Microsoft: Nem konkurencia a nyílt forráskód

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Legalább ne lenne ilyen beképzelt az ms, hogy nem tekinti konkurenciának... szerintem igen is konkurencia a linux... bár elég kevesen használják, de ugyanúgy teljes értékü rendszer, és hatékonyabb is...nem zabálja fel a teljes erõforrást... pl suliban felraktam egy uhu 1.2-est (köztudottan nem a legjobb disztrib), de KDE felülettel -ami a legcsicsásabb- hamarabb betölt, mint az xp... mindezt egy 200mhz-s gépen 128 rammal... ÉS sztem a kde jobban néz ki, mint a win xp, meg a vista teljesen csicsával...de ez továbbra is csak az én véleményem 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

immovable
Ott a pont!!!
lpapi
Divat-linuxos, az meg mi? -ne legyetek máár lámák!!! Win. egy ürülék, remélem be is fucsol a Pistával, ti meg lazán be??opjátok amit mond... Sztm godolkozzatok má kicsit a szabad szoftverek és üzleti szoftverek közül melyik hódit 1re jobban, fõleg op.rendszer szinten hálaistennek... Igen is UNIX alapon a jövõ, nem álítom, hogy linux lesz a nyerõ (csak remélem), de win. már halott dolog, fõleg, ha tovább ba??ogatja a népet különbözõ SPX cuccokkal... Mi a lényegesebb, hogy mûködjön a rendszer vagy, hogy 3 kanyar után bebukfencezzen egy ablak?, amitõl abba a pillanatban kifagy a rendszer, me még fut 2 alkalmazás... Mindenkinek, aki a linuxosokat, minõsíteni meri, ajállok egy nagy romboló vírust, mi úgy sem kapjuk meg : >

Komolyan néhány embernek, úgy odaadnám az év sötéte címet, nézzetek máár körül mi megy, M$ mindenbe belekap, mindenbõl pénzt akar csinállni, sehol az újj rendszerük, ha kijön is elavult lesz... Biztos véletlen, hogy egyre több válalat, kormányzat tér át linuxra, beágyazott rendszerekben sincs sehol az ablak...

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

smv
Azt azért hozzá kell tenni, hogy én az uhumat is fagyasztottam már párszor... ;>

Starcraft + Diablo III - esemve

Én a másik winyómra raktam próbából egy UHU Linux 1.2-est és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik és a fájrenszerét is már kezdem megszokni, viszont azért vannak még olyan hibái amiket WinXP alatt már nincsen vagy kulturáltabban van megoldva!

Szóval nem reménytelen a linux, legalébbis az UHU tetszik😊 !

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

"és senki nem tudja semmire sem használni õket..."

Mert lusták, legalább egy 100 oldalas könyvet elolvasni, vagy önállóan felfedezni.

Esetleg vegyenek fel pár valódi szakembert, aki ért is valamit a számtechhez, mert az nem lehet, hogy aki ért hozzá, nem tudja ennyi idõ alatt megtanulni, amit kell. Valószínû Windowson is csak netezni tudnak.

Mivel ma már az is unix (bsd) alapú, ott is fut szinte minden, mint linuxon, csak fejlettebb a gui, tehát kényelmesebb, ennyi.

Esetleg a divat-linuxosok kötött... 😊

Bucser
Nem az oprendszerekkel van gyakran a probléma hanem auserrel. Nem csak az oprendszerben van biztonsági rés hanem alegtöbb userben... Attól a Linux nem lesz stabilabb mert az a neve... Akkor lesz stabilabb ha valaki tudja is használni... Csakhogy mindenféle népeknek mindenféle distribet eladnak és senki nem tudja semmire sem használni õket... de azért hódíta linux.... csak utánaolvasni már büdös a dolgoknak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Laci73
Iola: ezt hívják marketingnek 😊

Aspirin: a Linux rendszerek egyetelen "hátránya" hogy szakembert igényelnek, amely alatt nem helpdesk rendszergazdát, hanem C orientált/ Unixban jártas programozót értek. Teljesértékû Unix "emulátort" pedig nem kell és nem is lehet Win alá írni, mert egyrészt értelmetlen lenne, másrészt eltérõ mûködési elvük okán könnyen holtpontra vágnák a gépet még megosztott (multitask) futás esetén is. (Arról nem beszélve: ez csak elismerést jelentene a MS részérõl.) Ne is legyen gondod Unix emuval: a Linux ingyenes.

Sodi, Cat: Legyetek nyugodtak, Unix akkor is lesz, amikor a Microsoftot (vezérének halála után) rég darabokra tépik a részvényesek. A Microsoft jelen formájában addig fog "élni", amíg Bill Gates irányítja. Belõle pedig csak egy van.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

"a Microsoft Németországban fokozatosan visszahódítja azokat a felhasználókat, akik Windowsról váltva több évig nyílt forráskódú alkalmazásokat használtak." - semmi konkrétum, vagy példa. Szokás szerint hazudnak.

Sajnos az a vállalat is ahol én dolgozom Linuxot használ, és megvettek egy jó drága hazai fejlesztésû linuxos programot. (azelõtt win3.11-en alapult a rendszertelenség).
Ez sem stabilabb.
Sajnos 4 és fél év után sem ért senki hozzá.
Egyet tudnak rajta: internetezni.
A MS-nek már csak egy jó unix emulátor kell és Linus Torvald beállhat puccerinasnak Bill Getzihez.
Sajnos a júzer ettõl sem lenne boldogabb.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

ja, most ugyanakkora hévvel az apple divat van soron
ugyanolyan csahosan védelmezik a vállalatukat, mint 4-5 éve a linuxosok tették ugyanezt

SoDI---
Én is érzem régóta, hogy szerencsére haldoklik a hülye linux-divat.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

← ElőzőOldal 6 / 6