10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Mardel
    A skilleket az adott kaszt trainerénél lehet venni pénzért. Ezt a pénzt questelésből meg felesleges dropok eladásából lehet kihozni.
    Vannak olyan skillek amit nemtudsz megvenni hanem bizonyos mennyiségű hazsnálat után kapod őket. Ezt a deedeknél (Shift+L) megtudod nézni a class részben. Add to tracker gombbal meg megtudod nézni hányszor kell még az adott skillt használni hogy megkapd. Láttam pár embert a városban aki olyan skilleket használt egymás után amihez nem kell célpont self heal meg ilyenek.
    Championnal gyorsabb a fejlődés, guardiannak meg jó a védelme.
    Vannak partys questek persze meg lehet egyedül is csinálni őket egy kis taktikával. Guardian ilyenkor jól jöhet, de szerintem megunod hogy lassan ölöd meg a mobokat és lassan fejlődsz.
    Én Breeben a Pajkos Póniban láttam (biztos van máshol is) balra a sarokban egy NPC-t ahol lehetett elég sok dolgot módosítani a akrakteeren hajszínt szemszínt fejet, meg iylenek kivéve persze nevet ára pár ezüst volt meg még pár réz pénz.