Mice#57
",naponta kinlódni a biztosnággal ,a registri törlésével ,stb,,. mindenki ismeri milyen egy m$ nem kell ecsetelnem. "
pont ez a legfőbb baromság. mindenféle magát számtech-újságnak nevező valami folyamatosan mindenféle tweaker/cleaner/tuner $art rakat a korongjára mint ha annyira pátyolgatni kéne a win-t. a dologban az a vicces, hogy bár én ugyan nem, de egy jónéhány ismerősöm felrakosgatja ezeket abban a hiszemben, hogy milyen jót tesz a gépének és utána másnak kell a gépet utólag rendberakni. az a legnagyobb tévhit, hogy ilyen baromságokkal foglalkozni kell.... pont hogy nem, és a legtöbb galibát ezek a tuner-ek okozzák aminek a fele max memóriaoptimalizációt ha okoz ami a mai memóriamennyiségeknél elenyésző, helyette viszont a cachetiltásokkal pont lassabb gépet csinálnak.
múltkor a nővérem szobályában is láttam egy újságmellékletből "20-onX tipp a win gyorsítására címmel" végigböngésztem és soxor olyan dolgokat is beleírtak ami nemhogy jót tenne a gépnek de egyenesen csigává teszi. a mezei user meg miért ne higyjen nekik hisz ők a "sztech újság írói" ők biztos tudják.
ezek azok a legendás baromságok amikből aztán kijönnek "a fél napig helyrerakott windows" mesék. ha az ember normálisan használja ezzel sem kell törődni. a legtöbb baromságot a mindenféle benextelt és betypical telepítőzött programok okozzák... vááá