Kedvenceket,izgalmasaskat,furcsákat,és egyszerűeket,bonyolultat,becsapósat,stb.
-
Hát szerintem simán érthető volt,sőt már meg is csináltam a húgommal,és télleg nem vette észre,pedig előtte nem is gyakoroltam,állati jó trükk:)
Nekem is van egy,bár ez annyira egyszerű,hogy ennél talán már nem is lehet könnyebbet.Szal:
Mielőtt elkezded a trükköt,megjegyzed valamelyik jellegzetes helyen levő lapot,én általában az utolsó előtti lapot szoktam.Mondjuk legyen a zöld 9-es.
Leteszed a paklit az asztalra és mondod az alanynak,hogy húzza ki a pakliból neked a zöld kilencest,de mivel csak tippelni tud,mond azt neki hogy fejjel lefele adja oda neked,úgy,hogy ő nem nézi meg.Mondjuk odaadja a makk királyt.Erre azt mondod:add ide a makk királyt,persze megint úgy,hogy ő nem nézi meg,mit ad ide,ez mondjuk a tök ász lesz.A végén pedig ezt mondod:Én most kihúzom a tök ászt,majd kihúzod a trükk előtt megjegyzett lapot(jelen esetben az utolsó előttit),és láss csodát,az a három lap van a kezedbe amit kértél...
Ez is elég primitív trükk,és egy logikus gondolkodású ember simán rájön,de sztem egész jó:)