10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    Az igaz.. Minél több játékos, annál több lehetőség a partyzásra, de azért, más kinekből embereket ne hozzunk át. Az már túlzás és nem szép dolog (ezt csak azért mondom, hogyha cél az, hogy mindenki együtt legyen). A hirdetéseket úgyis látja mindenki nap, mint nap, a gyengébbek megtörnek és átmennek, akiket meg nem, azok ugyis maradnak ott ahol vannak. Tényleg csábitó az ötlet, hogy mindenki egy helyen legyen, de a sok évnyi tapasztalat miatt, sajnos tudom, hogy ez idő múlva nem lesz jó. Egyáltalán nem. Tudom, mert én is próbáltam már és egy darabig műkődött és jó is volt, de az a több 100 játékos azért tud fej és lelki fájdalmat okozni. Főleg, ha mindenkinek majd más lesz az igénye. Bár az is tény, hogy a LotRO is megváltozott, ezért nem sok játékos tipus maradt. Szerintem már csak két fajta gondolkodás létezik:
    1. Akik nyugit akarnak egy kis közösségbe és normál beszélgetéseket néha-néha partyzási lehetőséget, de már nem vágynak a nyüzsgésre.
    2. Akik komoly játékot szeretnének, tömeget és aktiv partyzást.

Én magamat mindkettőbe sorolnám, de sajnos a kettő nem megy egyszerre :)