10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• hippy
    Nem tudom mit nem lehet abban elhinni,hogy nem tudtam az ázsiai szerverbezárásról.Mint írtam már nem igazán lehet az ottani hírekről olvasható nyelven találni semmit.Még most sem tudom,hogy ha zártak be koreában szervereket akkor mennyit és egyáltalán mennyi volt.Te sem linkeltél semmit ahol ezt írnák de mindegy.

Ha már ennyire visszamegyünk akkor az eredeti kijelentés az volt,hogy megszűnt volna a Lotro és ezt bizonygattad azzal,hogy zártak be szervereket.Amerikában most 15,európában 13 szerver van(az összesből azt hiszem 5 indult az F2P-el).Ha jól tudom az oroszoknál 2 szerver van a kínaiakról meg nincs infóm.Szóval nem igazán az ázsiai piac határozza meg a Lotro jövőjét.

Az én meglátásom szerint 1 állításod bizonyult igaznak ebben a 2 napban,az hogy zártak be szervert.De biztos én terelem a témát.

Mindegy,részemről lezártnak tekintem a beszélgetést veled mert nem vezet sehova.Ha nem akarsz megérteni valamit akkor nem is fogod.