The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Szóval rég volt ilyen sikeres bizniszem. Ebbõl már vehetek egy közepes vga-t, és marad is <#alien>#alien>
Ez már amúgy reálisabb ár😊
oh ezt lessétek, még1 kép a Rohanos trailerbõl :
Rohan picture
Megszereztem a másikta és amelyik többet ér alapon adok túl rajta. Majd ha meg kb fél év múlva lesz VGA-m, meg gyugi is lesz, szépen felhúzgálok mindent ahogy szereknék <#alien>#alien>
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
- nekem sturdy key ment el anno 20g-ért (az 100TP store-ban, de nekem úgy esett) de nem garantálom, hogy neked is elmegy annyiért. Most az XP növelõ cuccra izgultak rá többen a közelemben (az gyenge 600TP) de 10g körüli árat mondott aki AH-ból vette
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/lotrohungary) találhattok egy friss posztot, aminél ha összegyûlik a megadott like-mennyiség, TP csomagot sorsolunk ki 😊
Rá is csaptam a The Great riverre 595TP ért.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
köszönöm a lehetõséget!
Jövõhéten jön a tavaszi fesztivál! Remélhetõleg😄
Régi téma újra feldolgozása, elõbb-utóbb (megkérve tapasztalt játékosokat) minden class meglesz. Nem class leírás, hanem azért készült, hogy olyan ember aki nem rendelkezik az adott classból karakterrel nagyjából tudja mire számítson tõle egy instában.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Interrupt, Corruption, CC skillek, azt gondolom hasznos olvasmány lehet mindenkinek. Ez ismét más munkája mint a PVMP, de nálam jelent meg 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Hogy hogy ki játszana vele ?😄