F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
közben én is utánanéztem. találtam is egy helyen dobozos mines of moria kieget, kemény 2790 magyar forintért. ez most nagyon gyorsan fejben átszámolva jobban megéri, mint lotro storeban megvenni a dolgot. kérdés csak az, hogy lehetne-e a dobozos verzióval problémám. ha csak a storeos megoldás járható, akkor elfelejtem a dobozost, de ebben a formájában jobb ajánlatnak tűnik. Itt található egyébként a cucc. igaz, hogy rendelhető, így mindenképp utána kell érdeklődni, hogy be tudják-e szerezni.
egyébként meg kezd egyre jobb kép kialakulni bennem a magyar lotro közösségről. akármit beírok ide, rövid időn belül kultúrált választ kapok rá vagy esetedben konkrétan utána is néznek nekem a dolgoknak. hát nem egy wow, az biztos :D szeretném is megköszönni a segítséget mind a kettőtöknek. :)
arra jutok lassacskán, hogy elkezdem a játékot először ingyenesen, mint eddig, majd ahogy szükségét érzem a dolognak (ez az eddigi tapasztalatok alapján záros határidőn belül be fog következni :D), váltok VIP-re. elvégre minek fizessek az elején azért, amit úgyis ingyen használnék? különben is, megérdemlek már egy igazán jó mmo-t a sok szutyok után :D a kliens mindenesetre már pörög lefelé, úgyhogy a vizsgáim után senki nem mentheti meg tőlem a lotro világát :D