• archkoven
    Úgy látom nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim a Nortonnal, elég csak egy nagyobb fájlt átmásolni az egyik meghajtóról a másikra és megáll az élet. Persze ez a funkciója kikapcsolható, de alapbeállításban borzasztó. Lehet, hogy kurvabiztonságos, de én ebből inkább nem kérek.
    Én a Kaspersky-t nem szeretem igazán, többször feltettem már valamelyik éppen aktuális verzióját, de valahogy soha nem tetszett.
    A McAfee-t használtam hosszú ideig, de mikor lejárt az adott verzió támogatása akkor nem volt nekem meg az új és azóta sem azt használom pedig nagyon elégedett voltam vele.
    Jelen pillanatban Nod32-őt használok és ez olyan gyors és annyira kevés erőforrást zabál, hogy az ember el sem akarja hinni, hogy egyáltalán tényleg csinál valamit. Pedig tényleg megfogja a vírusokat, már tapasztaltam pár alkalommal.

Egyébként normál használat mellett nem kell tartani a vírusoktól tapasztalatom szerint. Ha viszont az ebmert sokat fájlcserélőzik, vagy sokat kavar külföldi szexoldalakon akkor nagyon beszoptathatja magát, főképp az utóbbival, ott 100% hogy vírust kap.