10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#9664 en mar semin nem lepodnek meg
mondjuk az komoly lamasagrol tenne tanubizonysagot ha kiderulne hogy nincs mukodo backup... -
foxxi #9663 Ajjajj -
Kheled #9662 Elvileg ma se lesz még szerver, de hétvégén is dolgoznak rajt, talán holnap. Amúgy remélem, hogy nem az lesz mint egy készülő MMO esetében,hogy béta teszt után volt egy kis leállás náluk és elállítottak valamit ami által minden törlödött,accountok,karakterek meg rengeteg minden elveszett és utánna közölték, hogy mivel nagyon sok pénzbe került, nem fogják újra csinálni. Szóval remélem Turbine esetében nem lesz hasonló:) -
Leri927 #9661 Csakén érzem ugy h szombat vasárnap tiszteletben lesz tartva turbineéknál és hétfő előtt tuti nem lesz server?XD
na jó rosz vicc volt... van vkinek vmi tippje h mikor lesz elérhető a game?^^ -
foxxi #9660 vagy TS csacsogás -
bunny #9659 Én elmondtam az én véleményem, de tiszteleben tartom a tied is.
Egyébként ötlet az ilyen cross-kin beszélgetésre megoldás, hogy csinálsz egy lerifriends chat-csatornát és megoldva a gond :) -
Leri927 #9658 amugy már nem vagyok leoh tag de nem emiatt (és ezt ott nem léphettem volna meg)
ja és leohsok ne sértődjetek meg, ti csak egy példa vagytok minden 2ik kin ilyen. -
Leri927 #9657 hmm továbbra sem értem vkinek mért zavaró ha van pár haverom az orkok alkonyába és átviszek egy akrit oda h velük könnyebben beszéljek kinchaten, míg a többi pl marad a leoh-ban?
mondjuk úgy h ez a nem tolerálják a social kin mentalitás mert azt hiszi h aki külsős pug annak az az életcélja h tönkretegye a kint.
(de ugy hol érdekli az illetőt h ártson akárkinek)
És igen ilyen a gondolins, és a Leoh és a.. (ahogy sok külföldi klán)és igen jellemzen ezekben még gondolni sem szuabad a kilépésre mert repülsz, és igen ha bármely officernek szúrod a szemét akkor kivág mint macskát szarni. Ja és a pug kb anyi tiszteletet kap mint a sár a cipőtalpon... :P -
bunny #9656 Ez a dolog főként a komolyan kinshipeknél téma, az ad-hoc jellegű casual csapatoknál kétlem, hogy ez a kérdés felmerülne.
Az én SZEMÉLYES véleményem az, hogy a mi kinshipünkben aki a csapat aktív tagja akar lenni, az hozzá át az összes karakterét, ez alól kivétel lehet a kiskari amit saját kinház miatt csinált. Nekem nem szimpatikus az, aki ha úgy hozza érdeke akkor nálunk raidel, ha meg úgy akkor máshol, mert ez az ember csak kihasznál minket, nem lehet rá építeni se számítani. Az ilyen menjen máshova, vagy éljen a globalLff-en.
Persze van nálunk rengeteg karakter akikről azt se tudom ki, csak néha látom új név logol, nem szól semmit, nem jelentkezik raidre vagy 3-6 fősre se, pedig esetleg lv85-ös karija van. Na az ilyen hogy hol tartja a karaktereit pont nem érdekel és elhiheted mást se.
Egyébként arról, hogy ez mennyire a magyarokra jellemző-e csak annyit, hogy a komolyabb külföldi kinshipekbe (ez0 pl) jelentkezni kell, felvételi van, és alap hogy ott vannak a karaktereid, jelentkezel a raidekre, stb. Szóval nem, ez nem magyar specialitás. Én azt gondolom sokkal inkább az a magyar mentalitás, hogy valakiben felmerül hogy csatlakozik egy csapathoz, másik karakterrel meg egy másik csapathoz. Az ilyen játékos csak a saját önös érdekeit nézi nem a csapatét, és ezt kétlem, hogy bárhol tolerálnák.
Az MMORPG csapatjáték. -
foxxi #9655 Én nem. Már leszálltam -( amugy meg ha már őszinte akarok lenni, mi az an** faxa köze van hozzá hogy a 9ből, melyik karim hol vagy nemhol van?! Egyik kin se határozza már meg hogy mit, hogy, hogyan, és mikor csinálok. ( főleg ha agyon szajkózzák hogy: Áhhh! A közösség a lényeg... - ezt már elvből nem hiszem el.)Ezt mindig is rühelltem. És ahogy tapasztaltam csak a jó öreg összetartó ( most nagyot röhögtem ) magyaroknál van ez igy ). -
Leri927 #9654 Hát a magyar kinek 99%ában nem tudod eljátszani h nincs ott az öszes karid... pontosabban el lehet játszani de ha kiderül repülsz :P -
foxxi #9653 Ha jó magyar vagy, akkor mindegyikkel máshova mész. Ha értelmes magyar vagy ( jó értelemben! ), akkor egy helyre viszed. Igy instázásnál, raidben válogathatsz ugyanabban a közösségben hogy éppen melyikkel van kedved játszani -
SnowF #9652 Köszi.
Itt gondolom többen is több alttal játszanak, mi a jellemzőbb minden alttal ugyanabba a kinbe, vagy mindegyikkel másikba, vagy csak a mainnel? -
foxxi #9651 Csak az adott, illetve ha szépen sorban ki, majd be lépkedsz ( és a kin is toleráns ), beinvelik az összes altodat :) -
SnowF #9650 A kinshipbe lépés hogy működik? Csak az adott kari lép be, vagy minden alt? -
Kheled #9649 Sajnos ez így van, arról nem is beszélve, hogy mindenből + pénzt akarnak. Alapvető feature-kért konkrétan fizetni kell, azon felül is, hogyha valaki VIP! Mondogatják lesz housing revamp, meg ilyen olyan update, ez valakinek jó, de én már előre látom, hogy a Store-ba fog a legtöbb újdonság megjelenni (egyedi dekoráció, egyedi karakter kinézet). Hol maradnak a jó kis 3-4 órás Carn Dúm insták (ez is csak régen volt)? Most elintézzik azzal, hogy bemész az instába és ott áll egy boss és légy boldog vele, jah és ha ilyet csinálnak, akkor miért is tart félévig legyártani egy ilyet? Főleg úgy, hogyha külön csapat dolgozik a PVE és külön az instance tartalmakért.
Lesz ez a player council, ahol úgye játékosok mondják meg mi legyen a játékba, oh igen ez a nagy 2013 újdonságuk, erre készültek!! Mintha nem lett volna leírva a fórumra vagy 1000x, hogy milyen APRÓ vagy épp lényeges változtatás kéne a játékba, de ők eddig nemfoglalkoztak vele és szerintem ezután se fognak. -
bunny #9648 Ja és ha már GW2, mielőtt teljesen átmennek abba az irányba megnézhetnék a player vándorlást. Aki ugyanis a mi kinshipünkből elment GW2-zni már mind visszajött, mert NEM VOLT KIHÍVÁS. Casual playereknek jó, de aki komoly játékélményt és kihívást keres már rég elmenekült a GW2-ből. Ha a lotro is casual MMO lesz azt veszik észre, hogy csak a DEVek játszanak, mert casual MMO-nak a GW2 kategóriákkal jobb. Ha nem adnak a HC gamereknek kihívást, két szék közül a pad alá esnek. -
bunny #9647 Igazából az egész lotro abba az irányba megy, hogy az 1 bites dummy playereket megfogja. Kezdődött az egész azzal, hogy az LG ékszerszet amit 75-ön a top és még 85-ön is igen jó gyk. 3-4 emberes farmolással és néhány akár T1-es instarunon megszerezhető lett. Folytatva aztán 85-ön azzal, hogy a "top" ruha solo küldikkel kifarmolható (hytbold, BG set), mindezt tetézték a december-januári BG T1 idióta looting hibával amivel egy hónap alatt tönkretették az egész játékélményt, a legnoobabb bénabéla is 50 celével rohangál, ha volt pár napja grindelni. Most pedig folytatódik a dolog a gold itemekkel, ami szintén kizárólag a szerencse kérdése meg a jó fenéké. És a következő lépés ez a skill számának csökkentés, ahelyett hogy azzal foglalkoznának ami fontos.
A lag megszüntetése (ha már GW-t majmolják ezt a részét kéne talán, mert ott nincs lag), a felborult balance helyreállítása (csak nézzük meg mi lett az RK dps-ével, a fire ág harmatos mint egy lepkefi*g) és az értékes itemek tudás és nem szerencse általi elérése, stb.
Azt hiszem a LOTRO utoljára Stangard bejövetele előtt ért valamit, azóta egyre gagyibb és egyre viszi le a szintet a buta játékos felé. -
Kheled #9646 Igazából pár olyan skillt vesznek el amit nem igen használunk vagy épp átalakítják úgy, hogy Stance-tól vagy éppen traittől függ, hogy az adott skillt mit fog csinálni. Pár skillt egybe olvasztanak. Lesz majd karakter update, ezzel együtt akarnak új animációkat is csinálni, egy pörgősebb harcot szeretnének, tényleg hasonló lesz a gw2-höz de talán nem lesz olyan sok skill elvétel. -
SnowF #9645 Nekem már most 30-as Lore Masterrel is rengeteg skillem van, ha nem játszom vele pár hetet, kell idő mire ujra rááll a kezem, hogy mikor melyiket. De alapvetően jo hogy sok van, mondjuk az nem tiszta hogy ez csak a skilleket érinti vagy esetleg class traiteket is, meg kellene keresni az eredeti cikket. -
#9644 én cappyként nem angyon látok haszontalan skillt, vagy amit nem használok... Remélem nem a GW" után mennek a kevesebb skillel, mert akkor unalmas lesz -
SnowF #9643 Ha valaki még nem hallotta volna:
LotRo fejlesztések -
Kheled #9642 Amelyikeket nemtalálod meg a store-ban, azok valószinű megvannak. Ugye alapbol Ered-luin, Shire, Bree-land és Lone-lands ami ingyenes. Ha VIP-re befizetsz, akkor az összes többi terület unlockolodik, kívéve a kiegészítős területek (Mirkwood, Dunland/Gap of Rohan/Isengard, Moria és Rohan). Ezekért külön fizetni kell, vagy épp kiváltani turbine pontért. -
robi3 #9641 Azt hogyan tudom megnézni hogy melyik térképek aktívak nekem? -
Kheled #9640 Sőt! Vannak olyan karaktereim is, amikről nem is tudok, csak a mylotro jelzi. Ráadásul másik szerveren vannak, de persze nincs ott semmi:) -
Leri927 #9639 Hmm.. ha enyi karid van akkor az altfindernek voltak hibái mikor még működött XD -
tomcsa4 #9638 Sikerült feltennem a játékot, folytatom én is (evvel a játékkal át lehet vészelni a telet). -
Kheled #9637 Nah igen abból nekem is rengeteg van, folyton kérdezik tőlem is, hogy van e repu itemem, válaszom mindig, hogy nincs, hisz a főkarival mindegyiket megcsináltam, altoknál meg nemláttam értelmét,de akkor már meg is van a mai program :)
Ui.: Aki nem tudná még, a héten érkezik az Update 10 a Bétaszerverre! -
#9636 ja meg ha pl. evendim free peopels kezen van akkor van meg 25% repu bonusz is :) vagy mi -
#9635 pl. evendim utan maradt vagy 50 db 700 reput ado itemem alapbol :)
egyszerubbnek tartom a repuitemeket farmolni mint a deedeket :) -
Kheled #9634 Hmm ez a repus eszembe se jutott, lehet majd én is megcsinálom mind a 11 karival:D -
#9633 vagy repu itemeket farmolan nagyobb karival ~130 felviszi a repudat kinderedre
csinalsz egy altot megcsinalod a kezdo reszt ~LVL 6-7 nem sok ido csak hogy tudj neki levelet kuldeni
atkuldod a repuitemeket felnyomod a reput kindered-ig kapsz szumma 50TP
es ezt csinalod amig nincs eleg TP-d
a farmolas par ora kb. az alt felhuzasa meg fe kb.
a lenyeg ha nem fizetsz akkor az idod banja -
#9632 Ezt az oldalt érdemes elolvasni. Nagyon sok hasznos információt tartalmaz. -
Kheled #9631 Ha előfizető vagy, akkor havonta kapsz 500tp-t.
(Továbbra is tanácsolom, hogy legalább 1x fizess be, mert megkönnyíti a kalandozásod, sok mindent unlockol + 500tp.)
Amúgy meg deedekért jár tp a legkisebb 5tp, de valamiért 25 is járhat. Deed mindenhol van, lehet épp felfedezés, craft, skill upgrade vagy éppen ölés egy adott területen. (pl ölj meg 100 farkast a Megyében). Sokan azt csinálják, hogy több karaktert csinálnak és megcsinálják ugyanazokat a dolgokat, hisz a TP accountra megy, így akár másik szerveren is lehet farmolgatni. -
robi3 #9630 és a trubine pontok?
olyat hol lehet vagy mivel lehet sokat szerezni? -
Leri927 #9629 Hát az a 2% valóban nem sok, legtöbbször semmi jelentősége de t2 challenge módban raideken akár múlhat ezen is (ellenben a 7 agility amit a törpök buknak az sztem kevesebb mint 0,175% dpst ad, ami már tényleg nagyon apró), a fajválasztás legjobban a tankoknál tud szerephez jutni, mivel az ember karakterek +5% incoming healingje nagyon erős. Persze sokkal többet számít h kinek a kezében van a karakter mnt h melyik fajhoz tartozik. Szóval válassz bátran ;) -
robi3 #9628 de én mondjuk azt a 2% -ot sem tartom olyan nagyon lényegesnek bár még nincs sok tapasztalatom ebben a játékban de ha tegyük fel 5000-et sebeznék az csak +100-at adna hozzá és ez szerintem nem sok -
robi3 #9627 köszi!
az lenne akérdésem hogy journeyman weaposmith vagyok weaponsmith craft-ot hol lehet megtanulni? illetve hogyan lehet sok turbine pontot összegyűjteni mert ugye majd kell az új területekre stb -
Leri927 #9626 bocs a helyesírási hibákért késő volt :/ -
Leri927 #9625 hát jelenleg max szinten egy megfelelően öszerakott hunternek 2000 felett van jóval (ső sztem 2500 felett akár) az agilitije, aihez képest a -7 agi nem oszt szoros sokat.
ami a törpök mellett szól az a jó túlélő skill +50% mitigation 10s re viszont sajnos nem rendelkeznek a tündék által birtokolt +2% íj sebzésbónusszal.
amugy a fegyvert és páncélt senki nem craftol kijelentés aléggé erős sztem, tekintve az új aranyszínű páncél reciket megéri őket használni (ha nem tank vagy), az off-hand fegyver (ami ugye hunternek van) is elég gyakran crafted - jó nyilván a skraid és insta droppok is jók de a craft se trafikus anyira h ne karüljön számításba vagy ne lehessen eladni.
SZakmának én mindenképpen a weaponsimthet javasolnám, ugyanis tudsz csapdákat gyártani magadnak, ami praktikus (6 féle van: tripla, indukció nélküli, sebző, erősen és hossszan tartó, csali (ráaggrózik a mob), illetve kombó nyitós is van). Ezek mind nagyon jól amenyiben a huntert nem kizárólag ész nélüli dpsként játszuk*
*ész nélküli hunter működése:
1-kijelöli a célpontját (ami jobb esetben a rat)
2-elkezdi spamelni a quick shotot míg el nem éri a 9 focust
3-elkezdi spameklni a penetrating shotot amíg el nem fogy a focus
(ismétli a 2ik lépéstől)
(ennek a job sorsra érdemes kasztnak vannak "cc" skilljei is)