• Mice
    "Valaki mondja máár meg egy átlag felhasználónak (net, mail, azonnali üzenetküldők, p2p, cd/dvd írás, dvd és filmnézés) miért jobb 1 win mint 1 SuSE Linux mondjuk???" ja, mert csupa átlaguserből áll a wintábor...

"de undorító" kinézetre legalább annyi bőr mehet rá mint az összes többi os-re

"szenvedés az egész" tényleg bonyolúlt használni :))
    "a win.-es rendszerek nem erőforrásszemléletűek" mihhez képest, aki még a taskmanager prioritáskezelőjét se nézi...

"Használtam is évekig win., de amikor egy film miatt a 3 féle progit telepítettem"
    hát akkor úgy néz ki nem elég évig, mert elég egy szál szerencsétlen exe-t elindítani ami fél perc alatt lejön a netről ha valaki lusta kiírni korongra és restart nélkül nézhető minden film

"a win. egy szenvedés a linux-hoz képest..."

"Az a legnagyobb baj, hogy akik itt ugatnak, nem rendelkeznek megfelelő tudással és nem tudnak gondolkozni, " az eddig általad említett problémák alapján te is űberadvanced user lehetsz...

"nézzetek meg 1 linux-ot utánna szídjátok..." kösz láttam eleget és nem mondom hogy xar mert nem az, de engem hagyjon békén szépen a térítő banda

a 9.3 és a 10béta se fogott meg. lehet hogy net közegben és átlag usernek superior de amikor már a 20. programot kell behúzni Wineba mert N I N C S baxott alternatíva egy adott szoftverre lin alatt a marketing ELLENÉRE akkor cseszheted.

lehet, hogy nem stabilak a kódok de mint a gomba annyi verziójú termék van minden problémára win alá, amit még csak most KEZD beérni a lin