F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
bunny #9442 Ez jó, de hogyan? Mondjuk egy 60as watcherre elmentél másik 11 lv60-assal? Vagy voltál te meg néhány 75-ös aki letolta erőből a nehezét? Én arról beszélek amikor egy szinten lévő instát szinten lévő karakterekkel csinálsz. Ha ezt így meg tudtad oldani, az nagyon jó de az is max 1-1 alkalom szintenként, egész más mint amikor kigürized sok-sok try alatt azt, hogy lemenjen. Engem, mint játék fejlesztőt nagyon zavarna, hogy azokat az instákat amiket leprogramoztam senki nem használja. Igenis vissza kéne hozni a régi mark rendszert, és a top-top cuccok más-más helyről essenek, mint régen. Mentél a pocket itemért a IOF-be, stb. most meg mi van? A TOO raid-ek dropjának 99% a ládában marad, mert értéktelen vacak, a legjobb ékszerszethet elég ha végig afolod egy héten keresztül az LG dailyket meg elmész 3x a rof-ba. Ez minden, csak nem kihívás, a játék jelenlegi legnagyobb kihívás, hogy ne dögölj meg amikor 20mp-es lagot kapsz a raid-en :(