• dez
    "1. Biro Andras: Te vegre az a valaki vagy aki elkezdte pedzegetni hogy mire is jo ez, vagyis: olyan esetekben jo: program fejlesztesnel; sok kis alkalmazas egyideju futtatasa, amelyek gyakran nyulnak winchihez; esetleg jatekok amelyek szinten ossze vissza swappelnek; -de nem swapnek, nem rendszer cuccnak, etc"

Már bocs, nem mintha sokat számítana, de eredetileg én írtam ezt. (Kivéve konkrétan a fordítást, de az is beletartozik a vinyóintenzív használatba.)

Amúgy hogy érted, hogy "amelyek szinten ossze vissza swappelnek; -de nem swapnek, nem rendszer cuccnak, etc"? Ennek mi értelme?

"2. E cucc ara hozzavetolegesen annyi rammal egyutt, mint a mar ugynevezett memoria alapu winchestereke, a kulonbseg annyi, hogy ez max csak 4G, azok meg 100G folott vannak"

Ral. olcsó 100GB-os memória alapú vinyók? Mik ezek, hol vannak?

"3. Adattarolasi ido: itt gaz ez az aksis dolog, a 2-es pont alatt emlitett winchesterek eseteben erre nincs szukseg"

Na már megint. Hányszor van nálad 16 órás áramszünet?

"4. Aki azt emlitette hogy milyen jo a Litium aksi, annak csak azt tudom mondani, hogy az meg nem latott Nikkel-Metal hibridet, mert ahoz kepest olyan a litium, mint a litiumhoz kepest az olom"

2x-es butaság. A NiMH jobb, mint a NiCd, de rosszabb, mint a LiIon! Az ólomakksi meg nagyon is jó, össze-vissza töltögetést ez bírja a legjobban, csak nehéz.