F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
sziasztok! nem rég kezdtem el játszani amerikai meneldor szerveren haverok hívására, akiket azóta sem láttam fent, de a free to play icipicit nagyon csökkenti a játékélményt.. mielőtt felteszem a kérdésem bocsi hogy nem olvastam túl sokat vissza, de jobb szeretném kérdéseimet egy csokorban feltenni és remélhetőleg úgy választ kapni.. annyiféle account típusról hallottam, hogy már számon sem tudom tartani, persze a sok angol anyanyelvű akit nem nagyon izgat hogy nincs felsőfokúm ki tudja hogy magyaráz.. a kérdés az lenne, hogy mit lenne érdemes fizetni úgy, hogy egyszer kelljen csak fizetnem.. van egy srác aki azt mondta nekem, hogy tegnap előfizetett havidíjas VIPnek, aminek köszönhetően unlockolta a pénzlimitet, a két lockolt karit, trait slotokat, AH slotokat, gondolom én a riding skill questet is, szal azokat a dolgokat amik nekem pl a legjobban hiányoznak, illetve kapott 500 tp-t.. azt is mondta, hogy csak ezt az egyet akarta befizetni, többet nem fogja és nem lesz VIP, de amiket unlockolt azok a dolgok mind megmaradnak neki.. ez nagyon jól hangzik így elsőre, ha így van.. tényleg így van? és ha így is van, van esetleg jobb megoldás is hasonlók elérésére? nem tudom ki milyen szerveren játszik, de ha különbség van amerikai és európai szerver között, szívesen átmennék európaira, ha azt tudjátok és az lenne a jó számomra.. spórolós fajta vagyok azért próbálok egyszeri fizetésben gondolkodni.. sajna a többi kérdésemet elfelejtettem, talán egy másik csokorban felteszem :) köszi előre is!