10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Walkyre #9384 Ajaj RP újra Lotrozik, ... fussatok bolondok... :)
Remélem megint Earthshaker-t huzol. -
#9383 Ok, szóval akkor a mória így 'kihagyható'. Köszi az infót :) -
Leri927 #9382 Hát eltérő a különbség..
Mória kiegben a töblettartalom: Warden kaszt, runkeeper kaszt, +2 kari hely
Isengard kieg töblete: Draigoch Raid, Tower of Orthanc Raid
(a questpack itt tényleg csak questeket ad) -
#9381 LL szélén van még pár quest, 30as vagyok. Vagyis hamarosan végére érek :D Ha megveszem ezt a verziót, akkor móriát nem kell ugye (2500 pont megmarad+kapok 1000ret), ami 1xű isengard vásárlást jelent (5k pont atm).
A shopban 2 mória van, egy normál expansion 2.5k pontért, és egy quest pack 1500ért.
Mi a különbség a 2 között? De ugyaezt kérdezhetem Isengarddal kapcsolatban is, abból is 2 van. -
Leri927 #9380 Ajjaj
Na szóval a questek ugye nem elérhetőek alapból mindenhol (ha nem vagy vip) szal meg kell venni (ingyen vannak a kezdő területek + lone lands)
Szal ha ezt megveszed ,egkapod:
Evendim quest pack: fejlődés kb. 30-40ig megoldja, + 3 insta (Glinghant, Haud Valandil, Ost Elendil)
Moria quest pack: moria összes q; mines of moria insták (Dark Delvings, Forges of Khazad Dúm, Skúmfil, Fil Gashan, Grand Stair, Forgotten Treasury, 16th hall + watcher + Filikul)
Lothlórien quest pack: questek és insták (Dár Nárbugud, halls of crafting, water wheels of nalá dúm, mirror halls of Lumul-Nar)
Magyarul a kieg minden részét megkapod kivéve a wardent, rk-t illetve a +2 karakter helyet.
Sztem feltétlenülmegéri ebbe a verzióba ruházni hacsak nem akarsz wardentvagy rk-thúzni, sőt lehet h még ugy is ez éri meg a legjobban. -
#9379 A rohan HE tartalmazza "Evendim, Moria, and Lothlórien Quest Packs Over 650 quests, 10 fellowship instances, and two raids" részt. Ez mit jelent? Ha előrendelem a cuccot, akkor a mória kieget nem kell megvennem? Nem egyértelmű... -
Leri927 #9378 Én inkább arra tippélnék h feltűnt h van vmi mert olyan szinten rekord aktivitás volt a fórumban h sztem arra még nem volt példa..
volt 4-5 ilyen piszkálódós topic is gyak 3 nap alatt többszáz hsz ,ebg 8K + megtakintések jöttek össze, nyilván fejükhöz kaptak...
Gyak azt lépték mag amit ez egyik fórumban javaslatnak felvetett vki 1 az 1ben. -
Kheled #9377 Háát jobb mint volt, az biztos. Instance Clusterért + pénzt akartak beszedni, ezt röhejesnek tartottam, de legalább meggondolták magukat, lehet azért mert már most jött nekik annyi bevétel, hogy ezt megtehetik. Hiába volt sok felháboró, úgyis megvették, sőt a legendary csomagot -
foxxi #9376 Azért nem esnek túlzásba....
De ahogy a jó öreg mondás is: Aki a kicsit nem.... ( NA DE ENNYIRE?????????? ). -
Kheled #9375 sőőt még turbine pontot is fognak adni!! Basic-Heroic csomagosok 1000tp, Legendary 2000tp -
Kheled #9374 Örömhír! A Turbine úgydöntött mégis ingyenes lesz az Instance Cluster, akik megvették Rohant -
#9373 igen közbe már siker, már a második accuntra gyűjtöm XD -
Tibbbor #9372 Nagyon kösz a helpet!Természetesen ugyanazt a game-et toljuk.:)
Azért volt bénának látszó a kérdésem, mert még se nem tanultam meg az íjászkodást, se íjam nincs, mindössze tervezem mindkettőt, ha praktikusan használható a dolog.A fegyverhasználat és az ellenfél távolsága nekem is gyanús volt, de hát nem volt alkalmam kipróbálni, a quickslot-os megoldásért pedig külön köszönet! -
Kheled #9371 nekem is volt, hogy egyiket nemfogadta el,csak mikor 3.ra irtam be, fontos hogy hotmail legyen sztem,oda gyorsabban megjönnek a levelek. Ma fent voltam játszani és néztem már szinte mindenkinek ez a ló van, nagyon elszaporodott -
#9370 az 5let jó de 5 mailcimből egyikre sem jött semmi :S -
Leri927 #9369 Lol aayla lehet meg is lépem... ugyis ki akarom szedni a kinházból (és a kinből ) az accountomon lévő karikat XD
Tibbor:
Megoldható a quickslotra kihúzod , ezzel ot generálódik egy "ikon" neki arra kattintva felveszi. Nyilván mind az egykezeseket mind a 2 kezest érdemes kihúzni.
B - az íjjat és a melee fegyvereket automatikos válktja a játék attól függően milyen messze van az ellenfél (remélem ugyanazt a gamet toljuk
Még fontos megemlíteni h ez quickslotos stratégia minden felszerelési tárggyal működik (tehátpáncéllal is) de ékszerrel nem mivel: ugye karperecből és gyűrűből 2-2 db van és mindg a jobboldalit cseréli le a program ha a quickslotot használod, emiatt nem lehet az inventory megnyitása nélkül lecserélni a tlejes felszerelést 8bár z sztem téged nem érint) -
Kheled #9368 Ingyenes és szép paripa! Tiéd lehet, mindössze regisztrálj be 5 f2p accountot:) tudom, nem éppen szép munka,de ennyit megérdemlünk, ha már megvettük Rohant -
Tibbbor #9367 Szeretném megkérdezni, van-e arra hotkey, ha a championommal mondjuk szituációtól függően gyorsan szeretnék fegyvert váltani, pl. íjról két egykezesre, vagy kétkezes fegyverre?Elég kellemetlen lenne ui. ha mondjuk íjjal kihúzok valakit a tömegből és mikor hozzám ér, én még javában a közelharci fegyvereket pakolgatnám át a batyumból a karakterem kezébe...Előre is köszönöm a választ(feltéve, ha nem a kérdést fogja kritizálni, hanem tényleg segíteni szeretne)! -
bunny #9366 Do it, de vedd figyelembe a két leírás szerkezetét, ugyanilyent szeretnék kérni, illetve a célját, miszerint nem egy warden bemutató kell annak aki wardent akar indítani vagy már van, hanem warden bemutató kell olyanoknak akiknek NINCS wardene és nem is akar. Nem kell agyon részletezni semmit, csak azt akarjuk tudni ha a warden tankol hogy viselkedjünk hogy neki jó legyen, és mi az amit várhatunk tőle. Röviden, lényegre törően nem túlbonyolítva ez a lényeg :) -
Leri927 #9365 Majd írok neked én is vmit a wardenről ok? megpróbálom rövidre -
Leri927 #9364 Hát az embert általában a rosszakarói reklámozzák (pl engem is) ugyh ez nagyon nem szokott érdekelni. -
Nephin #9363 Jesszus, kik meséltek rólam, vigyázz, sok a lódító :D -
foxxi #9362 -
Leri927 #9361 Xica... sztem neem ismersz, én meg csak a fórumokon láttalak meg hallottam felőled.
Az alapján lettt volna tippem h IRL ki vagy de most nézem a lakhelyet és ugy nem stimmel :/ -
Leri927 #9360 Gratz! majd kötekszem mindjárt.. de csak e-mailben -
#9359 -
bunny #9358 http://lotro.bunny.hu/class_rune-keeper.html
Lehet cincálni. -
Nephin #9357 Te ki is vagy a játékban? :D -
Leri927 #9356 Mer mér is névlopók? ^^ -
#9355 Ja, pfujpfuj névlopók :D -
Nephin #9354 Attól a Callidustól elhatárolódom, csak bitorolták a nevünket, aztán be is fuccsoltak. :D
A Serenitas nem raidel, mondtam, hogy ultracasual guild. :D Egy pénzgyár játékra nem feccölök időt, ha van kedvem nagy ritkán, belépek, de ez nem túl sokszor fordul elő. A f2p tönkrevágta a Lotrot a szememben, alternatíva pedig van bőven. -
Leri927 #9353 Ez arra emlékeztet mikor a régi szép időkben (callidusban) mindenki szentül meg volt győződve h lieutenant 6 fővel nem mehet le így hát meg se próbálták,pedig vlszeg lement volna.. na nem velem én akkor még tényleg borzalamasan kezdő voltam és hát öö na nem toltam túl jól a wardent. -
bunny #9352 Köszi, igyekszünk minden winget T2-n nyomni, haladunk. -
bunny #9351 Ezesetben én kérek elnézést. 1:20 perces süsü valahogy nem vonz, de persze mindenkinek lehet hobbija. -
Leri927 #9350 Nos akkor raidelő gyüjtőkin :) amugy ezesetben grat a t2 hm hez -
#9349 Hát pedig de Draigoch challenge 6-man csak össze szokott emberek kellenek ennyi, ha valamit még nem láttál nem biztos hogy nincs is ;) -
bunny #9348 6 fős süsüt azért megnézném, tekintve hogy a FS manőverhez kell a 6 ember és a tank nem tud fentről belenyomni. Persze ha elég fürge és tud repülni nálatok a tank, az más akkor én kérek elnézést :) -
bunny #9347 Nos téves, too T2-re GH-ban van elég alkalmas játékos, és nem más vezeti a raidet hanem kintag. Szóval de :) -
Leri927 #9346 raidkin alatt én azt értem ahol
1 - a kihívás miatt játszanak
2 - mindenki nagyon vágja a karakterét
3 - a cél a raidelés ergó a tagok létszáma is ekkörüli nem 500 fő meg a hasonlók henma 12-16 de az olyan is.
4 - a raidkin nem arról szól h szint alatti raideket megyünk (loot / deed miatt) az a kihívás kereséséről szól.
Namármost az én kategóriáim szerint a raidkinnek nincsenek low lvl és altgyáros, meg casual tagjai azért raidkin.
A gondolins/leoh/csontbrigád meg jelenleg raidelni akaró /raidelgető (ahogy tetszik) gyűjtőkin mivel hát nagyon sok tag van aki lvl85 előtt nem lesz t2-n. Ezt lássuk be. és ez jól is van így sztem ebben egyetértünk.
Meg van az abszolúte casual kin (ilyen volt egy időban réges régen a gondolins, emiatt léptem annó ki) ahol nem mennek insta raidre.. sőt. nem is tolerálják az ilyen jellegű szervezkedést, persze ez volt lassan 1 éve. És hát meg is volt rá az okuk, azóta teljesen más a kin.
Meg hát van ez a raidlgető kategória ami alatt azt értm h lemegy de csak külső segítséggel nem önállóan biztosan... stb. -
Leri927 #9345 Mi is farmoljuk t1 et képzeld a leoh val... igen könnyű gyorsan lemegy wipe nélkül stb.
Ennek ellenére nem tudunk kiállítani kintagokból egy csapatot amivel lemegy bármelyik t2es wign, ugy tudom h ti sem (hangúlyozom h kintagokkal), nem ugy h ismerős haver másik kinből levezeti meg hoz pár embert, akkor a kinben vannak raidelő tagok.. a 2-t ne keverjük. Jelenleg nem tudok magyar raidkinről mióta a callidus felszlott bár az is eléggé éppenhogy csak befért a kategóriába sztem (különben kidobtak volna).
Apropó a süsü az 6 fővel is lemegy, bár akkor nagyon fürge tank kell... XD meg nyilván ki kell bírni healer nélkül. Azért lássuk be h a sárkány kb. olyan burutálisan kemény raid mint a teki.
No de a flamet félretéve menyire raidelget a serenitas? csak mert régen vmi ilyesféle volt az is állítólag.