10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
darkling #8344 Pacik lesznek leárazva 1 hétig
03.22.-től pedig tavaszi fesztivál ha minden igaz. -
rocsikzoli #8343 Biztos nem 500g volt, mert 500 arany az igen sok pénz :) A Bree Starter Horse amúgy alapból 200 ezüst, a többi kerül 500-ba. Nekem viszont a többi ugyanúgy 500 ezüst maradt a riding skilles küldetés megcsinálása után is :) -
geristar #8342 500g-ért tudtam megenni. A vásárlás után kaptam egy passive skill-t és most már 200g-ért tudom megvenni a többi fajtát(színűt).
95TP volt a riding skill és meg lehet venni akár 1-esen is :)
Azért írtam le, hátha vkinek később segíteni fog. -
#8341 A lovat megtudod venni de a használatához kell a lovaglás skill ami vagy TP-ért vehető meg vagy ha befizetsz VIP-re akkor quest lesz rá és "ingyen" magkapod. -
rocsikzoli #8340 Ha jól tudom, akkor van már kisebb szinten is (akár 7-8-ason) 200 ezüstért. -
geristar #8339 Hanyas szinten tudom megszerezni az első lovat?
Csak TP-ért lehet megvenni, vagy van ingyenes verziója is? -
#8338 Bocs de ez bukott ötlet. Minél előbb indíts új karaktert a Snowbourn szerveren ott fogsz találni magyart bőven. -
#8337 Szevasztok!Az Eldar szerveren játszok már egy ideje ,de nem nagyon találkoztam még magyarral.Esetleg van valami aktív magyar kinship,vagy valakinek lenne kedve kinshipet alapítani?Mert kezdem kicsit magányosnak érezni magamat a játékban.A játékban Erzun néven találtok meg. -
rocsikzoli #8336 Olyan kártya jó, aminek a hátulján rajta van a háromjegyű ellenőrző kód. Nekem Visa Electron van, az jó. -
#8335 köszi a válaszokat, ismét, akkor lehet nekiállok vmien módon spórolni, vagy jöjjön be egy tippmix és előfizetek és kezdek vmit snowbourn-n..
és még vmi.. ha nincs dombor nyomott hitelkártyám, se semmilyen értelmes bankkártyám (maestro), de ismerősömnek van értelmesebb visa bank kártyája azzal is lehet fizetni? sajna más mód nem áll rendelkezésre.. :S -
rocsikzoli #8334 Ha nem fizetsz újra elő, akkor Premium státuszba csúszol vissza. Ez annyiban különbözik a free-hez képest, hogy 5g lesz a max, nem 2, valamint ha jól tudom, akkor az 5 bag is megmarad.
Valamint azok a traitek és traithelyek, amiket feloldottál a VIP ideje alatt, azok is megmaradnak. -
#8333 Minden amit nem vettél meg pontokért. -
#8332 jól hangzik és logikus.. de sikerült kideríteni hogy mi történik, ha leáll az ember a havidíj fizetésével? van ami újra lock lesz? -
rocsikzoli #8331 Szia!
Ha jól tudom a kieget már csak TP-ből veheted meg. Két fajtája van!
1. 1495 TP-ért csak a questeket, és az instákat veszed meg a Mória kiegből
2. 2495 TP-ért az egész kiegészítőt, abban már benne van a 2 új class, a + karakterhely, stb.
Próbáld meg játékon belül a Lotro Store-ban a pontvásárlást. De egy tippet adok. A pénzért vett TP-ből sokkal rosszabbul jársz, mintha előfizetsz havi 3000-ért VIP-re, és akkor megnyílik minden. A VIP-el kapsz ingyen havi 500 TP-t, + semmire sem kell költened, így a drágább Móriát meg tudod könnyen venni majd. -
Betonfal83 #8330 Sziasztok!
1. Erdekelne ha megveszem a moria kieget megnyilnak a quest pakok is vagy azt mindenfelekeppen meg kell vennem ha azon a teruleten szeretnek fejlodni
3. Elvileg itt tudnek lotor pontot venni (Purchase in-game Credits) de vmiert nincs semmi lehetoseg ures menut kapok semmi kartya kivalasztas stb.. (vm otlet) -
foxxi #8329 UngáBungáá... ugágáBUNGÁHÁÁ! -
Kheled #8328 ha európai szerveren vagy,akor nem a turbine-hez hanem a codemasters account oldalt kell keresned.ott tudod beállítani. ha amerikai szerveren vagy.akkor ott nemtudom -
walanr #8327 Sziasztok, nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és mivel tetszik, szeretnék befizetni a VIP accountra. Elvileg azt írja a leírás, hogy a játékban használt felhasználónév és jelszó páros beírásával belépve a turbine oldalára lehet előfizetni, de engem már ott sem enged belépni. Le tudnátok írni, hogy mit csinálhatok rosszul, vagy mit értettem félre? -
Kheled #8326 1-2 hét kb, most tartunk ott hogy kintvan a 'Coming Soon" felirat. én most tesztszerveren vagyok. háát elég sok bug van még,nemtudom mikor élesítik. de e hónapba sztem kint lesz.. nagyon sok jónak ígért hír mégse olyan jó(nekem legalábbis) -
Andrews2007 #8325 A még februárra várt patch mikor is jön végül? Tudja valaki? gy ideje nem LOTRO-ztam. -
darkling #8324 A csütörtöktől hétfőig +10 Xp:
Welcome Back Weekend -
Droughert #8323 Először is, te már az első postom után hülyegyerekeztél, amikor kijavítottam a játék becsődölésével és a szerverek bezárásával kapcsolatos téves információidat. Koreában ezek szerint volt szerver (amiről ugyan sokan nem is tudtunk), és be is zárták. Ebben igazad volt, de már korábban leírtam, hogy nem ők voltak a célközönség. EU-ban nem volt szerver bezárás, és tudtommal USA-ban sem.
Utolsó postodat néztem, és ugyan nem vagyok jó angolos, de én nem látom, hogy hol tesznek említést arról, hogy felhasználták az eredeti kódot.
Ami én neten találtam, az annyi volt, hogy a Turbine saját fejlesztésű motorját használták fel a LOTRO készítésénél, aminek az alapja az Asheronn's Call 2 engine volt. "LOTRO uses the G3 engine made by Turbine, an updated version of the G2 engine used for AC2. This does not mean that LOTRO will be like AC2: the engine itself is a generic toolset to build the game and contains no concepts (as best as possible) for a specific game rule set, form of combat or look-and-feel. Also tools like Maya for 3D modeling , Photoshop Pro (textures), Worldbuilder, MS Visio and even MS Excel are used.
Turbine is also a listed user of Havok, an engine to create realistic physics, and "Granny", a tool for creating avatars, but we do not know if they are used for LOTRO."
Részemről téma lezárva.
-
#8322 Amugy meg tovabbi muvelodest ajanlok -
#8321 Droughert a jogutodban is igazam volt, az hogy tenyek nelkul irkaltok mig en beidezem konkret linkkel a tenyeket, amiket semmibe vesztek. Ezert vagytok hulyegyerekek, mert azokra jellemzo hogy az irasos tenyeket is semmibeveszik, amik dokumentalva vannak.
Aztan jonnek az ilyen hasrautot marhasagokkal, hogy "ugy gondolod a regi codebol felhasznaltak barmit is ?" :D
Igen felhasznaltak, majd kidobjak a 7 ev munkajat mi ? Raadasul aki figyelemmel kiserte a regi weboldalukon a valtozasokat az latta is mindezt leirva es dokumentalva a keszitoktol,interjukkal a csuszasok okarol etc, amikor meg Middle-Eart Online volt a cime, javaslom megtekinteset az itteni akkori topicnak is.
Ki a jogutod ? A Vivendi baratom orokolve a Sierra jogait. http://en.wikipedia.org/wiki/Sierra_Entertainment
"Sierra has exclusive rights to create video games based on J.R.R. Tolkien"
"Vivendi Universal Games, the parent company of Sierra, secured eight-year rights to produce computer and video games based on the The Lord of the Rings books in 2001. Finally, Vivendi announced an agreement with Turbine in 2003 to produce Middle-Earth Online (at that time expected to be released in 2004). In March 2005, Turbine announced that it had bought the rights to make massively multiplayer games based on Tolkien's literature and that Turbine will assume publishing duties on The Lord of the Rings Online from Vivendi. The release date was also delayed to 2006. "
Ez 2005-ben valtozott, EA jogvetellel.
Csak hogy te is muvelodj kicsit.
Lehet am baromsagokat irnod errol, csak attol meg nem lesz igaz. -
hollófernyiges #8320 "több tizszerese lenne a felhasználó tábor, ha valóban a játék arról szolna mint maga a könyv a jó és rossz párharcáról"
Francokat, nézd meg mi van a WARban. Két frakció esetén az egyik mindig domináns lesz, a gyengébb tagjai megunják a szívást és elhúznak vagy a másik oldalra rollolnak, ettől a másik unalmas lesz mert nincs kit verni, a játék behal. -
foxxi #8319 -
Droughert #8318 Te kinek képzeled amúgy magad? Eddigi hozzászólásaidból megítélve rád találóbb a hülyegyerek jelző.. "Lotro meg azert valtott mert kb 20an lezengtek a jatekban (nem belekotni, nem a szamszeruseg a lenyeg, az csak az aranyokat kozli nem a pontos szamot), es ha nem valtanak lehet mar 2010-ben lehuzhattak volna a rolot, igy is tobb szerverparkot megszuntettek." Ezt te írtad, ebből az igaz, hogy ezek szerint Ázsiában valahol ,valamennyi szervert bezártak. Pontos számot te sem írtál, és mint korábban írtam, a játék előfizető bázisát az US-EU szerverek adják, ahol nem zártak be szervereket, nem történt szerver összevonás, és szó nem volt a játék bezárásáról. Akkor most ki terel? Eygszerűen mem vagy lépes túllépni a dolgon. Most ebbe az szerverbezárásos szalmaszálba kapaszkodsz, és úgy érvelsz mintha csak erről szólt volna a vita. Jogutód-kódkérdésben már nagy a csend, vagy abban is neked volt igazad? Szerintem túl lehet lépni az egészen. -
hippy #8317 Nem tudom mit nem lehet abban elhinni,hogy nem tudtam az ázsiai szerverbezárásról.Mint írtam már nem igazán lehet az ottani hírekről olvasható nyelven találni semmit.Még most sem tudom,hogy ha zártak be koreában szervereket akkor mennyit és egyáltalán mennyi volt.Te sem linkeltél semmit ahol ezt írnák de mindegy.
Ha már ennyire visszamegyünk akkor az eredeti kijelentés az volt,hogy megszűnt volna a Lotro és ezt bizonygattad azzal,hogy zártak be szervereket.Amerikában most 15,európában 13 szerver van(az összesből azt hiszem 5 indult az F2P-el).Ha jól tudom az oroszoknál 2 szerver van a kínaiakról meg nincs infóm.Szóval nem igazán az ázsiai piac határozza meg a Lotro jövőjét.
Az én meglátásom szerint 1 állításod bizonyult igaznak ebben a 2 napban,az hogy zártak be szervert.De biztos én terelem a témát.
Mindegy,részemről lezártnak tekintem a beszélgetést veled mert nem vezet sehova.Ha nem akarsz megérteni valamit akkor nem is fogod. -
#8316 WoW-ban is van normál szerver ahol nincs world pvp, és nem kempel le senki, nyugodtan lehet pve haladni. Személy szerint hülyeségnek tartom a pvp szerverek bárki bárhol megtámadhat dolgát, mert csak vagy nálad 20 szinttel nagyobb hülyegyerek fog leverni, vagy pedig olyan szituba támadnak amikor egy esélyes a dolog. PVP legyen csak a BG-ken és kész.
Egyetértek azzal ha csak pvpzős szerverek lennének, sokan abbahagynák a játékot. -
e57 #8315 Jó, igazad van. Most már mehetsz PvP-zni.
Mi meg a maradék tizen valahány szervernyi (US) nyomoronc megyünk vissza szívni a pve-be meg a monster playbe, az ócska lotroba. -
#8314 Mit nincs igazam hulyegyerek ? Azt allitotta egyetlen egy szervert nem zartak be. Dehogynem egy csomo szervert bezartak es osszevontak.
Utana meg magyarazik, hogy jah o nincs tisztaban azzal mi is tortent azsiaban es mashol. :D
Jah en is azt mondanam. Terelnek osszevissza hazudozva.
Na akkor most kinek a kijelentese volt az igaz ? Az aki azt allitotta, hogy szervereket zatak be,, vagy annak aki elkezd terelni, hogy hat en azt nem neztem hogy ott. Kutyat nem erdekli a nyomorod, hogy neked mi szamit hol van azsia, az eredeti kijelentes az volt, hogy szervereket zartak be. Akar tetszik par hulyegyereknek vagy sem. -
Droughert #8313 Nem tudsz belenyugodni, hogy nincs igazad mi? Melyik állításáról derült ki, hogy hülyeség? EU-USA szervereket nem zártak be, most hogy Koreában mi történt szerintem a lőtéri kutyát sem érdekli, nem ők voltak a célközönség, ott egy ilyen mmo mint a LOTRO nem sok vizet zavar és nem ők adták a játék előfizetői bázisát. A F2P bevezetésének meg egyszerű oka volt. A gyengélkedő DDO a F2P beveztése után hatalmas bevételeket termelt, a szerverek megteltek, így adva volt, hogy a jóval nagyobb játékos bázissal rendelkező LOTRO-nál ez még nagyobb bevételeket jelenthet(ami be is migazolódott mert jelentősen emelkedtek a bevételek). A wow-hoz hasonlítani a bevételeket meg hülyeség, mert azt azóta 1mmonak sem sikerült még csak megközelítenie sem, de ettól függetlenül egy stabil játékos bázissal bőven nyereséges játékok lehetnek. -
#8312 Pvp-vel az is 1ütt járna, hogy classok között fasza balance-nak kellene lennie. Ezt wowban máig nem sikerült elérni.. -
#8311 Pedig rengeteg dologban igaza van.
Ráadasul pont a legrosszabb dolog az összehasonlítás a WoW, hiszen szerinted a PVP miatt hagynák abba a játékot, mikozben a Wow milliárdos bevételt hoz a kiadójának, mig a LoTR Online, pár milliót jó ha hoz egész évben.
Most akkor hogyan is van ez ? Mi is jó valójában ?
A másik kérdés teljesen érthetetlen, mi köze van ahhoz, hogy mitől lehetett volna jobb a játék és mit "muszáj" nézni ?
Attól, hogy nem nézi valaki attól még jó vagy rossz marad valami.
Véleményem szerint is több tizszerese lenne a felhasználó tábor, ha valóban a játék arról szolna mint maga a könyv a jó és rossz párharcáról több konfrontációval a PVP lehetőség kihasználásával, amit a készítők nem helyesen oldottak meg, de már erre ők is rájöttek igy késöbbi kiegészítökben szándékoznak beletenni. Teszem hozzá, már véleményem szerint túl későn. -
Oldangel #8310 Ugyan Jaki, hagyd már abba!
Ez egy jó játék, tényleg sokan abbahagynák, ha a WOW-os kempelések megjelennének a PVP miatt. Ez olyan, mint a Való Világ című remekmű, ott a pirosgomb, kapcsold ki, nem muszály nézni. -
#8309 \Persze persze en is rafognam gyorsan arra, hogy nem kovetem a szerverek sorsat, mikor kiderul az allitasodrol, hogy hulyesegeket beszelsz. :D -
Kheled #8308 háát felesleges vita van sztem. sztem teljesen mindegy hogy milyen történelme van a lotronak. a jelen a fontos.és bármi is van a szerverekkel,vagy a monster playbe.azok a játékosok akik beta óta játszanak. és aktivak, ők látják hogy milyen változások voltak/lesznek hol pvp-be hol bármi másba ( pár hét múlva is lesz,noh meg kövi kiegben is ). és tény hogy voltak jó meg rossz korszakai, a lényeg hogy legyenek updatek ( márpedig lesznek, mégha lassabban jönnek ki is) és hogy nezárják be a szervereket. (f2p óta vannak új szerverek 4-5 is, ez talán nemfenyeget) és a játékos létszám is elég, nem is kell több.és mindenkinek van egy véleménye. vegyük tiszteletbe.nem mindenkinek tetszhet az ami épp van, nekem se tetszik pár dolog a játékba, (főleg f2p óta) de reménykedni lehet hogy hátha lesz jobb:) és tényleg felesleges vitázni ezen a pvps- dolgon. inkább beszéljünk a kövi updateről.. Vkinek tipp hogy mikor jön ki?:) mert már nagyon várom:) -
#8307 Már azt hittem van új peccs, mert ennyi hsz lett, de csak látom szájshotokan:D -
hippy #8306 Kezdesz fárasztani ezzel az értetlenkedéssel.
Először is tisztázzunk néhány dolgot.A jog a játék készítéséhez és a játékkód 2 különböző dolog.
Idézet,hogy miből indult a vita:
"Csak hát ismeretesek a tények, hogy az első fejlesztőt elzavarták, aki rendes PVP-t akart implementálni a játékba a jó illetve rossz oldal között.
Nos ez a megvalósítás nem valósult meg és új fejlesztőgárdára bizták a félig már kész nyers kódot."
Szerinted a Lotro-ban akár 1 sor is van abból a kódból amit a Yosemite Entertainment összehozott 99-ig?Nem gondolhatod komolyan,hogy a Turbine annak a kezdetleges dolognak a fejlesztését folytatta ami egy 2D játéknak indult valamikor,és 4 évvel azelőtt abbahagyták a fejlesztését.
Térjünk át a jogokra.Van 2 vagy 3 cég(Tolkien Estate,Middle-earth Enterprises)akiknek a tulajdonában vannak a Tolkien jogok.Ők a tulajdonjogot nem,csak a használati jogot adják el másnak.Azzal hogy a Vivendi megvette a Sierra-t nem kapta meg egyből a jogokat.Ki is van emelve az általad linkelt cikkben,hogy 2001-ben jelentette be,hogy megszerezte a jogokat.2005-ben a Turbine-é lett az összes online játékhoz szükséges jog,de nem a Vivenditől kellett megvennie hanem a korábban említett cégektől.
Nem követem,hogy mi történik ázsiában mert nem igazán kerülnek ki ezek a hírek emberi nyelven.Azt a cikket megtaláltam amiből idéztél,de ott is csak feltételezik ,hogy be fogják zárni a szervereket.Arról nem találtam semmit,hogy be is zárták őket.De lényegében mindegy is,hogy bezárták-e vagy nem.Európában és Amerikában nem volt ilyen eset,és a Turbine kijelentette,hogy nem szűnt volna meg akkor sem a játék ha nem F2P.Ha van valami linked ennek az ellenkezőjéről akkor rakd be. -
e57 #8305 Tulajdonképpen neked mi bajod van a lotroval? Az hogy monster play van benne?
Szerintem nem is rossz ötlet. Nem kell felszintezni, hanem egyből mehetsz küzdeni, és csak a skilleket kell megvenni.
A lotro játékosok zöme nem pvp-zik, így kicsit kihalt a terület, de maga az ötlet szerintem egészen használható.
Azért leírhatnád, hogy szerinted mitől gagyi a monster play.