The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég kezdtem játszani a játékkal és azt szeretném kérdezni, hogy 35. szint alatt hogyan juthatok mounthoz?Ember championnal játszom.Az egyik küldinél kaptam egy pacit, ami 24 h-ig volt idézhetõ, már lejárt sajnos.A stable mastereknél csak adott úticél felé mehetek, a Lotro Store-ban meg tudtommal elég drága mulatság lovat venni.Még olyan 1 napos mount is jó lenne, amim volt, de így gyalog elég unalmas ide-oda kutyagolni a questgiverek és a quest célok között...<#rinya>
Pont pár órája néztem egy videót az ottani mounted combatról😄 sztem ugyanilyen lesz a LotRO-s is.Rúgás, felágaskodás már megvan emoteként, ez a "Charge" is ugye adott lesz késõbb.

Átvágunk Konanba és mammutokon suhanunk <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ilyen Witcheres sörénye van😊,viszont páncélba, meg ha kicsit javitanak rajt, egész jó lesz. Most majdnem 2x nagyobb mint a mostaniak

Ez nagyon béna <#alien>

jah izé. Combe stable masternél van, nézzétek meg

Így fog kinézni a Warhorse:S sztem ronda...Warsteed

2 órára rá már fix ajánlattal bombáztak, majd hogy bizonyítottam az accom, 40 percre rá már a paypal-omon volt a pénz 😊

Szóval rég volt ilyen sikeres bizniszem. Ebbõl már vehetek egy közepes vga-t, és marad is <#alien>

bõven, ha nem lenne f2p még többet is ért volna,de ez is szép. Amúgy ma raktad ki a külföldire és szintén ma válaszoltak is?

De, csak rájöttem hogy nem magyar oldalakra kell kiraknom árulni. Egy ajánlat volt és az vitte is <#alien> Ennyiért szerintem már baba volt.

hm de nem 25ért árultad?😊
Ez már amúgy reálisabb ár😊

oh ezt lessétek, még1 kép a Rohanos trailerbõl :
Rohan picture

No végül 285 Euróért ment el <#alien>

Igen, ebben igazad van. És ahogy írták külföldön az ilyen accok 1000 ojróért mennek. ma már most nekem se idõm, se kedven ezzel hetekig/hónapokig foglalkozni, igy valaki nagyon de nagyon jól járhat.

háát azért sztem többet is kérhetnél , azért nem csak a karakterekrõl szól, hanem múltja is van, illetve elveszted azokat a karaktereket (névszerint) akikkel hosszú éveken át játszottál

Nem. Ez végleges, és komoly <#alien>

Megszereztem a másikta és amelyik többet ér alapon adok túl rajta. Majd ha meg kb fél év múlva lesz VGA-m, meg gyugi is lesz, szépen felhúzgálok mindent ahogy szereknék <#alien>

nah ne.. most végleges? komoly? Ezt már többször csináltad, utolag megfogod bánni!

Aki a multkor keresett LT accot az most jól járhat!

Eladó LifeTime

Hungary Facebook Likeoljátok és Nyerjetek Turbine pontot!

Viszont elnéztem, mert ez fontban van <#falbav>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

LOTRO Markete-en olcsóbb az Isengard

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

igen,viszont ez nem minden itemre érvényes, valamelyik bound/account bound

hmm jó ötlet köszi!

- direktbe tudtommal nem, de veszel belõle valami jó kis cuccot és berakod AH-ba sok-sok aranyért
- nekem sturdy key ment el anno 20g-ért (az 100TP store-ban, de nekem úgy esett) de nem garantálom, hogy neked is elmegy annyiért. Most az XP növelõ cuccra izgultak rá többen a közelemben (az gyenge 600TP) de 10g körüli árat mondott aki AH-ból vette

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TP-t át lehet váltani aranyra?

Sziasztok!

Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/lotrohungary) találhattok egy friss posztot, aminél ha összegyûlik a megadott like-mennyiség, TP csomagot sorsolunk ki 😊

<#alien>

az új ló nagyon szép! illetve az ajándék csomagokba is kis eséllyel lehet bent egy szintén szép ló!

Tavaszi Fesztivál van!!!! 😄D
Sheltem
Na végre 30% questpack akció. Most használja ki akinek valami nincs meg.

Rá is csaptam a The Great riverre 595TP ért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nos hunterbõl van leginkább sok. Ahogy említetted tank/healerbõl van kevés, de válaszd mindig azt amivel szivesen játszanál, ne attól függjön hogy melyik kasztot keresik a legjobban,hisz mindegyik kaszt hasznos és fontos.

Strahd_
vagy ha Huntert csinalok akkor esetleg 75 on azzal is eljutok raidekre?

Strahd_
Szeretnek egy karaktert kezdeni Snowbourn on de ahogy neztem legalabb is alacsony szinten regneteg warden, guardian rohangal ebbol gondolom hogy sok tank van? vagy itt is igaz hogy tank/healer hiany van mint minden mmo ban?

Értem, a hozzászólás részt nem értem csak, elvileg akkor is tudni kellene írnod, ha csak sima "mezei" felhasználó vagy. Szerintem mindenképpen írj egy e-mailt a [email protected] címre. 😊

*mármint sima hozzászólást

háát ugye már nemvagyok admin vagyis a jogot vesztettem el és ezen felül nemtudok írni sehova se

Szerintem még orvosolható ez a dolog, de végül is pontosan mi a gond? Nem is tudsz bejelentkezni az oldalra, vagy a szerkesztõ felületet nem éred el? 😊

háát régebbi híreknél se enged hozzászólni, ott se ahol elvileg nincs letiltva, a legújabb hírnél se enged már (pedig pár napja mintha lehetett volna) hisz jómagam nem nyomom ki a hozzászólás lehetõséget. Nekem azt mondták hogy az inaktív adminokat veszik ki és a többiek automatikusan megmaradnak, de akkor én hibám. Emailt kellett volna küldeni😊

Melyikhez próbáltad a hozzászólást? Mert a legújabb cikknél tiltva vannak, oda elvileg senki sem tud írni, bár fogalmam sincs, miért 😊 Mellesleg ha nem tudsz már belépni, az azért lehet, mert nemrég a fórumban fõtopikként meg lett hirdetve, hogy összefogják a csapatot, és aki szeretne továbbra is cikkezni vagy szerkesztõ maradni írjon e-mailt 😊 Remélem csak ez a probléma.

noh, úgylátszik kitiltottak a hungaryrõl, még hozzászólást se tudok. Mindegy, én próbáltam kicsit fellendíteni az oldalt több hírrel,de akkor ezekszerint nemkell😊
köszönöm a lehetõséget!

Jövõhéten jön a tavaszi fesztivál! Remélhetõleg😄

http://lotro.bunny.hu/class_guardian.html
Régi téma újra feldolgozása, elõbb-utóbb (megkérve tapasztalt játékosokat) minden class meglesz. Nem class leírás, hanem azért készült, hogy olyan ember aki nem rendelkezik az adott classból karakterrel nagyjából tudja mire számítson tõle egy instában.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

http://lotro.bunny.hu/interrupt_corruption_cc.html
Interrupt, Corruption, CC skillek, azt gondolom hasznos olvasmány lehet mindenkinek. Ez ismét más munkája mint a PVMP, de nálam jelent meg 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Visszatértem <#alien> - kaptam videókarit

Blob
ember, 5 éves a játék, ha minden terület meg lenne már a kutya sem játszana
Azt hiszem -shadows of angmar.
Hogy hogy ki játszana vele ?😄
Blob
Mit gondolsz 1:1 kész van középfölde, ki a fene játszana ma már vele?
Blob
sima? az milyen?