10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• hippy
    Kezdesz fárasztani ezzel az értetlenkedéssel.

Először is tisztázzunk néhány dolgot.A jog a játék készítéséhez és a játékkód 2 különböző dolog.

Idézet,hogy miből indult a vita:
    "Csak hát ismeretesek a tények, hogy az első fejlesztőt elzavarták, aki rendes PVP-t akart implementálni a játékba a jó illetve rossz oldal között.

Nos ez a megvalósítás nem valósult meg és új fejlesztőgárdára bizták a félig már kész nyers kódot."

Szerinted a Lotro-ban akár 1 sor is van abból a kódból amit a Yosemite Entertainment összehozott 99-ig?Nem gondolhatod komolyan,hogy a Turbine annak a kezdetleges dolognak a fejlesztését folytatta ami egy 2D játéknak indult valamikor,és 4 évvel azelőtt abbahagyták a fejlesztését.

Térjünk át a jogokra.Van 2 vagy 3 cég(Tolkien Estate,Middle-earth Enterprises)akiknek a tulajdonában vannak a Tolkien jogok.Ők a tulajdonjogot nem,csak a használati jogot adják el másnak.Azzal hogy a Vivendi megvette a Sierra-t nem kapta meg egyből a jogokat.Ki is van emelve az általad linkelt cikkben,hogy 2001-ben jelentette be,hogy megszerezte a jogokat.2005-ben a Turbine-é lett az összes online játékhoz szükséges jog,de nem a Vivenditől kellett megvennie hanem a korábban említett cégektől.

Nem követem,hogy mi történik ázsiában mert nem igazán kerülnek ki ezek a hírek emberi nyelven.Azt a cikket megtaláltam amiből idéztél,de ott is csak feltételezik ,hogy be fogják zárni a szervereket.Arról nem találtam semmit,hogy be is zárták őket.De lényegében mindegy is,hogy bezárták-e vagy nem.Európában és Amerikában nem volt ilyen eset,és a Turbine kijelentette,hogy nem szűnt volna meg akkor sem a játék ha nem F2P.Ha van valami linked ennek az ellenkezőjéről akkor rakd be.