The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- minstrellel kezdtem, guardian meg most már a runekeeper is bejön (ezek vannak 20-as szint felett). Championnal küzdök a 20-as szintért, meg még egy lore masterrel próbálkozok (ez egyelõre nem fekszik, talán késõbb jobban bejön)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Én kb szombat óta próbálgatom a karikat eddig Hobbit Burglar, Elf Hunter, Hobbit Minstrel, Man Lore masteren vagyok túl. Kb mindegyiket felhúztam 14-re és utána döntöttem melyik marad melyik megy melyikkel tetszik a játékmenet. Eddig lore master és minstrel maradt. Ez idõ alatt összejött kb. 190-200 TP. Egy nálam kockább ember ezt rövidebb idõ alatt is behúzza.
- már tartott a free amikor lejárt az elõfizetésem és én akkor nem kaptam érte TP-t (én úgy értettem, kellett volna kapnom), cserébe most Karácsonyig VIP vagyok (jó lenne, ha erre már +TP-t is adnának 😊 )
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
link
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Szerintem egy idõ után le akarják morzsolni a VIP rendszert is. Nekük ez lenne a jó (mármint Warnernek).
Engem csak a level limit izgat hogy alapból 50 de ha megvetted a Mines of Moria kiegészítõt akkor max level 60 és ha megvetted a Siege of Mirkwood kiegészítõt akkor már 65-ös szintet lehet elérni. ÉS az 10-15 szint kölünbség mondjuk pvpnél elég unfair fõleg hogy ezt nem lehet elvileg turbine pontokért beváltani ehhez a kiegek kellenek.
Tehát ez is úgy free hogy ha megtetszik akkor rá vagy kötelezve hogy megvedd mivel eléggé hátrányba kerülsz ha nem.
Egyébként a 2 arany annyira nem kevés, hiszen egy kisebb lakás 1 arany körül kapható. Átlag játékos szerintem 30-35 szint alatt nem kerül szembe ezzel a limittel.
Új játékosként jönnek lotro-zni. F2P lennék. De olvastam ilyet hogy 2 goldom lehet maximum. Mármost én kereskedõ akarok lenni, arra mennék hogy minél több pénzem legyen. Azt is olvastam, hogy nincs personal shop. Meg hogy az aukciós ház levon, és limitált f2p-n.
Két kérdésem lenne:
1.: A goldokat ha beváltom valamire kajára, akármire, akkor kikerülhetem vele a 2 goldos limitet?
2.: Van olyan cucc ami 3 goldnál többe kerül? Akkor azt hogyan tudja megvenni egy f2p??
War. War never changes...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-- amíg volt elõfizetésem 3 karaktert hoztam létre mivel úgy tudtam, hogy f2p-tõl a prémiumos accounton ennyi karakter lehet. F2p-vel az egyiknél megvettem az elérhetõ virtue trait slotokat, és ezt a másik hasonló szintû karakteremnél is unlockolta (a harmadik még 20 alatti, remélem ott is)
-- idõvel kiderült, hogy 5 karakterrel játszhatok tehát indítottam még kettõt (TP pontok szerzése miatt elsõ sorban). Viszont a 3. virtue traittõl kezdõdõen itt is unlockolnom kellene õket, ami egy kissé szíven ütött. +2 bag (2x475 TP), lovaglás (+95TP), +trait slotok karakterenként egy kissé soknak tûnik, hogy valaha is visszahozza azt amit költenék rá (csak azért, hogy aránylag kényelmesen lehessen játszani vele)
A riding skill az account vagy karakter függõ?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Egyre jobban tetszik, lehet ma már huszas leszek!
<#violent>#violent>
A képen látható módon áll az egész bejelentkezés után, és nem történik semmi :<#falbav>#falbav>
kezdem úgy érezni, h a lotro annál olcsóbb lesz, minél kevesebbet játszol vele és vársz,h mindent leakciózzanak, huh
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling