F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lanters #9930 Természetesen, tisztában vagyok. Játszottam én ezt anno. Még akkor a Codemasters égisze alatt futott a játék. Elég sok pénzt bele is öltem, de amikor meguntam a játékot, nem követtem az eseményeket. Így eshetett meg, hogy egy Warden és még más három nagy karakterem ott maradt, ragadt a leválasztott adatbázisukban. Nem emlékszem, hogy mennyit késtem, írtam is a cégnek, de már nem állt módjukban azt nekem transzferre visszaállítani. Ezért is nyilvánultam meg így. Természetes, hogy nem vágok jó arcot, ha ezek után (ami az én hibám, de nem kaptam figyelmeztető mail-t sem) nem áll szándékomban egy petákot sem újra fizetni ezért a cuccért. Igen, sok idő eltelt, néztem a lehetőségeket, úgy gondoltam, hogy lehet nosztalgiából, és az új területek végigbolyongása miatt belekezdenék újra. De így nem. Nem fokok naphosszat turbina pontokat farmolni. Szóval röviden ennyi. Jó játékot mindenkinek!
Ja! Próbáltam pár éve a DDO-t is. Az nekem nem való. Insták és insták. Pvp nem volt, se olyan jellegű (siege, bg. stb) ami engem ezekben a játékokban megfog. Magát a régi DDO világát szeretem. Azok single rpg formában terítékre is kerültek nálam mind. Vagy mi több, még dobókockával is.