10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    háát felesleges vita van sztem. sztem teljesen mindegy hogy milyen történelme van a lotronak. a jelen a fontos.és bármi is van a szerverekkel,vagy a monster playbe.azok a játékosok akik beta óta játszanak. és aktivak, ők látják hogy milyen változások voltak/lesznek hol pvp-be hol bármi másba ( pár hét múlva is lesz,noh meg kövi kiegben is ). és tény hogy voltak jó meg rossz korszakai, a lényeg hogy legyenek updatek ( márpedig lesznek, mégha lassabban jönnek ki is) és hogy nezárják be a szervereket. (f2p óta vannak új szerverek 4-5 is, ez talán nemfenyeget) és a játékos létszám is elég, nem is kell több.és mindenkinek van egy véleménye. vegyük tiszteletbe.nem mindenkinek tetszhet az ami épp van, nekem se tetszik pár dolog a játékba, (főleg f2p óta) de reménykedni lehet hogy hátha lesz jobb:) és tényleg felesleges vitázni ezen a pvps- dolgon. inkább beszéljünk a kövi updateről.. Vkinek tipp hogy mikor jön ki?:) mert már nagyon várom:)