Agykontrollról mindent ide!
  • HUmanEmber41st
    #351
    Jó, elismétlem mégegyszer:
    Számomra "vadidegen" teljesen ismeretlen emberekről (sokról) elmondtam jellemző tulajdonságait annak, aki ezeket a személyeket ismerte.

    Tehát: találkozol ismeretlen emberrel, ő mond egy nevet, meg születési évszámot.
    Ő ismeri azt, akinek a nevét mondja (természetesen). Én a név és a születési dő alapján "megtalálom" és elmondom jellemző tulajdonságait egy számomra sosem látott embernek. Az ismeretlen ember pedig a végén elmondja, miben tévedtem, mit találtam el. Ezt nevezik Hatékony Érzék Kivetítésnek. Ez a gyakorlat 80-90%-ban sikerült mindig, sokszor. De régóta (már 10 éve) nem gyakoroltam. Más, hasonló témákkal foglalkoztam.
    Mikor először csináltam ( az Agykontroll tanfolyamon) az ott lévő közel 2 ezer ember ~75%-a mind a 3 (ismeretlen) példa-személyt úgymond eltalálta, helyesen írta le. A maradék 25% csak kettőt, vagy egyet talált el, de senki sem ment el úgy, h nem sikerült a H.É.K. gyakorlata.
    Igen, megtanulható, gyakorlással fejleszthető és sokszor megismételhető. A saját példámat mondom most.
    Aki meg laboratóriumban akar ebben a témakörben méréseket végezni, élből kiröhögik. Az Agykontroll nem csak arról szól, h sok pénzt tudj keresni. inkább abban segít, h az adottságaidat jobban ki tudd használni, és ne úgy vonszold magad végig az életen, mint egy zombi. Gondolkodás, új ötletek, másféle (vallásos) világnézet kialakulása, és főleg a pozitív hozzáállás! :D