F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tusy #8112 - úgy tudom van eltérés EU és USA verziók között, de hogy mi azt nem tudom
- f2p kezdetén EU verzióban megvettem az alapjátékot (amiért 1 hónapig VIP lettem majd utána kapásból prémium) + 1 kiegészítőt, majd TP-ből a másik kiegészítőt is. Ez első sorban a felhasználható karakterslotokat befolyásolta, így lett nekem (prémiumként) 5 felhasználható slot. Közben elindult az EU-s f2p is, illetve valamiért még 1 hónapig (Karácsonyig) VIP voltam. Én a következőket tapasztaltam:
-- ami karakterem volt VIP alatt azoknak 5 bag volt utána is, amit VIP után hoztam létre annak csak 3 bag jutott
-- az 5g-s határt nem léptem át, így nem tudom azzal mi a helyzet
-- a trait slotokat a VIP alatt létrehozott karaktereknek 1x meg kellett vennem (ez az f2p indulása után volt, azóta ez változhatott), de a VIP után létrehozott karaktereknek darabonként kellett volna megvennem
-- a VIP alatt a karakterrel el kell érni a 20-as szintet, hogy ingyen (questből) meg legyen a riding skill. Egyébként (EU-ban) 95 TP-ért vehető karakterenként
- nem tervezek több előfizetést, nekem a sok karakter a TP egyszerűbb összegyűjtése miatt is kellett (ezt lehetne akár szerverenként 1-2 karakterrel is elkövetni mivel a TP az az accountra gyűlik, de nekem így kényelmesebbnek tűnt)