The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- én nem érzem így. Klántársak már megvették Rohant és nagyon várták a szeptemberi indulást. Én gw2-t vettem meg, de ahogy Húsvétkor megvettem Isengardot jövõ Húsvétkor ez a kieg. is esélyes lesz a vételre
- gw2 majdnem f2p (b2p = buy to play), és szeptember után szokott felpörögni a játékpiac is. Én nem tudom mik fognak megjelenni, de ami nagyon meg akar az év végéig fog. Októberben jobban el fog veszni a tömegben mint most (sztem). Megkockáztatom, hogy akik meg akarták venni ezt a kieget azoknak a jelentõs része már megvette, és ezt azért kiszúrásnak is lehet érezni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Errõl már írták, hogy akik megveszik Rohant, azok ingyen megkapják az instákat is. Ugye ezt akkor mondták, amikor kaptunk + Turbine Pontokat az elõfizetésért.

Sheltem
Én nem is részleteket szeretnék a raidrõl/instákról, tartsák csak még titokban, joguk van hozzá...de arról már jöhetne hivatalos közlemény, hogy az elõrendelõk ingyen kapják e majd az elsõ adag instát + raidet(ha már az eddigi legdrágább kiegészítõrõl beszélünk), vagy nekik is külön kell majd megvenni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igen, az jó lett volna. Én egy vígasz Rohan számot szerettem volna, de Sapience azt mondta, csak jövõhéten. Mondjuk új információkat most kellett volna adni, hogy mindenki elcsendesüljön.

Sheltem
(fájdalomdíjként még el tudtam volna képzelni valami infót az évvégén jövõ instákról/raidrõl na az fájdalomdíj lenne a szememben, ha végre böfiznének valami infót 😛 )

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Az 500tpt biztos, hogy egyszer fogjuk megkapni. Jól értelmezem, hogy szeptember 5én kapunk egy kódot(gondolom játékon belül mailként), azt kell redeemelni az accounton és akkor kapjuk meg a "goodie bag" et meg az 500tpt?

Így van.. erre a kettõ gondoltam én is😊. A poén, hogy mindenki úgy reagál erre, hogy semmibaj, hisz tudtuk, mert mindig ezvan és legalább most adnak is valami jutalmat, remélem minden karim megkapja😊. Meg holnaptól indul a nyári fesztivál

Sheltem
"más MMMOk kiegészítõi is ekkor jönnek"

(Na igen a wow panda kiegészítõ is szeptemberben jön)

Sheltem
Nézd, ha tippelnem kéne(de nem akarok flamet kelteni itt..) akkor a guild wars2 megjelenésével hoznám kapcsolatba. Majdnem egyszerre megjelentetni azt és ezt pénzügyi szempontból nem túl jövedelmezõ.

Amennyiben így van(ez találgatás) rájöhettek volna kicsit korábban is...

Node sebaj, Október is mindjárt itt van, és az 500tp mindig jól jön(a többi cucc az én szememben fabatkát sem ér amit adnak fájdalomdíjként).

Szerintem csak szimplán annyi, hogy más MMMOk kiegészítõi is ekkor jönnek, így legalább Októberbe eldönti az illetõ, hogy melyik MMO-t választja.

Sheltem
Hát ez nem túl szép húzás...

Pláne, hogy ki tudja mi áll a háttérben. Az, hogy hibákat találtak még nem lenne ok a csúsztatára, eddig is volt bugosan induló kiegészítõ..

Itt valami más van a háttérben....

Persze nem elégedetlenkedek, próbálom felfogni a pozitív oldalát, több idõm lesz befejezni a lvl59es (3.) karakteremet.

Riders of Rohan csúszás

Késni fog október 15ig..

Amíg még aktuális, egy rövid de velõs ROF T2HM leírás.
http://lotro.bunny.hu/instance_roots_of_fangorn.html

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Trucker39
Megtörtént köszönöm. Másik fórumon olvastam róla.

Sheltem
Na most van rá kedvezmény, most vegyél karakter slotot.

595 helyett 417tp 30% kedvezmény.

Trucker39
Ebben a játékban ez gyakori jelenség. Leginkább ott lehet tapasztalni, ahol sok játékos van a közelben (pld.Galtrev). Gyakran tapasztalok ott diavetítés szerû jelenséget, miközben máshol 50-60 fps mutatkozik nálam is.

A vsync-et ha bevan, akkor kapcsold ki. Ha a monitort natívba használod nem kell az AA és az AF sem, igy lágyabb és gyorsabb is lesz a játék.

( amugy ahogy néztem dobozosan is lehet kapni - külföldön - de digitálisan jobban jársz. vannak olyan helyek ahol a Mitr. edition 3000HUF - csak egy paypal vagy netes fizetésre alkalmas bankkártya kell hozzá )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi.

Egyébént az miért lehet szerintetek, hogy dx 11 minden very high beállításon 60-70 fps között stabilan fut a játék, de mégis úgy tûnik, mintha szaggatna? Futás közben kicsit "darabos" a kép, akadozik.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Neten, digitálisan és bárhol szinte.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Aki újonnan szeretne nekivágni a játéknak, minden korlátozás nélkül, az összes elérhetõ tartalommal meg stb, annak hol kell megvennie a játékot és a kiegészítõket együtt?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bemész a store-be és látod az aktuális kedvezményeket.
Más. Megújult a gondolin's Heritage kinship oldala, egész szép lett szerintem (nem én csináltam, nem saját lovam dícsérem).
http://gondolins.lotro.hu/

Trucker39
Character Slot-ra nincs véletlenül kedvezmény?

Sheltem
Hétfõn oldottam fel a karakteremnél a (jeweller) guild hozzáférést. Erre mától 35% akció van rá. Brrr

HunAnFionn
Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy a Vasudvard kiegészítõbõl, melyik érné meg jobban. Ha jól olvasom az olcsóbbik csak magát a questeket tartalmazza, a drágábbal viszont a skrimish szintet lehet megemelni, + pár skirmish quest van még belefoglalva. Megér a skirmish + 1500 TP?
Fontos a kérdés, hisz nem kevés ártatlan bot-szörnyikének kell meghalnia a potya-tpmért, nem is beszélve az agysejtjeimrõl.

Nekem a champi ló már megvan a párosból 😊

Én egy guardian és champion ló keveréket raktam össze,nagyon tetszik, lehet majd live szerveren is ezt a párosítást fogom használni bár, ahoz kéne 4000tp 😄 mert nincsenek meg😞, Elvileg a steed of night és a class mountokból lehet war-steed skin, bár idõvel tuti megcsinálják a többit is mert nagyon sokan szeretnék

EU szerverrõl nem lehet karit átteni, úgyhogy újat indítottam.
Ló skinezésre a legjobb, ha van prémium pacid, annak a kinézetét darabonként rá lehet tenni. Mivel beta-ban TP dögivel megvettem a guardian lovat, és a harci ménre át lehetett rakni a skint. Van pár lottón nyert lovam, hátha azokat is fogja engedni ... Ha nem, hát IJ.
A zene valóban nagyon jó, meg tetszik a lónál a "trait template", jó lenne ha átraknák a karihoz, elég szívó mindig vadászgatni a class traiteket az adott raidnek vagy feladatnak megfelelõen.

Nekem feltûnt, hogy ugye amikor a lovat customizálom és színezem, akkor felugrik a store ablak, 20 színbõl 15nél. megkérdeztem hogy ez bug e, és kiderült, hogy minden egyes színért fizetni kell a Lotro-storeban...csak 2-3 lesz ingyenes.. Ezt azért sajnálom nagyon, nemtudom miértnem lehet végre egy olyan ablakot csinálni, ahol nem szerepel a Store. Wold most nagyon szép lett az elõzõhöz képest(több növényzet,farmok,új npc dizájn!), meg a térképek is bekerültek. Oh Argonath meg egyszerûen gyönyörû! Ez már a végleges verziója és nagyon hangulatos, meg a zene is ami a háttérbe megy. Az biztos hogy ez nemolyan kieg lesz, hogy 2 nap alattvégig lehet vinni

Blob
át tudtad tenni a 75 ös karit? vagy fel húztál egy másikat?
Ma kicsit bétáztam, NAGYON jó ez a war stead dolog, el fogunk vele pepecselni rendesen, van a lónak saját statja, gyárthatunk crafted relicet ami lóra vonatkozik ha jól láttam, van traitje, van saját levelje, vannak pontok amiket egy nagyon komoly tulajdonság fán osztunk szét, persze outfitezhetõ ... szóval fincsiség, várom hogy megjelenjen a végleges!

Én úgy tudom sajnos nem lehet. Ki kell üríteni a házat, ha más karakterrel raktál be dolgokat, azok mind visszamennek az eredeti gazdájukhoz. Eladod és maximum megveszed a másik karakterrel.
Ha egy guildházról van szó, akkor az aktuális leaderé a klánház, a leaderséget át lehet passzolni valakire, majd vissza.

Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ha a fö karakteremmel van 1 házam, és a karaktert törölni szeretném, akkor a házat át tudom valahogy menteni, valamelyik másik karimhoz?
Oké, köszi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha egy konkrét személynek szeretnéd odaadni, akkor ellehet küldeni mailbe vagy odamész hozzá, rákattintasz a karakterére és ott lesz a TRADE felirat. Ha csak szimplán eladni szeretnéd akkor érdemes AH-ba berakni.

Lenne egy kérdésem. Hol tudom a Hunteremmel szerzett fát odaadni olyannak, aki fegyvert csinál nekem belõle? Vagy hogy lehet ezt megbeszélni. Vagy tegyem be az aukciós házba?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gratz! 😊

This is the beginning of a beautiful friendship.

Felvettelek. Játékbeli karakter nevem Ygni.

TheGrinder
Csináltam egy karaktert, Balq a nevem, vegyél fel majd.

"A magyarok a(z) Snowbourn szerveren vannak"

Remélem is... 😊

TheGrinder
Én is a napokban fogom elkezdeni, a tutorialt vittem ki eddig, csak nem mind1, hogy melyik szerveren csinálsz karaktert, én mindenképpen olyan szerveren szeretnék ahol sokan vannak fennt + sok magyar.

Sziasztok! Most töltöm a játékot, végre elhatároztam, hogy kipróbálom, ha gondoljátok, vegyetek fel barátnak, felhasználónevem: Ygnitor.

Csak megjegyezném hogy a bannerban lévõ "Hivatalos F.A.Q. (angol)" link nem mûködik mivel a lotro-urope már elég rég megszûnt...

Ha vki tudja javítsa majd ki legyen szíves.
van szerver meg fórum is, hogy mitörtént senki se tudja

De legalább szólhattak volna elõre, mindig mindent az utolsó pillanatra hagynak.

dave9004
vmi orbitális lag volt már tegnap is. mára meg leállt minden. serverek, honlap, minden.
Trucker39
Nekem sem megy tovább. Nem emlékszem rá, hogy írtak volna mai napra karbantartást.

nekem már a launchernél is leáll:S

dave9004
de jó hogy nincs lotro....
Pont amikor csak délután melozok, akkor elveszik tõlem ezt is 😞