pemga#153
1. Nemtom, nem ismerem a SUSE filozófiáját. Ők nyilván a saját nevükben beszéltek, nem a Linuxról úgy általában.
2. Ez viszont benne volt, ha valakinek NEM KELL az újítás, akkor ne kényszerítsék a váltásra. Annak valami oka van, hogy még mindig 15-20%-os elterjedtsége van a Win2K-nak. Előző melóhelyemen is az volt, a válasz: stabil, bevált, gyors, amit tudnia kell azt tudja. Itt XP-k vannak, de tökmindegy, mert cygwin-en keresztül X-eltem a ser verre ott is, itt is :).
3. Tévedés, nem _EGY_ névtelen fórumozó, hanem levlista. És igen, a legtöbb dologra levlistákon találtam rá. Dolgoztam jópár zárt rendszerrel, amihez képtelenek voltunk hozzányúlni a zártsága miatt, a supportot fizette a cég mint katonatiszt, és nagyrészt nagy ívben nem törődtek velünk. (Elég nagy nevekről volt szó, volt köztük svéd és amerikai is :)). Nézz meg egy normálisabb oracle fórumot, többet és gyorsabban lehet megtudni onnan, mint bármely support hotline tudna neked válaszolni. Ez nem linux sajátosság, ez egy community Vs fizetett support... (Ld. orákulum példa)