Agykontrollról mindent ide!
  • zsákos
    #283
    "...a szupertudat állapotának eléréséhez nem kell valamiféle különleges születési adottság, de valamilyen testi-lelki trauma sem, hiszen megfelelő módszerekkel bárki elsajátíthatja saját szupertudatossá válását, saját „harmadik szemének megnyitását”. Ha pedig ez megtörténik, az ember egész más szempontból fogja látni a saját, de mások életét is. Hiszen megszűnnek számára a titkok, az átverések, a megtévesztések stb. „Érzékek feletti érzékeléssel” fog rendelkezni, a megszokott, hétköznapi anyagi keretek, úgymint idő és tér, a valóság csupán kicsiny, de érdekes részét fogják képezni.

    A szupertudat használatával az ember felülemelkedhet önnön magán, tudatosan élheti meg minden percét, a saját életét mintegy „fentről” irányíthatja, kihozva abból a legtöbbet, és tudatosan készülhet következő életére, tudatosan átmentve valamennyi tapasztalatát, melyet „itt és most” szerzett.

    A szupertudatban „minden benne van”, tehát nem szükséges „tanulnunk”, csak megnyitni önmagunkat e „magasabb dimenzió felé”, és hagyni, hogy a kívánt tudás eltöltsön bennünket. A szupertudat révén kinyílik előttünk a világ, annak „teremtő részeseivé” válhatunk. Kapcsolatba léphetünk más „teremtő részeivel” is. A világ valamennyi lényével, a világ valamennyi létezőjével, az emberi lét legmélyebb céljával és értelmével.

    Az élőlények is rendelkeznek kollektív tudattal, azonban annak, hogy szupertudattal is rendelkeznének eddig semmi jelét sem mutatták. Ebből kiindulva azzal a kellemetlen következménnyel kell szembesülnünk, hogy az ember „nem lehet a földi evolúció terméke”, de egyáltalán „evolúcióé” sem. Az evolúció ugyanis nem fejleszt ki „felesleges” szerveket, olyan emberi agyat, melynek jó ha képességének egytizedében használunk. (Olyasmi ez, mintha a tíz ujjunk közül mindössze eggyel próbálnánk minden feladatot megoldani.) Az sem bizonyított, hogy a szupertudat használata az agyhoz bármiféleképpen köthető lenne, hiszen a szupertudat olyankor is „működik”, amikor az agy halott.

    Az embert tehát szupertudata teszi igazán emberré, pontosabban „tenné”, ha tisztában lenne önnön ilyetén képességének és használná is azt. Ha az ember békés világpolgára szeretne lenni a pl. Galaktikus Föderációnak, nélkülözhetetlen feladat, sőt parancsoló kényszer, hogy megismerje saját szupertudatát és megtanulja használni is azt.

    Mindenekelőtt azonban gyökeresen meg kell változtatnia világszemléletét.

    Ezen áll vagy bukik a jövőnk."

    Forrás: http://www.freeweb.hu/aranylaci/elet/elet.htm