The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- gw2 majdnem f2p (b2p = buy to play), és szeptember után szokott felpörögni a játékpiac is. Én nem tudom mik fognak megjelenni, de ami nagyon meg akar az év végéig fog. Októberben jobban el fog veszni a tömegben mint most (sztem). Megkockáztatom, hogy akik meg akarták venni ezt a kieget azoknak a jelentõs része már megvette, és ezt azért kiszúrásnak is lehet érezni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Na igen a wow panda kiegészítõ is szeptemberben jön)
Amennyiben így van(ez találgatás) rájöhettek volna kicsit korábban is...
Node sebaj, Október is mindjárt itt van, és az 500tp mindig jól jön(a többi cucc az én szememben fabatkát sem ér amit adnak fájdalomdíjként).
Pláne, hogy ki tudja mi áll a háttérben. Az, hogy hibákat találtak még nem lenne ok a csúsztatára, eddig is volt bugosan induló kiegészítõ..
Itt valami más van a háttérben....
Persze nem elégedetlenkedek, próbálom felfogni a pozitív oldalát, több idõm lesz befejezni a lvl59es (3.) karakteremet.
http://lotro.bunny.hu/instance_roots_of_fangorn.html
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
595 helyett 417tp 30% kedvezmény.
( amugy ahogy néztem dobozosan is lehet kapni - külföldön - de digitálisan jobban jársz. vannak olyan helyek ahol a Mitr. edition 3000HUF - csak egy paypal vagy netes fizetésre alkalmas bankkártya kell hozzá )
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Egyébént az miért lehet szerintetek, hogy dx 11 minden very high beállításon 60-70 fps között stabilan fut a játék, de mégis úgy tûnik, mintha szaggatna? Futás közben kicsit "darabos" a kép, akadozik.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Más. Megújult a gondolin's Heritage kinship oldala, egész szép lett szerintem (nem én csináltam, nem saját lovam dícsérem).
http://gondolins.lotro.hu/
Megszeretném kérdezni, hogy a Vasudvard kiegészítõbõl, melyik érné meg jobban. Ha jól olvasom az olcsóbbik csak magát a questeket tartalmazza, a drágábbal viszont a skrimish szintet lehet megemelni, + pár skirmish quest van még belefoglalva. Megér a skirmish + 1500 TP?
Fontos a kérdés, hisz nem kevés ártatlan bot-szörnyikének kell meghalnia a potya-tpmért, nem is beszélve az agysejtjeimrõl.
Ló skinezésre a legjobb, ha van prémium pacid, annak a kinézetét darabonként rá lehet tenni. Mivel beta-ban TP dögivel megvettem a guardian lovat, és a harci ménre át lehetett rakni a skint. Van pár lottón nyert lovam, hátha azokat is fogja engedni ... Ha nem, hát IJ.
A zene valóban nagyon jó, meg tetszik a lónál a "trait template", jó lenne ha átraknák a karihoz, elég szívó mindig vadászgatni a class traiteket az adott raidnek vagy feladatnak megfelelõen.
Ha egy guildházról van szó, akkor az aktuális leaderé a klánház, a leaderséget át lehet passzolni valakire, majd vissza.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a fö karakteremmel van 1 házam, és a karaktert törölni szeretném, akkor a házat át tudom valahogy menteni, valamelyik másik karimhoz?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://lotro.bunny.hu/class_burglar.html
Remélem is... 😊
Ha vki tudja javítsa majd ki legyen szíves.