10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Leri927
    hát jelenleg max szinten egy megfelelően öszerakott hunternek 2000 felett van jóval (ső sztem 2500 felett akár) az agilitije, aihez képest a -7 agi nem oszt szoros sokat.

ami a törpök mellett szól az a jó túlélő skill +50% mitigation 10s re viszont sajnos nem rendelkeznek a tündék által birtokolt +2% íj sebzésbónusszal.

amugy a fegyvert és páncélt senki nem craftol kijelentés aléggé erős sztem, tekintve az új aranyszínű páncél reciket megéri őket használni (ha nem tank vagy), az off-hand fegyver (ami ugye hunternek van) is elég gyakran crafted - jó nyilván a skraid és insta droppok is jók de a craft se trafikus anyira h ne karüljön számításba vagy ne lehessen eladni.

SZakmának én mindenképpen a weaponsimthet javasolnám, ugyanis tudsz csapdákat gyártani magadnak, ami praktikus (6 féle van: tripla, indukció nélküli, sebző, erősen és hossszan tartó, csali (ráaggrózik a mob), illetve kombó nyitós is van). Ezek mind nagyon jól amenyiben a huntert nem kizárólag ész nélüli dpsként játszuk*

*ész nélküli hunter működése:
    1-kijelöli a célpontját (ami jobb esetben a rat)
    2-elkezdi spamelni a quick shotot míg el nem éri a 9 focust
    3-elkezdi spameklni a penetrating shotot amíg el nem fogy a focus
    (ismétli a 2ik lépéstől)

(ennek a job sorsra érdemes kasztnak vannak "cc" skilljei is)