10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    akkor OFF: Nekem, személy szerint bejött. Már a WHO ( ne a wow-hoz hasonlítsuk, mert nem arra a szisztémára épült, hanem inkább a warhammerre) -ban is tesztettek részmegoldások. A pvp, számomra mindig is "undorító" volt egy szimpla duelnél ( semmi értelme, számomra ), és kimerül egy arénában ( ... ), hanem hozza a két frakció közti harcot ( rvr ), válozatos terepen ( kisebb startégiai lehetőségekkel ). Ez tetszik/tetszett. Persze bétáról beszélünk, és ahogy a mai trend is mutatja, majd a megjelenés után pár hónappal lesz "kész" a játék. A pve rész, számomra hozza a sablonos részt, hozzátéve hogy a terep igencsak szép és változatos, adott terepen nem 2 fajta mob van csak, más az aggro erősségük stb. , tetszett. A "fő sztory" szállból szinte semmit nem láttunk ( utalások, és 3 videón kívül ), de a báta nem is arról szólt hogy kitárgyaljonak mindent. A kasztok: nos, itt van a kutya elásva, mivel jelen állás szerint BORZASZTÓAN banasztalan az egész. A healer kaszt szétver mindenkit ( lvl 13as clericel szétaláztam egy 19es tankot stb. ), viszont a lehetőségek tárháza igen széles, ebben van igazán a potenciál ( persze: gearelődés stb, mellett ), de vesézhetnénk ezt még nagyon sokáig. Összefoglalva: jelen állás szerint óriási potenciál van benne ( ez személyes vélemény - nem kell reagálni, és örülnék is neki ha nem erre reagálna bárki is ), a balance-al vannak gondok, a tartalomból csak egy részt láttunk, igy előre nem lehet megmondani hogy jó-e vagy sem. Most olyan amilyen. 15-től nyílt béta lesz 1 hétig, aztán 24től headstart. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Igaz hogy egy szintén fantasy világban játszódó játékról van szó, de a Lotro ( az egyetlen mmo amiben sose csalódtam és elhivatottan kiállok mellete, mert szeretem ) mellett nekem ez az mmo lesz amire a szabadidőm ( szabadon ) eltölthető részét áldozom. Mondom a Lotro mellett

Amugy nem reklámként itt egy saját rvr futamom: rvr

OFF vége, ha kell még sztory, priviben elregélem

Lotro: kéne egy kis help a class questben Elsősorban a volt Góré segítségére számítok ( mivel más mindig nem ér rá ), már csak a wing of blabla wisdom izé kéne. Aszem uru, de lehet cd. Vagy 3200 skirmish pontot kéne összeszednem ( mint kiderült mindegy melyik karival ) és meglenne onnan is Szal lelkes skirmishezők, illetve uruba vagy CD-be mászók tell-jeit várom :)

Szerk. utóirat: lehet azért is fogott meg, mivel nem vártam és nem vártam tőle semmi extrát, igy kellemeset csalódtam hogy nem volt olyan perc amikor unatkoztam volna. És elfeledtem a guild questeket, presztizs lehetőségét, az acsikat stb.

No, Lotro has come Back!