• strogg
    A t***m kezd telelenni, hogy akárhányszor idenézek állandóan a win linux vita folyik. Az m$ kezdi éppűgy lexarni a linuxot, mint az fordítva. Ez a "vallásháború" egy mesterségesen generált ökörség.
    Én kliensen is linuxozom évek óta, köszönöm remekül megvagyok vele. De nem fikázom aki winezik, mert tökmindegy:) Kinek pap, kinek a papné.. (nekem a lánya ;)

gnome: http://enlightenment.org/ Szerintem meg ez a legjobb, és egyúttal még mindíg az egyik leg erőforrás takarékosabb ablakkezelő. Imádom:)
    Prószáljátok ki, nekem tetszik.

Az elfogultságról: Én tavaly amolyan kihívásképpen telepítettem linuxot egy notira, 386SX proci, 2mb (!) RAM. Működött X-el, és egy text editorral. De a tény, hogy 2 percig tekerte a lemezt, mire valami történt, akármit csináltál. Ez az alsó határ grafikusan. OpenDOS került rá, egy free GUI rendszerrel. Így lett start menüm, ikonok, és faxán használható az a kövület. Tanulság: Ne fanatizáljunk jó! Egyszerűen azon nem ment, a megoldás nem a "akurvaéletbeakkorisazleszrajta" hanem az ész. Például ez külömbözteti meg a jó szakembert a rossztól :) (ezzel nem azt mondom, hogy jó szaki vagyok, mert mindíg van mit tanulni)