F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Reyes #8928 Sziasztok!
Esetleg valakinek azzal kapcsolatban van-e infoja, hogy aki nem költöztette a karakterét határidőig, és ezért letörölték (mert nem játszott régebb óta/nem kapott emailt/stb.), annak van-e valami lehetősége a karakterei visszaszerzésére?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert megmondom őszintén, a narkós kurva anyját a Turbine-nak, ha erre nincs mód...tudom, az én hibám is, de nem hiszem, hogy annyira sok helyet foglalnának a karakterek adatai. Max nem kell mindent átmenteni, elég a karaktert, az inventory-ját, ill. a pénzét.
Amúgy Foxxi nem tudom, megismersz-e, Dhrain voltam, már elég régóta nem toltam, erre mire kijön a Hobbit trailer, és iszonyat nagy kedvet kapok a játékhoz újra, ez fogad...:( Lilith-tel beszéltem, ő amennyit tudott segített is, utána is néztem hivatalos fórumon, ahol igazából leírták kereken, hogy nincs erre mód, de a remény hal sokáig elúszkál:)
Ha nem marad más, kezdek egy új karaktert, igazából már csak a világ miatt játszanék amúgy is, a raid-ekre nem lenne már időm.