valami megkerülhetetlen tulajdonságának, azt kapásból elvetem. Energiamegmaradást sérteni pl eddig még csak papíron sikerült. Ha örökmozgóról látok részletes leírást, akkor azt kapásból röhögöm ki.