F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Leri927 #9346 raidkin alatt én azt értem ahol
1 - a kihívás miatt játszanak
2 - mindenki nagyon vágja a karakterét
3 - a cél a raidelés ergó a tagok létszáma is ekkörüli nem 500 fő meg a hasonlók henma 12-16 de az olyan is.
4 - a raidkin nem arról szól h szint alatti raideket megyünk (loot / deed miatt) az a kihívás kereséséről szól.
Namármost az én kategóriáim szerint a raidkinnek nincsenek low lvl és altgyáros, meg casual tagjai azért raidkin.
A gondolins/leoh/csontbrigád meg jelenleg raidelni akaró /raidelgető (ahogy tetszik) gyűjtőkin mivel hát nagyon sok tag van aki lvl85 előtt nem lesz t2-n. Ezt lássuk be. és ez jól is van így sztem ebben egyetértünk.
Meg van az abszolúte casual kin (ilyen volt egy időban réges régen a gondolins, emiatt léptem annó ki) ahol nem mennek insta raidre.. sőt. nem is tolerálják az ilyen jellegű szervezkedést, persze ez volt lassan 1 éve. És hát meg is volt rá az okuk, azóta teljesen más a kin.
Meg hát van ez a raidlgető kategória ami alatt azt értm h lemegy de csak külső segítséggel nem önállóan biztosan... stb.