Agykontrollról mindent ide!
  • dronkZero
    #324
    Nekem meg az a kedvencem, amikor "bennfentesek" nyilatkoznak olyan témákról, amiről jellegénél fogva lehetetlenség objektív információkat szerezni, sőt, még a jelenség léte is kérdéses.

    Feketemágia témában kaptam hasonló leosztást egy csókától, csak mert hitetlenkedni merészeltem. Aztán az én testi épségem érdekében nem mondott el semmi veszélyes varázslatot, csak hogy úgy lehet elűzni a rontást, ha telihold fényébe kitett kővel reggel kezet mosunk. (komolyan) Aztán megsértődött, amikor kiröhögtem... Ki érti ezt? Azt sem tudta megmondani, hogy nekem kell es.ká. kivinni a követ, vagy egy random, egész éjszaka holdfürdőző útszéli kavics is jó-e? Meg hogy konkrétan honnan veszem észre, hogy lejött rólam az átok?

    Szal bocs, majd hiszem ha látom. Egyelőre annyi a véleményem az agykontrollról, hogy tudatos placebó. Bizonyos mértékben mindenre hatásos, pszichoszomatikus betegségekre szinte a legtökéletesebb megoldás, de szervi vagy daganatos megbetegedéseknél inkább az orvos, ez meg csak egy kis plusz. Csodát nem tesz.

    Ja másokon meg főleg nem segít. Ha meg ásványokat akarsz vele vizsgálni, akkor meg pont annyira hatásos, mint a Jedi-képző vagy a szcientológus falon átsétálás.