Antivírus cégek: a Windows legtöbb biztonsági hibáját már befoltozták
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerek, a két különbözõ dolog
Nod32 Rulezzzz<#awink>#awink>
jó ez a link. az már a cikk problémája, h azt mondják, hogy valószínûleg Netware szerveren futott Apache, de errõl az oldalról, ha megnézitek a linket, ott van, hogy system: linux.
ezt most a Netware védelmében írtam.... 😄
ezt most a Netware védelmében írtam.... 😄
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Mindenesetre émn inkább rendszeresen Windows Update-elek, minthogy bármelyik vírusírtóval is lassítsam a rendszert. (Mellesleg ha már antivírus, akkor Kaspersky)
"A Symantec mindig is a fizetõs modell mellett volt. Egyszerûen: a Symantec pénzt kér, ezért cserébe sok-sok szolgáltatást ad,"
Na igen.. minden szirszart, és telepít +10 Service-t Windows-on, és ha 30-40%-kal nem lassítja le ez a rendszert, akkor 1%-kal sem...
Na igen.. minden szirszart, és telepít +10 Service-t Windows-on, és ha 30-40%-kal nem lassítja le ez a rendszert, akkor 1%-kal sem...
na jól megaszonták a bácsik
Miért kell az ingyenes vírusírtókat ennyire lefikázni? Az AntivirXP-t meg sem említik, pedig már több mint egy éve azt használom és megfelelõ védelmet nyújt számomra, mindennap többször is frissül, ráadásul a fejlesztõ cég biztos fenntartja magát, mivel az Antivir-nek már van fizetõs változata is. A nagy "menõ" cégek itt papolnak a biztonságról, meg, hogy csak az a jó, amiért pénzt is kiadnak az emberek. Az azonban elfelejtik, hogy Magyarországon az emberek többségének még a megélhetésre is alig jut pénz, nem még arra, hogy még vírusírtójért is fizessen. Ennyit errõl.
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Éljen a vírusírtás!<#violent>#violent><#email>#email>
← ElőzőOldal 2 / 2