10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Ezzel csak az a gond, hogy instakban random emberekkel nagyon nem eleg, ha dps-ben megyek el healelgetni. Legalabb is a legutobbi tapasztalatok ezt mutattak sajnos.
    Kizarolag kuldikkel meg keptelen vagyok felszintezni a karaktert 65-re, meg egyebkent is szeretek instakban fejlodni. :)

Lehet, hogy a heal spec-ben valo kuldizgetes lehet a megoldas, igy nem kell valtogatni, max lassabban haladok a kuldikkel.
    Esetleg vmi vegyes trait-felvagott is szoba johet,
    illeve vegso esetben marad a valtogatas.

Az mondjuk jo kerdes, hogy mennyire mennek az instak, mennyire lehet embert talalni hozzajuk. Korabban amikor meg jatszottam, meg nem volt f2p es eleg nehez volt embereket talalni.

Most mar gondolom joval tobb ember lezeng, es mellesleg mar en sem vagyok annyira alacsony szinten, es ahogy neztem, pont magasabb szinten jon majd egy jo adag insta. Ugy remlik mar volt legendary fegyverem, de meg Moriaba nem tettem be a labam.

Mondjuk azert ennyi ev alatt mar rajohettek volna a keszitok erre a hianyossagra es behozhattak volna mar az alternativ spec intezmenyet, hogy ne kellejen vele ennyit szenvedni. :)
    Tankoknak ez a trait cserelgetes nem jelent gondot?

Isengard kb. mikorra varhato?