Agykontrollról mindent ide!
  • Magic Boy
    #295
    Sziasztok!

    Sajnos rosszul van a kutyám :-( Éjjel háromszor hányt nagyobb mennyiséget, legutolsó alkalommal csak nyákszerű „valami” jött ki belőle, sűrű és ragadós. Olyan, mint amit az ember is felköhög, amikor meg van fázva. És bújik oda hozzám, hogy simogassam meg, ő – aki bár nagyon szeretetéhes – ilyen irányú kívánságait ugrálással és harapdálással szokta jelezni. Hiába no, csak egy szeleburdi, örökmozgó kölyök még. De most csak fekszik nagy szomorúan, alig mozdul, nagyon rosszul néz ki. Nem tudom mi lehet vele! Este még semmi baja nem volt.

    Nagyon kétségbe vagyok esve , miért lett hirtelen ennyire rosszul.

    (A történethez hozzátartozik, hogy az előző kutyánkat 9 évesen januárban vesztettük el, megbetegedett és másfél hónapig én ápolgattam szegénykémet, keltem fel hozzá éjjel stb. Nyilván ez is bennem van még.)

    Nagyon megköszönöm, ha megnézitek, mi lehet a baja. Én most munkában vagyok, de majd megszakadt a szívem, hogy otthon kellett hagyjam, bár tudom, hogy vigyáznak rá, nagyon aggódom. Hasonló előfordult korábban egyszer, de akkor sokkal enyhébben (első alkalom után el is múlt), de az állatorvos csak tanácstalanul pislogott.

    Misi