Agykontrollról mindent ide!
  • HUmanEmber41st
    #163
    Ha ingyen tanítanák, a végén nem lenne semmi értelme.
    Pl a REIKI Mestereket ingyen kellett szolgálni, míg a megállapított idő után ( ha megfelelt a tanítvány) megkapta a beavatását.
    Az egyik szempont: azért kerül jelentősebb pénzbe, mert aki el akarja végezni és szüksége van rá, az így is el tudja végezni. Képzeld, ha ingyen lenne, teli lenne olyanokkal, akik csak szórakozni, meg bekiabálni és fölborítani a tanfolyam rendjét jönnének be..

    Amikor beindult M.O-n az A.K. tanfolyam, rentgeteg újságcikk jelent meg mindenféle pszichológusok és egyéb "szakértők" tollából, h ez milyen nagy baromság, meg "ilyen nincs, mert nem is létezhet " típusú szövegekkel. A cikk vége felé aztán rendre kiderült, h csakis olyan személyek írkálnak ilyen cikkeket, akik el sem végezték a tanfolyamot, csak hallottak, olvastak róla és felháborodásukban tollat ragadtak, h megóvják a szegény gyanútlan embereket az újabb átverésektől. Aki elvégezte M.O-n a tanfolyamot ( és nem csak a könyvet olvasta!!!!!) azok közül egy sem mondta, h semmit sem tanult azon a bizonyos 4 napon..
    Nekem még így lassan 14 év távlatából is tud újat nyújtani :)