Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
A multiplayer módban még az options menüt sem sikerült megtalálnom. :-(
Valami iszonyat béna a menü felépítése.
Nálam ezzel tökéletes
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
kérdésem lenne:hogy milyen motorral és mit kell csinálni hogy menjen rendesen mert nekem kifagy.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
THX
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Most NY alatt vagyok, vagy egy házban. Feljöttem egy létrán, és hatástalanítanom kell a bombát azzal, hogy kiemelem a detonátort. De mindig túllépi a hõmérsékletet és felrobban, még mielõtt végeznék.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Akármilyen gyors is vagyok, mintig felrobban.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
a faq ban azt irják hogy 3.0 ghz proci
de azt is hogy gyengébben is elmegy 800mhz szükséges na nekem van Celeron(R) 2,40Ghz procim a többi rendszer követelmény megvan
de ezzel a procival elkell menni-e élvezhetõen??
elõre is thx
Elõre is köszi.
Köszi!
Nálam Vista -n a directx 10-et is X-eli, meg a driver verzióját is, meg a processzort is, lol... igaz hogy nem telepítettem ott fel külön (de xp-n se újratelepítés után). Mind1 egyenlõre még xp-n vok, bár et a játékot én már kicsit meguntam, meg nem fut megfelelõen ^^
dvd5 van fönt tettem rá craket is
Feltelepíted a játékot, leszeded a patchet, majd crack, és indítasz.
Már ezerszer lelett írva minden itt a forumon, 1x nem is olyan rég.
A vista engeseme érdekel de nem létfontoságu neki DA csak furcsa hogy ilyet produkál.
egyébként másnál ment igaz az eredeti volt.
Megkell próbálnotok elérni azt, hogy felismerje a kártyát; korábbi vga driver, directx frissítés nemtom kell-e vista-n, stb. És tegyétek fel a Vista-hoz most kijött beta sp1-et (vagy mvi ilyesmi, még nem kezdtem el foglalkozni vista-val egyenlõre).
Ha nem megy, akkor javaslom tegye fel a Windows XP-t is, mert a Vista-val még vannak azért problémák, meg kompatibilitás gondok...
Tegnap Havernak megjött az új gépe és mondta, hogy állítsak be neki mindent, mert ö csak játszani szokott rajta.
A Gépe:
nVidia GeForce 8800 Ultra
Intel E6600 Core 2 Duo Proci
2 Giga DDR2 800 MHz ram
Windows Vista Ultimate 32 bit-es oprendszer
Gigabyte P35 alaplap
Legfrissebb nVidia meghajtó program
- megjegyzés😞jó kis gép 350-et fizetett érte, habár ö tudja mire költi a pénzét)
A probléma a következõ:
Felraktuk a Splinter Cell Double Agent-et (crackes változtatott)
Minden ok (habár a game elõtti teszt kiírta hogy nem ismeri a 8800 ultrát és a Direct X 10 se, piros X de azért továbbengedet), meg lett creckelve (felülírtam a off/on line mappában az indító .exe-ket).
Najó akkor indulás:
erre elõször bejön a Must Check ablak majd pedig a Microsoft Visual C++, Runtime error.
Próbáltam a Luncher-rel indítani de semmi magába az exe-ben de semmi ugyanez a hiba még kompatibilitási módba se akart elindulni. A multi rész elindult de az csak a menüig.
Szerintetek el fog indulni vagy leszedjem neki a mini Imaget és próbáljuk azzal.
A régebbi gépén amit eladot azzal elindult csak az meg nem támogatta a SM 3.0-t (Radeon 9800 pro)
- megjegyzés 2 (Játékok futnak kipróbáltuk a Lost Planatet az elindult (habár igaz hogy ezt Vistára is + Dx10/9 is fejlesztették).
Tanácsoltam neki hogy rakjon fel XPSP2-t de, azt mondta neki, nem kell. Valakinek futott már Vistán vagy hasonló problémát produkált már.
elõre is THX.
Next PC upgrade: 2022
Sam és az a pókfazonos csajszi