The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- én 20-as szinttõl skirmish-el fejlesztem a karikat (adott idõ alatt több XP jön be belõle mint questelésbõl), ilyen farkas, madár meg briganti ölõs deedeket ott is lehet teljesíteni. Huzamosabb idõm (1+ óra) csak hét végén akad, olyankor hajtok rá az elmaradt questekre
- minstrellel kezdtem, guardian meg most már a runekeeper is bejön (ezek vannak 20-as szint felett). Championnal küzdök a 20-as szintért, meg még egy lore masterrel próbálkozok (ez egyelõre nem fekszik, talán késõbb jobban bejön)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mardel
Fõleg hogy kapsz ilyen deed duplázót tehát amit ölsz azt 2-nek veszi. És ha felhúzod 9-10-re ahol már jól ölöd a pókokat meg a farkast meg a szúnyogokat akkor seperc alatt megvan a 60 mindegyikkel, és azért erõsen questeltem nem csak a turbine pontosra hajoltam rá.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Nem olyan rossz az, meg van mikor 10-et kapsz.
Én kb szombat óta próbálgatom a karikat eddig Hobbit Burglar, Elf Hunter, Hobbit Minstrel, Man Lore masteren vagyok túl. Kb mindegyiket felhúztam 14-re és utána döntöttem melyik marad melyik megy melyikkel tetszik a játékmenet. Eddig lore master és minstrel maradt. Ez idõ alatt összejött kb. 190-200 TP. Egy nálam kockább ember ezt rövidebb idõ alatt is behúzza.

Blob
de jár de én azt elverem mindig pik pak 😄😄
NEm tom hogy havi e mert én 2 hetente kapok 😄
Narxis
<#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

- VIP-pel vagy lifetime-vel nem kapjátok a havi 500 TP-ket?
- már tartott a free amikor lejárt az elõfizetésem és én akkor nem kaptam érte TP-t (én úgy értettem, kellett volna kapnom), cserébe most Karácsonyig VIP vagyok (jó lenne, ha erre már +TP-t is adnának 😊 )

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Blob
és akkor majd nekem is 5 tp ket kel szednem ahoz hogy meglegyen a kieg , na az szép mutatvány lesz a büdös k........kat.!!!!!!
MrStokes
Itt van egy tablazat:
link

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Narxis
Már játszom egy ideje, mert szóltak e-mailben, hogy ingyen van.. 😄 régebben is játszottam csak sajnáltam a havidíjat, most folytatom azokat a karaktereimet. Egyelõre alacsony szinten vagyok, de ha így mikrotranzakcióval minden megoldható amihez pontokat játékban is lehet szerezni akkor ez egész jó.

- a mikrotranzakciós megoldásnak köszönhetõen ez elég képlékeny dolog lehet, magyarul ami téged zavar játék közben azt jó eséllyel fel tudod oldani (unlock) turbine pontért (TP). Ha érdekel a játék ki kell próbálni és idõvel eldöntöd, érdemes-e rá költened (pénzt vagy idõt)

Narxis
Milyen korláti vannak az ingyen játszóknak? Itt olvastam már párat, de nincs errõl egy leírás rendesen, összeszedve valahol?

- egy ideje (lassan egy hónapja) lehet ingyenesen játszani. Hogy rendesen lehet-e játszani azt viszont nem tudom

- alapot és Móriát megvettem pénzért, én csak Mirkwoodot látom 1995 TP-ért

Pedig a jövõ e felé húz.. Majd szép CSENDBEN fogják leszarni a lifetime-kat. <#levele><#szomoru2>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Blob
abból elég nagy felháborodás lenne, legfõképpen aki lifetime accos<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
US-en a tegnapi patchtõl a lone landos quest csomag már free (nem kell megvenni), jövõre a freeben benne lesz a mirkwood (legalább is megvehetõ pontért), és free lesz a monster play is.

Szerintem egy idõ után le akarják morzsolni a VIP rendszert is. Nekük ez lenne a jó (mármint Warnernek).

BoneDragon
Sajnos elhalasztották 2020-ra =(

Mardel
Nah igen bár nem Mirkwood, csak Mines of Moria és kb. 2492 TP.

Blob
Várjál még<#eplus2>
Hali. Mostmár lehet rendesen és ingyen játszani? Vagy még várni kell vmire?
- STORE-ban a legfelsõ sorban a quest-eknél hozza (ha belépek akkor naponta 1x megnézem, hátha akciós 😊 )

Mardel
Majd 2 körül megnézem ezt storeban mert kb. akkor végeznek a karbantartással. De én nem láttam olyat storeban lehet az se mindegy hanyas szintû karakterrel nézed. Viszont 2kt keveslem rá, mikor a lore master és varden class unlockja is 795 TP kb.

Mardel
Elvileg meg a free playerek Auctiont használthatják olyan mértékben hogy vehetnek dolgokat, de eladni nem tudnak, amíg nem vezsel valami 5 slot unlockos itemet. Tehát meggazdagodni freee playerként nembiztos hogy tudsz.

- nem értem egészen pontosan mit akartál írni, de tudtommal a kiegészítõk is megvehetõek TP-ért. Én legalábbis gyûjtöm a 2k TP-t a Mirkwoodra

Mardel
Elvileg lehet venni storeban ami eltörli alimitet biztos sok turbine pontért.

Engem csak a level limit izgat hogy alapból 50 de ha megvetted a Mines of Moria kiegészítõt akkor max level 60 és ha megvetted a Siege of Mirkwood kiegészítõt akkor már 65-ös szintet lehet elérni. ÉS az 10-15 szint kölünbség mondjuk pvpnél elég unfair fõleg hogy ezt nem lehet elvileg turbine pontokért beváltani ehhez a kiegek kellenek.
Tehát ez is úgy free hogy ha megtetszik akkor rá vagy kötelezve hogy megvedd mivel eléggé hátrányba kerülsz ha nem.

A F2P limitjei csak induló limitek. Szerintem szinte minden korlátot át lehet lépni Turbine Pointokkal. Ezeket nem muszáj pénzuért megvenni. Lehet õket mindenféle tettekért is kapni. Azt nem tudom, hogy a 2 aranyas limit növelhetõ-e, de valószínûnek tartom.

Egyébként a 2 arany annyira nem kevés, hiszen egy kisebb lakás 1 arany körül kapható. Átlag játékos szerintem 30-35 szint alatt nem kerül szembe ezzel a limittel.

Sziasztok.

Új játékosként jönnek lotro-zni. F2P lennék. De olvastam ilyet hogy 2 goldom lehet maximum. Mármost én kereskedõ akarok lenni, arra mennék hogy minél több pénzem legyen. Azt is olvastam, hogy nincs personal shop. Meg hogy az aukciós ház levon, és limitált f2p-n.
Két kérdésem lenne:
1.: A goldokat ha beváltom valamire kajára, akármire, akkor kikerülhetem vele a 2 goldos limitet?
2.: Van olyan cucc ami 3 goldnál többe kerül? Akkor azt hogyan tudja megvenni egy f2p??

War. War never changes...

McFrost
Homofóbiáka vane? 😄D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Blob
Ratyimester 😄

igen
Atwa
Sziasztok.A riding skillet egy F2P játékos csak turbine pontból tudja megvenni ?

Sziasztok. Azt kérdezném hogy amíg nem jár le az elõzõ hónapi viped addig nem lehet egy másik kódot aktiválni? Mert nekem nem engedi a G2play-tol vettem most 60napos gamecardot de a mostani csak 27 jár le.És az még a codemastertõl van.
McFrost
Értem, köszönöm! Azt hittem csak füttyentek és jön.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Blob
karakter/skill/mount
McFrost
Vettem egy lovat 500 ezüstért, gondoltam lecserélem az enyémet. Hogyan tudom elõcsalni?

A +2 bag az nem accounthoz rendelõdik?
- én a trait (és bag) unlockon akadtam ki
-- amíg volt elõfizetésem 3 karaktert hoztam létre mivel úgy tudtam, hogy f2p-tõl a prémiumos accounton ennyi karakter lehet. F2p-vel az egyiknél megvettem az elérhetõ virtue trait slotokat, és ezt a másik hasonló szintû karakteremnél is unlockolta (a harmadik még 20 alatti, remélem ott is)
-- idõvel kiderült, hogy 5 karakterrel játszhatok tehát indítottam még kettõt (TP pontok szerzése miatt elsõ sorban). Viszont a 3. virtue traittõl kezdõdõen itt is unlockolnom kellene õket, ami egy kissé szíven ütött. +2 bag (2x475 TP), lovaglás (+95TP), +trait slotok karakterenként egy kissé soknak tûnik, hogy valaha is visszahozza azt amit költenék rá (csak azért, hogy aránylag kényelmesen lehessen játszani vele)

- úgy vettem észre, hogy karakterfüggõ

Blob
Hát elvileg store ban megveheted, de meg is tanulhatod vip asszem lvl 20 tól, de freeben nem tom hánytól
Szasztok
A riding skill az account vagy karakter függõ?
McFrost
-.-

Visszatértem! <#mf1> Vesztetekre <#hehe> Muhahahahaha <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

McFrost
Olyan lassú a lovam, hogy elfutnak mellettem a hobbitok 😄
Egyre jobban tetszik, lehet ma már huszas leszek!

McFrost
Más befizethet nekem pl. paypal-n?

Blob
itt az elõzmény de ezzel nem tok mit kezdeni, a support meg baszik a fejemre
<#violent>
Blob
Valaki ki tudna segíteni hogy vajon miért nem indul el a game?
A képen látható módon áll az egész bejelentkezés után, és nem történik semmi :<#falbav>
az kemény, h egyszer leárazták 7xxpontról 400körülre most meg 50TP

kezdem úgy érezni, h a lotro annál olcsóbb lesz, minél kevesebbet játszol vele és vársz,h mindent leakciózzanak, huh

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

- mai store akció: Quest Pack: Lone-lands 50 TP (495 helyett). Én legalábbis ennyiért tudtam most megvenni

shaba23
ezen még most is röhögök 😄
McFrost
Majd megtudod 😊