10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Shilkor
    Az első két délután az kb 1/2 ed délután a második alkalommal. Úgyhogy nem olyan nagy idő. 20 as szint az első délután vége-közepe mondjuk nekem.
    Tudom persze, ki szeretnéd deedelni ,de magasabb szinten mész oda vissza, akkor gyorsabban haladsz.
    Amúgy meg az első karakter nem mindig a legjobb választás.
    Pl a hunter+guardian a legtöbb kezdő karakter. Hunter szempontból nagyon jó, mert a freeként az utazás megoldott. De 95 ös szinten senki sem fog vinni fellowba-raidbe, mert hunterből van a legtöbb, és mind tapasztalt, mind jobban felszerelt lesz. Nagyon nehéz dolgod lesz 95 elején, max ha a kinship nem segít.
    Guardian meg olyan könnyű, meg túlélő, meg azt írják a töltőképernyőn, hogy egyszerű a játék vele. Ez részben igaz. És könnyű lesz csapatot szerezni 95re, mert tankból mindig hiány van. Csakhogy a tank a legnehezebb szerep, mert a party elején mész, és tudnod kell, hol milyen ellenfél jön, hogy kell szétszedni, forgatni, mi a spec, hol van láthatatlan ellenfél, hol kell visszahúzni... .stb... és ha a parti letérdel, akkor a healer vagy a tank a hibás....

Te döntésed, de még semmi időt nem játszottál, most válts , főleg ha nem vagy biztos magadban sem, és a játékban sem ,és barátaid sincsenek.
  • stoppos
    Köszönöm. Azt el is felejtettem, hogy a VIP ad 500 TP-t. Az úgy már nagyon nem rossz. Free-ben toltam eddig, gondoltam majd fizetek, ha tényleg jóidőre beszippant. Ez nagyjából most el is jött. A szerver cserével az az egy gond van, hogy mikor elkezdtem játszani, beletoltam a karakterbe kb két délutánt, mert a család többi része rokonlátogatóba ment. Most viszont csak esténként tudok egy-egy órát játszani, így jóval lasabban haladok. Ha most kellene előröl kezdeni, elrtartana jó darabig, mire ugyanide feltornáznám magam. De majd még ezen filózok.
  • Shilkor
    Lehet, hogy igazad van, es keverem a szerokat. Igazat megvallva meg 6-7 eve probalgattam oket, es szinte vegig Evernighton jatszottam, meg mindig van 1 karim ott, de a tobbit atvittem Snowra.
    Az elejen megeri a vipet megvenni, mert rengeteg uj dolgot kilockol. Pont ezert erdemes akkor letrehozni VIP alatt 1-2 toont is, mert a spec skilleket unlockolja, virtuekat is. Ha elmulik a VIP status, akkor permium member leszel, ami a legtobb dolgot megtartja: a teruletnyitason kivul minden megmarad, ha olyan teruleten kezdtel el kuldizni, deedezni, ami most megint lockos lesz, akkor a kuldit-deedet befejezheted.
    Swift travel, bank, trait tree spec skill, virtues, class trait.. .stb minden megmarad. +500 tp mihez hozzajonnek a teruleteidbol szezett tpk, es 1000-1500 felett vagy TP ben, amibol stilustol fuggoen jatszhatsz:
    2-3 karaktert inditva vip alatt 3000+ TPd lehet, amivel vagy megveszel kovetkezo teruletet, vagy beruhazol egy expansionba.
    Pl Moria vagy end-game miatt kesobb Helms Deep.
    En azt mondom gyere at erre a szerverre, mert ha rpzni akarsz itt is talalsz olyan embereket, de ennyi magyart, meg ennyi aktiv jatekost nem hiszem hogy talalsz ott.
  • stoppos
    Nekem európainak tűnt. Legalábbis délutánonként nyugi van, de este felé már néha rendesen versenyezni kell másokkal, hogy jusson neked is az ellenből.

Még egy kérdésem lenne. Azt látom, hogy ha előfizetsz VIP-ra, akkor megkapod az összes küldetést, kivéve a kiegészítőket. Ha lejár a VIP, mi történik? Meg lehet utána venni külön, amelyik szimpatikus? A befejezetlen küldetések eltűnnek?
  • Shilkor
    Egen az rp szero, de amcsi, ha jol tudom ,eleg alacsony nekunk a populacio(a mi idonkben).
  • stoppos
    Köszönöm. Nem állítom, hogy mindent értettem, de a lényeg átjött. Laurelinen vagyok, gondoltam hátha egyszer rámtör az RP és szónokolni szeretnék a pajkos póni előtt. :)
  • Shilkor
    A small fellowship küldetések időközben(kalandozás alatt) fognak jönni.
    Nincs olyan, hogy egy helyen csak olyat kapsz.
    20 szint nél Lone Landson a Haunted Inn ben kapsz rengeteg küldetést, és ott lesz jópár küldetés, amit egyedül nem tudsz megcsinálni.
    De ha igazi fellowshipre vágysz, akkor 20. szinttől lehet instance-kat csinálni(isntázás), amit lehet szolóban, small fellowban, vagy normál(6) fellowban 'tolni'. Ezt a skirmish camp-ban lehet unlockolni. Kapsz egy ilyen küldetést.
    A maásik lehetőség az HD(Helms Deep) ami szintén insta, és napi szinten megyünk. Az az insta mindegy milyen szintű vagy, felhúz benne 95 re és mehetsz a többiekkel. (kicsit érzed, hogy milyen lenne a játék nagy szinten...). Viszont a legtöbb instához kell a terület.

A3. lehetőség Barrow Down, ahova 20 as szint körül lehet menni, oda is szoktak fellowot keresni.

Jótanács:
    1, Snowbournre menj, rengeteg a magyar.
    2, keress egy kinshipet, főleg mivel most kezdted, ezért aktívat, nagy létszámút és SEGÍTŐKÉSZT! Ne öreg , régi hírűt, mert ott most pangás megy :)
    3, A kinshiped többet fog segíteni instázásban, mint ha egyedül próbálkozol(felszerelés, tanács, party keresés).

Snowon ha játékban vagy, akkor Ultramarine vagy Omegamarine a karakterem, ha még több infó kell.
  • stoppos
    Sziasztok,

Nemrég kezdtem a játékot, nagyon bejön a hangulata.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok a szintemnek megfelelő small fellowship küldetést keresni? 20 szintek elején járok, eddig egyet találtam a wikin nagy nehezen. Végig kell bogarásznom a teljes listát, vagy van valami könnyebb módja ennek?

Köszönöm.
  • darkling
    Pont mint Beorn :)
  • dave9004
    mint az utóbbi hobbitban a "bőrváltó"?
  • darkling
    Új karakterosztály - Beorning
  • Kheled
    Továbbra is eladó egy Premium account olcsón! Mindegyik kiegészitő megvan hozzá + egyéb dolgok unlockolva! Ehez tartozik még 3500tp! Akit érdekel pm ;)
  • Shilkor
    Szia!
    A Riders of the Storm aktív, nagyobb létszámú kinship szívesen vár.
    Heti instaterv(napi fellowok-raidek, közép es magas szinter is!), ingyen craftolás, deedezés, szociális élet aktív csettel, magasabb szinten powerleveling(akinek az 5. karakterét kell 85 ről 95 re felrántani....), mindenféle segítségadás, információkkal várunk nálunk.
    Játékban Ultramarine vagy Spacemarine vagyok, de Devcsa, Zsiroskenyer, Akivalaki, Valakiaki is sokat van online az officerek közül.
    MA este DW raid lesz 20:15 től.
  • Gubberx
    Üdv, Snowbourn-on keresnék aktív kinshipet, most ismerkedem újra a játékkal :) Dearone néven játszom.
  • Shilkor
    Amúgy amiket írsz:
    "de azért, más kinekből embereket ne hozzunk át. Az már túlzás és nem szép dolog " + "a gyengébbek megtörnek és átmennek".
    Mintha a játékosok rabszolgák lennének szerinted:)

Én nem azért hívok játékosokat, hogy jó sokan legyünk és nekem örömet okoz, hogy még több problémám lesz összetartani a kint:)

Én jelzem, hogy a mi kinshipünk jól működik. Vagyunk elegen. Aktívak vagyunk. Van olyan hogy 12 ember kellene, de nem szeretnék olyanokat, akik 1 wipe után szó nélkül lelépnek(fura, hogy ez sem jellemző angol szerverre).
    Ezért szólok a többi kedves magyar játékosnak a Snowburn szerveren, hogy ha szeretnének csatlakozni, akkor jöhetnek, szívesen várunk. Nekik és nekünk is jót tesz.
  • Shilkor
    Amint írtam már, nekem az lenne a tervem, hogy egy kinben legyen mindenki(legalábbis minél többen). Nem áthozni, elrabolni, stb... ha valaki imádja a saját kinjét, mert annyira jó neve van, akkor nekem az is jó, hogy menjünk oda...
    Ha pedig 100 jatékosra akrok figyelni, akkor balfék vagyok. Nekem a kinre kell, egyesével nem tudok mindenkit figyelni, de az officerek azért vannak, hogy ők figyeljenek az emberekre. Ezzel azt akarom mondani mielőtt flmerül a kérdés: lehet, hogy leader lennék, lehet, hogy officer, nem tudom. Nem diktátor és kiskirály szeretnék lenni ,csak azt szeretném, hogy a hely aho l7 évig voltam, és most nagyon erős csapást fog a lotro kapni, ne egy romváros legyen, hanem akik maradnak azok egymást erősítsék, és ne széthúzzák. A TESO nagy pofont fog adni a Lotronak, nézzétek csak meg a hétvégi globallff listát mennyivel kevesebben lesznek.
    Remélem kinleaderek is olvassák ezt, és belátják, hogy nem az a cél, hogy mindenkinek saját kinje legyen(azzal a kettő-három játékossal), hanem ha kincsetbe kérdezek, akkor választ kapjak, kincsetbe kérek, akkor jelentkezzen segítség, ha kincsetbe hirdetek partyt, akkor az legyen a fő kérdés, hogy akkor hány partyt indítsunk, mert annyian vannak.
  • Kheled
    Az igaz.. Minél több játékos, annál több lehetőség a partyzásra, de azért, más kinekből embereket ne hozzunk át. Az már túlzás és nem szép dolog (ezt csak azért mondom, hogyha cél az, hogy mindenki együtt legyen). A hirdetéseket úgyis látja mindenki nap, mint nap, a gyengébbek megtörnek és átmennek, akiket meg nem, azok ugyis maradnak ott ahol vannak. Tényleg csábitó az ötlet, hogy mindenki egy helyen legyen, de a sok évnyi tapasztalat miatt, sajnos tudom, hogy ez idő múlva nem lesz jó. Egyáltalán nem. Tudom, mert én is próbáltam már és egy darabig műkődött és jó is volt, de az a több 100 játékos azért tud fej és lelki fájdalmat okozni. Főleg, ha mindenkinek majd más lesz az igénye. Bár az is tény, hogy a LotRO is megváltozott, ezért nem sok játékos tipus maradt. Szerintem már csak két fajta gondolkodás létezik:
    1. Akik nyugit akarnak egy kis közösségbe és normál beszélgetéseket néha-néha partyzási lehetőséget, de már nem vágynak a nyüzsgésre.
    2. Akik komoly játékot szeretnének, tömeget és aktiv partyzást.

Én magamat mindkettőbe sorolnám, de sajnos a kettő nem megy egyszerre :)
  • Shilkor
    (nem mai elgondolás, már régóta dolgozom rajta)
    Azért írtam ezt a sort, mert tudtam, hogy ilyesmi válaszok lesznek, de nem akartam beírni, mert akkor meg az lett volna, hogy ha így állok hozzá, akkor minek akarom összekovácsolni.

Kheled: Tudom miért van. Mert a magyar ember a játékokban olyan, mint a magyar ember a lakással: saját kell, nem elég ha bérli...
    A legtöbben azt hiszik, hogy azzal, hogy officerek/leaderek, azzal válnak valakivé, érnek el eredményt. Mi viszont tudjuk, hogy ez nagyon nem így van.

A mi kinünk ilyen, és én akkor is ilyet szeretnék, hogy figyelünk egymásra, segítünk és ha problémánk van, akkor jelezzük.
    Ha minden évben próbálja valaki ,akkor 2014ben én leszek ez az ember. Egyszer valakinek sikerül ;)

Foxxi: tudom milyen a magyar ember, de megtanultam, hogy "úgysem sikerülhet" nincs :)

Amúgy élő példa Evernight serveren az Everlasting Hope.

Mindenkit bevesznek, 2-3 oldal aktív játékos van minimum, és folyamatosan instáznak. 5-6 officer állandó online, abból 2-3 folyamatosan raid/fellowozik. DN től HD ig egyfolytában.
  • foxxi
    Ne is erőködj. A magyar nem ugy szocializálódik mint pölö az "átlag ember", igy ESÉLYTELEN hogy bárkiket is összekovácsolj. Majd idegbeteg leszel és mész a sárga házba
  • Blob
    Ezzel egyet értek :)
  • Kheled
    A kovácsolással az a baj, hogy 7 éven keresztül, minden évben valaki megpróbálja és nem nagyon sikeredik. Szerinted most miért van 20 magyar kinship? Pont azért, mert anno mikor volt 1-2 nagy guild, kiváltak az emberek. Mindenkinek más az igénye. Az nem elég, hogy beveszünk mindenkit, akit csak látunk kóborolni és azt se tudjuk ki az. Meg kell adni nekik amit szeretnének, és elég 1 ember ahoz, hogy az egészet felboritsa, ha nem figyelünk rá. Mindenesetre sok sikert hozzá! :)
  • Shilkor
    ui jelentkezni esténként nálam:
    Spacemarine/Ultramarine/Omegamarine
    vagy minden kin officernel.
  • Shilkor
    Mi is maradunk.
    Amit írtam az még él:
    Riders of the Storm kinship felvételt hirdet 1-95 szintű játékosoknak, passzív- inkatív kinshipet befogadunk. Felesleges olyan kinshipbe lenne ami csak azért van ,mert "sajátkinemvandejóvagyok", ha játszani viszont ezért nem tudtok.
    Nálunk van heti 5-6 "raid" terv(Móriától HDig, 40-95 ös szintre, 2-12 emberig). Aktív játékosok folyamatosan online, segítő officerek.
    Segítünk craftolt és lootolt felszerelés megszerzésében, jótanácsokkal, útmutatásokkal.

Nem mi vagyunk a legnagyobb és legöregebb kinship, de a második legnagyobb, és a legszociálisabb+legaktívabb!!!!

Amúgy tervem, hogy az összes magyar kinshipet egybe kovácsoljam.
    (nem mai elgondolás, már régóta dolgozom rajta)
  • Kheled
    Jaja maradok én is, ez nem az enyém, amit árulok :)
  • foxxi
    [#eplus2 ]Én maradok ( + GW2 )
  • Szaruman
    Mé? Mindenki megy ESOzni 1.5 hónap múlva, addig meg kell szabadulni a felesleges accoktól :D
  • foxxi
  • Kheled
    Üdv! Lenne egy eladó Premium account, amin megvan minden kiegészitő + Premium Wallet akit esetleg érdeklek, irjon rám!
  • Betonfal83
    Ja még elfelejtettem Snowbourn lvl 60 Warden és más kisebb karik.
  • Betonfal83
    Üdv! Eladnám accom! Tartalmaz Mirkwood,Moria,Isengard,All Quest Packs,Warden,Rune-keeper Vault bővítés meg tudja a hocipőm mit vettem meg.Eladás oka idő hiány...
  • Kheled
    Hát úgy 7-8 nagyobb magyar klán van, ezek között ugye van gyüjtő klán, hc, casual stb.De az egész szerveren hemzsegnek a magyarok, szóval biztos hamar találkozol majd 1-el. :)
  • KKRicsi
    Lehet én is újra belekezdek.
    Nagyjából mekkora klánok vannak [EN] Snowbourn-non? Már ha még mindig ott van a legtöbb magyar.
  • foxxi
  • Kheled
    Szia! Megvannak még a klánok, folyamatosan érkeznek új játékosok nap mint nap. Szóval van élet :)
  • OMfan
    Üdv mindenkinek!
    Régebben játszogattam a játékkal, és most újra belekezdenék, azt kérdezném, hogy mennyire van még élet a szervereken, mennyire van közösség stb..
    Válaszotokat előre is köszönöm! :)
  • Shilkor
    Bocs, meloban irtam, telefonok kozott. A lenyeget azert le tudtad szurni :P

Amugy eleg sok mmo val jatszottam/jatszok, es valahogy a LOTRO az amihez mindig visszaterek. Jatekelmeny, terulet, kiegeszitok, felszereles, craft.... vegtelen dolog, ami miatt mindig lehet talalni benne valamit, ami miatt uj celt talalok a jatekra:)
  • Kheled
    A "mindenkinek tudom ajánlani" rész alatti felsorolásoknál olyan, mintha a klán tulajdonságait irnád le azzal, hogy nincs ez meg az. Persze alatta már ellene szól minden, szóval ha úgy adódik, feltétlenül felkeresünk :)
  • Shilkor
    Sziasztok!

6 éve kezdtem a Lotrot, a Beta szerver karakterem is megvan még. Kisebb nagyobb kihagyásokkal játszom azóta, Evernight szerveren kezdtem. A migrációkor elveszett minden karakterem ( ). Újra kezdtem (sokszor :D) és kb1,5 éve a Snowbournon vagyok. Azért mentem át, mert EN en a tényleges magas szintű játékos populáció nagyon alacsony, az aktivitásuk pedig kb 0.

Kb egy éve a Riders of the Storm nevű magyar kinshipben vagyok.
    Mindenkinek tudom ajánlani:
    - aki új a játékban
    -ahol a kinship passziv, nincsenek programok, csak logolnak a jatékosok
    -ahol a kinshipben keves az aktiv jatekos
    -segítség kell, de sehol nem kapjátok meg, vagy nem mertek kérdezni

Ami van: Heti program(hd, classic insta, raid), kin jatékok, craft, jótanács, segítség, deed, és AKTÍV ONLINE játékosok.

Alacsonytól magas szintig bárki jöhet, aki játszani szeretne.

Érdeklődni nálam a játékban:
    Ultramarine / Spacemarine / Omegamarine

vagy bárki másnál a Riders of the Storm kinből lehet.
  • KiruHoshino
    Engem az idegesít, hogy a Rohan kiegészítőt levették steamről.
  • Kheled
    Welcome Back :D