The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Oh, és a héten jön U11 a tesztszerverre!
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
http://lotro.bunny.hu/hytbold.html
Így gyorsabbnak bizsonyúlt.
Kifogtam egy anti ts klánt... <#nemtudom>#nemtudom>
ha bent vagy és jó helyre írsz, akkor csak szimplán nem válaszolnak.
Mit mondjak, az a "bekakiltam" karinév amit mutattál a multkori linkedben visszaveti az embereket, hogy társalogjanak ilyen nevûvel 😄
(függetlenül attól, hogy nem tudom a snwbournos karinevedet
Mi? Hogy? Beírom a chet be, hogy :/joinchannel hungaryan és utána írod?
Megcsináltam bent is vagyok a szobában de nem reagálnak arra amit irok.
rosszul csinálok valamit vagy csak nem tanította meg õket az anyukájuk a jómodorra?
/joinchannel hungaryan
/joinchannel globallff
mindjárt lesznek emberek és magyarok.
Magányos hegyre csak instával jutsz majd el.
Ha Whitywindle szerveren vagy, akkor nem is lesz sok magyar
Na de biztos van valaki aki online.
Napi 18 órát ülök gép elõtt úgyhogy gyorsan fejlõdöm. Tehát ha valakit zavar, hogy kezdõ vagyok azt feleselgessen teszi.
Olyan klánt keresek aki használ TS-t
Két napja írogatok, hogy vannak e magyarok de még semmi.
Hogyan tudok eljutni a kezdõhelyröl a magányos hegyre?
CSak mert inkább ott repuznék az elején
igy:
msg -- usage: /tell <target name> <message>
az LFG meg Looking for Groop csapatot keres
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
És az nekem van. Plusz még LOTR müveltségem is
Foxxi az alat mit ért, hogy lfg meg hogy pm pls?
annyia azert nem szornyu a grafika...
ami nekem nagyon nem jott be az a terkep, ha sik vagy csak enyhen domborzatos a terep akkor remek
amint beersz Moriaba tobb emeletes csigalepcsos atfedett alakzatok amik tok jok csak pl. rajta alsz a (2d) terkep szerint a celon kozbe meg lattad feletted van es mehetsz keresni negyed oraig hogy hol is van valojaban nah az nem mokas
csak jo tanacs csinald az epic kuldi sort
Bevallom az mmorpg és a LOTR mánia szó szerint kényszerített arra, hogy kipróbáljam. Ugyanis nagyon nem tetszett a játék.
Hát igen mass efect 3 után közvetlen elég gagyinak látszódott.
De most 10 szintû vagyok és már ég a pofám mert ott fogom hagyni a többi szart. NAgyon tetszik a játék. Királyság.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
----------
(Ha esetleg van facebook-otok, akkor likeoljátok a lotrhu oldalt, lesz lotro-s nyereményjáték is majd.)
Ezt azért kérdem mert tetszenek a kieg es kasztok.
A szervert hol tudom megnézni, hogy biztosan az alább említett szerverre csináljam a karakteremet.
Igazából azért akarok neki esélyt adni mert találkoznak benne az mmo rpg és a lotr igényeim.
De szükség lesz magyar ts el rendelkezõ klánra. Vannak valami Ötlete?
Itt azt írja, hogy ha bányászni akarok explorer valamit(gondolom foglalkozást).
Mikor tudom ezt megtenni? És bele tudok e kezdeni Free játékos ként?
Rosszakkal is lehet menni (warg,uruk,orc stb.) a Monster Playben, igaz csak PVP által és csak 1 területen, de van rá mód és sok sok skin közül lehet választani.
Fizetsz és választható faj lessz.
Igazából akarok egy csökött lábú törp vájárt, hogy sokat farmolhassak.
Van benne ilyesmi? Mert õszintén megmondva a játék maga kicsit vékonykának látszik ha a benne rejlõ potenciált nem vesszük figyelembe.
Mondjuk kár, hogy nem lehet Lugbúrz oldalán harcolni.
Újra és újra úrrá lesz rajtam a LOTR õrület és elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a játékot is.
Van valami csoportosúlás ami felkarolna?
27 éves veterán gélymer vagyok és szeretek hillelni...
tripple pack kezdeteig ami Moria es lvl 50 mondjuk el lehet jutni sima accal is sok farmolassal/deedelessel attol fug borja-e a gyomrod 😊
en VIP-el kezdenem aztan tripple pack aztan eldontod hogy kell-e neked Rohan 😊
Volna egy kérdésem. Ha megveszem a Triple pack-et, ami tartalmazza az eddig megjelent 4 kiegészítõbõl az elsõ hármat, akkor amellé jár egy hónapos VIP státusz vagy azt külön kell még fizetni?
Nálam mûködik:S. Probáld ki, hogy újraindítod a netet.
Szabin vagyok, mert délután dolgom lenne gondoltam lotrozok kicsit, erre "Getting data centers" nél az elején nem jut tovább a loginképernyõ.
Nálam van a probléma vagy náluk?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondolinra visszatérve, lehet majd jelentkezek hozzátok (azalapján amit írtál) 😊
Aktivitásról annyit, hogy szerda már nyomtuk az új raideket, tegnap is volt raid és hétvégén is lesz (péntek etten nap meg bulizásé, bár gyanítom ma is lesz raid csak nincs kiírva). Raidplannert és TS-t használunk, ez nem is kérdés.
Létszámról: esténként a 2 oldalnyi online teljesen átlagos de van hogy 3, és az érdekesebb raidekre többnyire túljelentkezés van.
Külföldi klánon én is gondolkoztam már fõleg a nyelvgyakorlás miatt ahogy te is írod, csak nem akarom itt hagyni a csapatot.
Bár nem vagyok túl jó tank, de a rossz tank is több mint a semmi.