10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Droughert
    Először is, te már az első postom után hülyegyerekeztél, amikor kijavítottam a játék becsődölésével és a szerverek bezárásával kapcsolatos téves információidat. Koreában ezek szerint volt szerver (amiről ugyan sokan nem is tudtunk), és be is zárták. Ebben igazad volt, de már korábban leírtam, hogy nem ők voltak a célközönség. EU-ban nem volt szerver bezárás, és tudtommal USA-ban sem.
    Utolsó postodat néztem, és ugyan nem vagyok jó angolos, de én nem látom, hogy hol tesznek említést arról, hogy felhasználták az eredeti kódot.
    Ami én neten találtam, az annyi volt, hogy a Turbine saját fejlesztésű motorját használták fel a LOTRO készítésénél, aminek az alapja az Asheronn's Call 2 engine volt. "LOTRO uses the G3 engine made by Turbine, an updated version of the G2 engine used for AC2. This does not mean that LOTRO will be like AC2: the engine itself is a generic toolset to build the game and contains no concepts (as best as possible) for a specific game rule set, form of combat or look-and-feel. Also tools like Maya for 3D modeling , Photoshop Pro (textures), Worldbuilder, MS Visio and even MS Excel are used.

Turbine is also a listed user of Havok, an engine to create realistic physics, and "Granny", a tool for creating avatars, but we do not know if they are used for LOTRO."
    Részemről téma lezárva.