10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Leri927
    Köszi :) tetszetősek :)
  • Kheled
    updatelve
  • Leri927
    http://www.northshield.co.uk/LOTRO/

ez a legjobb craft guide, sajnos a jelenlegi endgame cuccok nincsenek benne - de neked attól még tökéletes lesz sztem.
  • Leri927
    kösz a fáradtságot, ugy gondoltam csak nézd meg h milyen skillek vannak 75 és 85 között - amit írtál az gyakorlatilag egy teljes bugfix (végre ilyen is lesz)
  • Szaruman
    Eleinte (főleg, ha 1. karid) csak 1 szakmát húzz (mármint 3at, annyit adnak 1 karinak :D). Kezdő szakmának az explorer a legjobb (vagy woodworker, ha huntered van), ugyanis ezekkel a szakmákkal az összes alapanyagot elő tudod állítani magadnak.
    A t7 elérése NAGYON drága, ha nem te magad szeded össze a nyersanyagot hozzá (a legolcsóbb altnak a faming/cook, de az is 20g fölött van), kb 2-300g vagy több (amikor 50 silver ingot 8-10g az ahban, és kell belőle 150-200, akkor lehet számolgatni...)
    Expertről artisanra kell egy questet csinálni, cooknál ez abból állt, h kotyvasztottam a megyében vmi mutymuruttyot (amúgy is ott kotyvasztok, szóval mind1 volt :D). De 1-2 szakmánál lehet, h ki kell menni a mezőre, akár magasabb szintű zónákban is.
    Ami viszont csak magas szinten megy, azok a repus recik. A zónák (főleg 50-60+os) jelentős részénél a recikhez (a JÓ recikhez) ally/kindred repu kell, azt nem fogsz lvl15ös karival csinálni.

http://lotro-wiki.com/index.php/Crafting <-- itt egyébként elég sok infót találsz, 1 helyre összeszedve, hasznos nagyon :)
  • HunAnFionn
    Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni. Egy hete kezdtem lotrozni és sok minden még a fórumok átböngészése után sem világos.

Van-e értelme annak, hogy az összes mesterségben megpróbálok a legfelsőbb fokozatig jutni?
    Ugye 7 karakter kell ahhoz, hogy az összes mesterségben elérjük a Tier 7-et. A fórumokon valami olyasmit olvastam, hogy bizonyos szint felett a céheknél kell fejleszteni a hírnevünket, ami kalandokkal jár, amiket viszont csak bizonyos szintű karakterrel lehet túlélni. Nem okoz gondot 7 karit 30-35-ös szintig felfejleszteni, viszont ha csak 70-es szint fölött lehet belekezdeni a komolyabb iparba, akkor megéri meggondolni a dolgot.
  • Szaruman
    Akkor már a burgiról is vmit plz :)
  • Kheled
    Ment:)
  • Leri927
    PvMP rewamp is érkezik a kieggel :)

http://www.lotro.com/gameinfo/devdiaries/2236-riders-of-rohan-developer-diary-the-ettenmoors

Ha vki netán béta kapcsán bele tudna lesni h milyen új skilleket kap a warden és pm-ben elküldené annak nagyon örülnék. ;)
  • Kheled
    Riders of Rohan 1 órás gameplay videó!
  • Kheled
    Mounted Combat video
  • Kheled
    Kaptam béta kulcsot, és képzeljétek, a hunternek lesz improved split shot, ami ugyanaz a változás volt , mint amit én gondoltam ki, megkérdeztem honnan jött az ötlet, belinkelték és valóba az én kaszt változtatásom volt:) Tök jó!:)
    Oh és amit eddig láttam Rohanból, az valami eszméletlen jó! A mounted harc,meg az új ló (mint vmi versenyautó, fékezni kell,meg gázt adni) nagyon élvezetes! A zenék igazi Lotr feelinget adnak. noh de kívárom a megjelenést
  • Kheled
    Újabb soundtrack: Learning to Ride
  • Szaruman
    Ez nem rossz ennyiért, ezzel kb nem kell megvenni roi-t (ha vki vip).
  • Kheled
    Steames pack is féláron van
  • darkling
    A Mithrill Edition ~ 2.400 Ft
  • bunny
    http://lotro.bunny.hu/class_hunter.html Kész a hunter is, egyenlőre a Lore-masterhez nincs igazán alkalmas személy, aki írni is hajlandó a többi készül. Aki úgy érzi tényleg profi LM, és van is kedve írni, dobjon egy levelet a bunnyKUKACbunny.hu emailcímre.
  • Kheled
    Mounted Combat Részletesebb beszámoló
  • Kheled
    Lotro Store akciók Akit érdekel, látogassa meg a Lotro Store-t, mert számtalan item,lovak, questpackok, stb, levannak árazva 50%-al!
  • bunny
    Elkészült a cappy csapattag leírás Atarandir segítségével.
  • bunny

második és harmadik hely is a kinünké lett, pedig vagy 50-en indultunk (igaz be már sokkal kevesebben értünk).
    Aki nem tudja mi ez, van egy csirkés session play a megyében. Tegnap a verseny az volt, hogy csirkével át kellett menni a megyéből Galtrevbe, kb egy órás menekülés, egy level 1-es csirkét minden meg tud ölni :)
    Néha a "komoly" raidelés mellett kell ilyen móka is...

További képek, stb: lotro fórum
  • Kheled
    Egy újabb RoR zene. Ez az egyik szám ami a háttérbe fog szólni egy lovas harc során
  • bunny
    Ez jó, de hogyan? Mondjuk egy 60as watcherre elmentél másik 11 lv60-assal? Vagy voltál te meg néhány 75-ös aki letolta erőből a nehezét? Én arról beszélek amikor egy szinten lévő instát szinten lévő karakterekkel csinálsz. Ha ezt így meg tudtad oldani, az nagyon jó de az is max 1-1 alkalom szintenként, egész más mint amikor kigürized sok-sok try alatt azt, hogy lemenjen. Engem, mint játék fejlesztőt nagyon zavarna, hogy azokat az instákat amiket leprogramoztam senki nem használja. Igenis vissza kéne hozni a régi mark rendszert, és a top-top cuccok más-más helyről essenek, mint régen. Mentél a pocket itemért a IOF-be, stb. most meg mi van? A TOO raid-ek dropjának 99% a ládában marad, mert értéktelen vacak, a legjobb ékszerszethet elég ha végig afolod egy héten keresztül az LG dailyket meg elmész 3x a rof-ba. Ez minden, csak nem kihívás, a játék jelenlegi legnagyobb kihívás, hogy ne dögölj meg amikor 20mp-es lagot kapsz a raid-en :(
  • dave9004
    igen. 65-ön a szintezhetőknek volt értelmük sfm-ek miatt.
    Most a szintezhetők kb semmit nem adnak... nagy különbség.(kutya se csinálja)
  • Panzeradler #9440
    Ritkán szoktak hirdetni, ráadásul ha jó klánba van az ember akkor lehet menni, én mindig porbálok az aktuális szintemhez való instába minimum 1x lejutni.
  • bunny
    Egyetértek az előttem szólóval, az a baj, hogy aki most kezdi a játékot feltolja erőből 75-re a karakterét questekkel, majd elkezdi farmolni a sealt és az orthanc sigilt hogy mielőbb felzárkózzon a csapatához.
    És gyk. sose látja a móriás instákat, eregion 3 fősöket stb, mert vagy nem szintezhetőek (és 75-ön egy móriás insta nem kíván sok taktikát) vagy ha véletlen azok, nem dobnak semmi értelmeset. Hiába van sok insta a játékban, ha megnézed a global-t szinte senki nem hirdet kis szintre, ha látsz móriát azt is max a deed miatt és 75-ön nyomják.
    Mint ahogy nekem a Rift is már egy olyan raid, amit vacsora közben csinálunk fél szemmel a tv-t nézve, annak aki most kezdni gyk. az összes mostani insta ilyen lesz, 85-ön a TOO lemegy OD szintre stb. És ez elég nagy baj szerintem, mert nagyon monoton lett a játék.
  • Blob
    hm és abba mi a jó, én már 65 ön is untam gb-t és 75 ön már nem is megyek pl, ki akar 4 évvel ezelőtti instákba járkálni állandóan
  • foxxi
    érdekes
  • Kheled
    Mounted combat élőbe
  • dave9004
    Nincs bajom az uj területtel meg az újításokkal.
    Nekem csak az a bajom, hogy egyszerűen az instákat-raideket kéne megcsinálni, hogy max szinten is lehessen tolni.
    amiota van 75-ös kari, azóta skirm raidek (nem valami nagy izgalom) meg a pár 75-ös insták futnak, amiből a foundry és a nemrég kijött Rof ami 6fős.
    ha összevetjük a 65-ös instákkal akkor már itt óriási a számcsökkenés.
    Én szeretném mindet tolni lehető legmagasabb szinten.
    Fejlődni jó lesz a RoI denormálisan instázni vele már nem, mert lesz megint 5 uj és csak az lesz folyamatosan.
  • darkling
    Lotro Store nyári akciók

Ma Forochel, holnap a Great River qp 50%-al olcsóbban.
  • Szaruman
    Pont aznap vettem meg, már az olcsó áron :)
  • foxxi
    Ezt kifejthetnéd. Kiváncsi vok rá.
  • dave9004
    nemcsoda, ugyanis az egészet az uj kieggel(és a 85 szinttel) hamarosan lehet kidobni a kukába.
  • darkling
    Ezt olvastátok?
    Isengard árcsökkenés
  • dave9004
    ha ingyen élvezetre vágysz akkor nem érdemes :)
    sok magyar van.
  • denevérember
    Hali! :) Érdeklődnék hogy érdemes e elkezdeni a játékot? Van e magyar csapat,akik kezdők esetleg? Vagy teljesen egyedül kéne bolyonganom a világban? Előre is köszi a válaszokat!

Üdv, D.
  • Robez84
    Nagyon tuti!!!! :)
  • bunny
    Bár nem hittem volna, hogy kell, sokan kérték úgyhogy felraktam egy foundry T2HM leírást az oldalamra. Egy füst alatt felkerült az új kezdőoldal is, talán jobban áttekinthető pl. jobb oldalon ott van az utolsó pár frissítés, kis ikonok, miegymás. Majd a belsőket is átszabom ha lesz hozzá affinitásom ebben a dög melegben.

http://lotro.bunny.hu/
  • Blob
    ha az előttem leírtak nem segítenek, akkor kapcsolja ki az összes hangot a játékban és menni fog ;)