The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De legalább a council-ba is 3 casual noob került be a snowbourn-ból, bár úgy olvastam máshol se jobb a helyzet.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

dave9004
én meg azt hittem, hogy riders of rohant vettem meg, nem pedig riders of east rohant...
gvarga12
hehe melyik osszel ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Újabb sajnálatos hír számomra, hogy már lvl 10-tõl lehet Helm szurdoki csatában részvenni.. persze kell hozzá a kiegészítõ, de hülyeségnek tartom, hogy lvl 10tõl megy már. Meg sok új infót nem igen adtak,csak amit már eddig is tudtunk vagy féléve.
Oh, és a héten jön U11 a tesztszerverre!

Õsszel jön a Helms Deep kieg.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

A 6. születésnap alkalmából a ezeket az ajándékokat kapjuk + 16.-tól 30.-ig fesztivál lesz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Nem akartam megírni, de úgy látszik szükség van rá, úgyhogy ...
http://lotro.bunny.hu/hytbold.html

Ja már abban vagyok
Így gyorsabbnak bizsonyúlt.
HP: Ha esetleg eljön az idõ hogy átváltasz write only módból read/write módra akkor a fejlécben van pár hasznos link, amit tanulmányozva minden itt feltett kérdésedre választ kaphattál volna. És a jövõbeni kérdések 99%-ára is.

probléma megoldva.
Kifogtam egy anti ts klánt... <#nemtudom>
dave9004
nem tudom.
ha bent vagy és jó helyre írsz, akkor csak szimplán nem válaszolnak.
Mit mondjak, az a "bekakiltam" karinév amit mutattál a multkori linkedben visszaveti az embereket, hogy társalogjanak ilyen nevûvel 😄
(függetlenül attól, hogy nem tudom a snwbournos karinevedet
Úgy tudsz beleírni, hogy beírod /1 és utánna irsz. Tehát mindig azt a számto kell beírni a / után amelyik szobába akarsz írni. Érdemes átszinezni a betûtípust, és azzal még könnyebben átlátod.

Már a snowbourn on vagyok...

Mi? Hogy? Beírom a chet be, hogy :/joinchannel hungaryan és utána írod?
Megcsináltam bent is vagyok a szobában de nem reagálnak arra amit irok.
rosszul csinálok valamit vagy csak nem tanította meg õket az anyukájuk a jómodorra?
dave9004
ha snowbourn szerveren vagy akkor
/joinchannel hungaryan
/joinchannel globallff
mindjárt lesznek emberek és magyarok.
Magányos hegyre csak instával jutsz majd el.
Ha Whitywindle szerveren vagy, akkor nem is lesz sok magyar
Akkor ezek szerint egy cipõben evezünk...
Na de biztos van valaki aki online.
Napi 18 órát ülök gép elõtt úgyhogy gyorsan fejlõdöm. Tehát ha valakit zavar, hogy kezdõ vagyok azt feleselgessen teszi.
Olyan klánt keresek aki használ TS-t
Két napja írogatok, hogy vannak e magyarok de még semmi.

Hogyan tudok eljutni a kezdõhelyröl a magányos hegyre?
CSak mert inkább ott repuznék az elején
gvarga12
hehe szerintem Foxxi private message -re gondolt
igy:
msg -- usage: /tell <target name> <message>

az LFG meg Looking for Groop csapatot keres

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

nem a grafika hanem a világ kicsit lapos. De ahogy a szemülk álltal befogott fényt is az agyunk egészíti ki úgy a megalkotott világot is a fantázián egészíti ki
És az nekem van. Plusz még LOTR müveltségem is

Foxxi az alat mit ért, hogy lfg meg hogy pm pls?
gvarga12
na igen el tud vele lenni az ember
annyia azert nem szornyu a grafika...
ami nekem nagyon nem jott be az a terkep, ha sik vagy csak enyhen domborzatos a terep akkor remek
amint beersz Moriaba tobb emeletes csigalepcsos atfedett alakzatok amik tok jok csak pl. rajta alsz a (2d) terkep szerint a celon kozbe meg lattad feletted van es mehetsz keresni negyed oraig hogy hol is van valojaban nah az nem mokas
csak jo tanacs csinald az epic kuldi sort

Nagyon király.
Bevallom az mmorpg és a LOTR mánia szó szerint kényszerített arra, hogy kipróbáljam. Ugyanis nagyon nem tetszett a játék.
Hát igen mass efect 3 után közvetlen elég gagyinak látszódott.
De most 10 szintû vagyok és már ég a pofám mert ott fogom hagyni a többi szart. NAgyon tetszik a játék. Királyság.

LFG - baráti, nem gyüjtõ, kis szintû embert befogadó társaságot. ( Only PM Pls! - Snowburn / Kiscsaj )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Downloading is starting... please wait.

dave9004
grat a nevedhez...
belépésnél te magad választod a szervert, nehéz kihagyni 😄
hol tudom beállítani a szervert?
Nem nagyon találtam meg, hogy meik szerón vagyok.
Viszont találtam egy ilyet, hogy : Withywindle
Sok ismerõsöm van, akik több éve játszanak és még sose fizettek semmit, sõt már kiunlockoltak szinte mindent. Én mindig azt tanácsolom, hogy legalább 1x fizess be VIP-et ( lvl30 után min.). Ha nagyon nemakarsz farmolni, de kell kiegészítõ, viszont pénzt se szeretnél sokat rákölteni, akkor várd meg míg leárazzák és akkor valamivel olcsóbban hozzájuthatsz, de ha nagy lotr rajongó vagy akkor megveszed😊. A lotro.com -on ha bejelentkezel megnézheted holvannak a karakterid, de csak megjegyzed idõvel, hogy hol is vannak. A craftról itt olvashatsz. Míg klánt a magyar oldalona felsõ menüknél keresgélhetsz, vagy majd online chaten megkérdezed.

----------
(Ha esetleg van facebook-otok, akkor likeoljátok a lotrhu oldalt, lesz lotro-s nyereményjáték is majd.)

Érdemes kezdésnél Rögtön befizetni a kesht? Vagy azért tapasztalgassam ki elõbb.
Ezt azért kérdem mert tetszenek a kieg es kasztok.
A szervert hol tudom megnézni, hogy biztosan az alább említett szerverre csináljam a karakteremet.
Igazából azért akarok neki esélyt adni mert találkoznak benne az mmo rpg és a lotr igényeim.
De szükség lesz magyar ts el rendelkezõ klánra. Vannak valami Ötlete?
Itt azt írja, hogy ha bányászni akarok explorer valamit(gondolom foglalkozást).
Mikor tudom ezt megtenni? És bele tudok e kezdeni Free játékos ként?
Van bent bányászát, sõt az az egyik legjobb pénz szerzési módszer, ha bányászat által kereskedsz. Szerintem egyáltalán nem tûnik "kicsi"_nek a játék ha erre gondoltál. Nagyon nagy tartalma van, MMO-k közül talán az egyik olyan MMO, ahol nagyon sokáig eltudsz lenni, fõleg ha mindent megakarsz csinálni és persze folyamatosan bõvítik, kicsit lassan, de okoznak meglepetéseket. Olykor rossz, olykor viszont klassz ötletekkel bombáznak.
Rosszakkal is lehet menni (warg,uruk,orc stb.) a Monster Playben, igaz csak PVP által és csak 1 területen, de van rá mód és sok sok skin közül lehet választani.

Csinálhattak volna hozzá Ainu Mega Pakkot XD
Fizetsz és választható faj lessz.
Olvastam a szakmákat de nem találtam semmit arról, hogy van e a játékban bányászat.
Igazából akarok egy csökött lábú törp vájárt, hogy sokat farmolhassak.
Van benne ilyesmi? Mert õszintén megmondva a játék maga kicsit vékonykának látszik ha a benne rejlõ potenciált nem vesszük figyelembe.
Mondjuk kár, hogy nem lehet Lugbúrz oldalán harcolni.
gvarga12
igen a Snowbourn szerver mi neked kell ott van rengeteg magyar

Ott a bránerben a magyar fansite ahol a guildek is bemutatkoznak. érdemes ott tudakolódni.

Na üdvözlet mindenkinek
Újra és újra úrrá lesz rajtam a LOTR õrület és elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a játékot is.
Van valami csoportosúlás ami felkarolna?
27 éves veterán gélymer vagyok és szeretek hillelni...
Vak voltam, már rátaláltam 😄
Köszönöm szépen a gyors válaszokat 😊 Már csak egy kérdésem volna. Mindenhol csak 60 napos VIP-t találok. Létezik esetleg 30 napos is?
gvarga12
ja kolthetsz ra rendesen, tripple pack VIP meg Rohan 😊

tripple pack kezdeteig ami Moria es lvl 50 mondjuk el lehet jutni sima accal is sok farmolassal/deedelessel attol fug borja-e a gyomrod 😊

en VIP-el kezdenem aztan tripple pack aztan eldontod hogy kell-e neked Rohan 😊

Azt külön kell megvenni. Ebbe "csak" a kiegészítõk vannak.

Hali!
Volna egy kérdésem. Ha megveszem a Triple pack-et, ami tartalmazza az eddig megjelent 4 kiegészítõbõl az elsõ hármat, akkor amellé jár egy hónapos VIP státusz vagy azt külön kell még fizetni?
Blob
Eladnám 2 db lifetime accountomat, privátban érdeklõdjön akit érdekel
Közben néztem és valóban volt egy átmeneti leállás, de ha nekem most jó, akkor ezekszerint már mûködik 😊

Szia!
Nálam mûködik:S. Probáld ki, hogy újraindítod a netet.

Sheltem
Sziasztok!

Szabin vagyok, mert délután dolgom lenne gondoltam lotrozok kicsit, erre "Getting data centers" nél az elején nem jut tovább a loginképernyõ.
Nálam van a probléma vagy náluk?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Meglett közben, köszönöm!😊

dave9004
vagy turbine v fenetudja de myaccount 😄
dave9004
myaccount.lotro.com én azon 😊
Oh megnézem köszi! Lotro.com-on néztem

dave9004
amint belépek, ott a change billing options-nél látok minden lehetõséget.
Hali! Nem tudjátok, hogyan lehet 30 napos VIP-et venni? Amit találtam az 60napos vagy 90napos

Sheltem
Bocs 75ös a minim még.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ne gondold ezt, hogy rossz tank vagy. Nekem van 3magasszintû karim(85 champ, 85 mini, 85 guard) kis hunterem és kapitányom és a véleményem az( többévi raidelés után), hogy a tanknak a legnehezebb a dolga mindig.

Gondolinra visszatérve, lehet majd jelentkezek hozzátok (azalapján amit írtál) 😊

GH-ban ez elmúlt 2 hetet nem nézve, amikor nem volt raid kiírva (már mindenki marhára unta a BG-t, T2HM-on is csak grindelés úgyhogy inkább ettenezés ment) inkább az a ritka, amikor NINCS raid.
Aktivitásról annyit, hogy szerda már nyomtuk az új raideket, tegnap is volt raid és hétvégén is lesz (péntek etten nap meg bulizásé, bár gyanítom ma is lesz raid csak nincs kiírva). Raidplannert és TS-t használunk, ez nem is kérdés.
Létszámról: esténként a 2 oldalnyi online teljesen átlagos de van hogy 3, és az érdekesebb raidekre többnyire túljelentkezés van.
Külföldi klánon én is gondolkoztam már fõleg a nyelvgyakorlás miatt ahogy te is írod, csak nem akarom itt hagyni a csapatot.
Bár nem vagyok túl jó tank, de a rossz tank is több mint a semmi.