koncy007#5424
Heló! nem rég csatlakoztam. Lenne egy problémám! Ha már elhangzott a megoldás akkor elnézést kérek érte! A problémám az, hogy nemrég volt gépcserém és a régi gépemen elment a Chaos Theory Single, Co-op + Versus!! Most az újon csak a single meg a Co-op megy hibamentesen! Minden rendben volt a telepítésnél és minden megvan ahhoz hogy elmennyen maxon minden! AZ új gépemen viszont minden jo a Ct-ben csak versus akad ! De annyira hogy játszhatatlanná teszi!
Na most megvettem a DA-t és elsö telepitésemnél amikor ellenörzi a gépem kiirte hogy a processzor kevés ami szerintem lehetetlen mert P3-nál tuti jobb a gépem és biztos h jó hozzá procim mert ellenöriztem Miután feltettem elinditottam a játékot! Gyorsan belépet és már el is kezdtem játszani! Csak sajnos észrevettem hogy Sam eléggé lassan mozog , nem akad csak olyan mint egy lassított felvétel!!! Majd pár pálya után kilép és C++ error ami szerintem jól ismert a DA körében!! Egyébként a második telepítésnél kiírta rendesen a procim meg azt is hogy megfelelt :D
Szóval CT-be a versus akad, de az nagyon!! DA-ba meg single akad és versus tökéletesen megy!! MI lehet a problémám?? Mert már nagyon idegesit! Imádom SC és szeretnék vele játszani De nem tudok!