Agykontrollról mindent ide!
-
Én végigültem a tanfolyamot, 22000 forintomba és két hétvégémbe került.
Nagyon kedves ismerősöm tanácsolta aki azt mondja, hogy müxik a dolog.
Állítja, hogy ha programozna -amire nincs ideje- gyökeresen megváltoztathatná az életét.( Jobb, nyugisabb munkahely, életkörülmények stb...)
Mondom neki: Akkor programozz! Erre azt mondja, hogy a napi munka után már sem ereje sem ideje nincs rá. Mondtam, hogy lépjen ki, és ha működik az agykontroll akkor már jöhet is a jobb melóhely.
Amúgy a tanfolyam abból áll, hogy négy napon át megpróbálnak példákkal, "megtörtént esetekkel, ember aki kinövesztette a levágott ujját
" meggyőzni a módszer hasznosságáról.
Amúgy tele van logikai buktatókkal, pl. előszőr öt-től lefelé számolsz egyig, hogy mélyebre kerülj, után egytől háromig, hogy még mélyebbre.
Ha valamit nem értesz vagy nem működik akkor vegyel hamar egy könyvet, kazettát, cd-t!
Ha egy óra mondjuk 90 perc akkor az elején 10 perc azzal telik, hogy elmondják hogyan csináld, utána a maradék időben a már említett megtörtént eseteket sorolják.
Említik még a kéz levitációjátt, elmondják hogyan csináld, de ha nem emelkedik a kezed, jön a remek válasz: "akkor emeld fel magad!"
Egyszóval nekem nem működik.
Domján azt mondja, hogy nem pótolja csak kiegészíti a hagyományos orvoslást.Értem, de ha ez ennyire jó dolog és azokat is lehet gyógyítani akik nem véheztek agykontroll tanfolyamot, akkor miért van ennyi beteg ember?
Miért nem gyógyítanak, vagy egészítik ki a hagyományos medicinákat önzetlenül akik szerint ez működik???
Nem akarok senkit lebeszélni, én azért ültem végig és nem jöttem ki az első nap közepén mert szerintem csak így mondhatok véleményt.
Aki úgy gondolja, hogy áldoz erre, az tegye!
Sok sikert, lehet, hogy én vagyok alkalmatlan rá.